Official Kurtlar Vadisi topici

cenderenn yeni versyonu da gzldi. Kaç defa kimya deiştirdim diziyi izlerken :(

ahh artık perşembeleri boş geçicek
bir tane film kaldı. operasyon bitti hayırlı olsn 8)

ama komik olan bişi vardı nezarette elektrik prizleri vardı :)

bide amerikadaki korumalar neydi ya amerikan güreşinden çıkmıs gibilerdi

Pazartesi Saat 22:00

SHOW TV

Bölüm 1

KURTLAR VADİSİ

Kaçıranlar için tekrardan başlıyo büyük serüven bence gene çok iyi rating yapar

Film genelde güzel özellikle ilk bölüm harika ama 2. bölüm için aynı şeyleri söliyemeyeceğim oldukça sıkıcıydı 2. bölüm özellikle sonu çok yeşilçam gibi bitirmişler , senaristler aceleleri varmış gibi erkenden bitirdiler bi anda biraz daha uzatabilirlerdi olsun genede teşekkürler bu güzel dizi ve film için :claps

Arkadaşlarla çıktığı gün rahatça bilet bulup gittik. ;) Ben şahsen baya beğendim.Gerçekçi olmuş ve gerçekleri işlemiş film.Ara sıra güzel espriler de var.
İkinci böümün bayıcılığına ben de katılıyorum.Hele sonlar tam Türk filmi gibiydi.4 kişi bütün orduyu yiyip bitirdiler. :) Bir de filmin arabeske bağlanması çok kötü oldu. :) Polat küçük Emrah gibiydi son sahnede. :)

Gitmeyen arkadaşların hevesini kırmak istemem ama benim hiç hoşuma gitmedi.

Konu güzel ancak konuyu iyi işlenememiş. Geçmişten günümüze Türkiye´nin Irak politikası, Türkmenlerin sorunları ve emperyalist güçlerin dünden bugüne Irak´taki çıkar hesapları dizideki kendine has tarzı ile irdelense daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Son bölüm için yorum yapmaya bile değmez.

tek kelimeyle rezalet.insanları sövüşlemek için çekilmiş son derece sıradan bi film.

hem vaktinize hem paranıza yazık gitmeyin derim.

Filmi henuz izlemedim. Dun galaya gittik arkadaslarla. Biraz geciktiler, sonra standart bi konusma falan derken mac saati geldi. Biletleri geri verebilmiyiz diye sordugumuzda, parayi direk geri verdiler. Hem galaya gittik, hem izlemedik, hem (cok onemliymis gibi) oyunculari gorduk. Cok degisik yorumlar var. Merak ediyorum...

CHEYENNE

CHEYENNE' Alıntı:
Filmi henuz izlemedim. Dun galaya gittik arkadaslarla. Biraz geciktiler, sonra standart bi konusma falan derken mac saati geldi. Biletleri geri verebilmiyiz diye sordugumuzda, parayi direk geri verdiler. Hem galaya gittik, hem izlemedik, hem (cok onemliymis gibi) oyunculari gorduk. Cok degisik yorumlar var. Merak ediyorum...

CHEYENNE

Eğer ki Kurtlar Vadisi dizisini sevmişsen ( özellikle Show TV de yayınlananları ) filminden hic keyif almayacaksın görürsün ;)

canbulubay' Alıntı:
kurtlar vadisi-ırak flimi dizinin adına büyük bir leke sürüyor...

Niye böyle bir kanıya vardın??? Bizimle paylaşta neymiş bu leke öğrenelim.Ama hiçbir dizi filimiyle aynı doğrultuda olmaz zaten bunun birçok örneğini görebilirsin ...

söyleyeceklerim kendi fikirlerimdir...

-ben bu diziyi ilk bölümünden beri izledim ve action çatışma vs nedenlerden değil , beyin fırtınalarıyla mantık sinsileleriyle sevdim...
-film ise sadece sadece para kazanmak amacıyla yapılmış olup , hemen dizinin ardında koyulduki izleyici kaybedilmesin alalım paramızı havamıza bakalım mantığıyla ortaya çıkarılmıştır...
-senaryo denen birşey yok filmde.polat alemdar doğaçlama gidiyor resmen ıraka , 14lüklerle amerikan birliğini devirebiliyor...hadi bunları geçtim abartı dizidede oluyordu...ama kurgu sıfırdı...bir sonraki sahneyi şak diye tahmin edebiliyordun...dizide ise tam tersiydi...her saniye değişik sürprizler ortaya çıkabiliyordu..izleyici vay anasını diyebiliyordu...
-sahnelerin bazıları tek başına güzel olabilir ancak bunları sen birbirine bağlayamadıktan sonra hiçbir önemi yok...
-ayrıca filmde tarikatçı şaşmaz kardeşlerin vermeye çalıştıkları mesajlar ortada...gereksiz uzatılan zikir sahneleri...şaşmaz dede ithaf olunur türünden demeçler vsvs...
-kısacası diziyi bu denli mükemmel yapan kadronun filme zerre kadar özenmeyip aceleye getirip sadece parayı düşünmesidir beni büyük hayal kırıklığına uğratan nokta...
-daha çok doluyum da aslında bu kadar yeter ;)