Yunus Taylan' Alıntı:Edebiyat:2
Coğrafya:3
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi:5 :shock:
Milli Güvenlik:4
Tarih:3
Dil ve Anlatım:3
Yabancı Dil:3
Bizden de bu kadar...
Tebrik ederim Yunus maşallahın var
Yunus Taylan' Alıntı:Edebiyat:2
Coğrafya:3
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi:5 :shock:
Milli Güvenlik:4
Tarih:3
Dil ve Anlatım:3
Yabancı Dil:3
Bizden de bu kadar...
Onur Yavuz' Alıntı:Berkan, öğretmenlerin insan sarrafı olmuş, ben de Gürkan´a güvenmezdim şahsen. : ) İşin şakası bir yana kardeşine bile verilmiyorsa bu karne kime verilecek...
Murat İNAL' Alıntı:Bu proje-astronomi-uzay filan. nedir bunlar biz nerdeyiz.
Onur Yavuz' Alıntı:Uğur ve Burak´ın karnesi göz kamaştırıyor. Umarım daha da güzellerini görebiliriz buralarda. Gerçi Burak biraz abartmış gibi ama... : )
Berkan, öğretmenlerin insan sarrafı olmuş, ben de Gürkan´a güvenmezdim şahsen. : ) İşin şakası bir yana kardeşine bile verilmiyorsa bu karne kime verilecek...
26 Haziran´ı son gün olarak ilan edelim...
Umut Öncel' Alıntı:matematik 5
uzay geometri 5
Burak Bey, bizim lise üniversite ayrımı yaptığımız yok ama Umut Öncel´i geçeceğine pek ihtimal vermiyorum. : )Burak Barut' Alıntı:Bu sefer üniversiteliler de var mı ona göre şimdiden söyleyin Onur Bey
Umut Öncel' Alıntı:çok şükür 12 yıllık meb e bağlı eğitim-öğretim hayatım bitti.daha bitiremeyen arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin, bitirenlere hayırlı olsun diyorum.burak ın dediği gibi dersleri kaynatmak, hocalar anlatırken dinlememek, sözel derslerde sıra altından matematik fizik çözmek, ilk derslerde arka sırlarda uyumak... zevkli rezalet dedikleri bu olsa gerek.insan okurken bitsin diyor, bittikten sonra da özlüyor.garip şey doğrusu.yinede bittiği için çoo...ook mutluyum.
Burak Barut' Alıntı:Hepsine eyvallah da sana Edebiyat'tan 5 veren hoca şu forum da yazılarını görse ağlardı vallahi
Alperen Kaplan' Alıntı:İngilizce 4
Almanca 4
Gerisi 5.
Tugay Aktepe' Alıntı:Reco, yüzümü kara çıkartmadan yaz şuraya koçum hadi bakayım.