Evet edebiyat diyince devreye gireyim.Benimde zayıf şu Edebiyat.Bir türlü çözemedim şu dersi neye çalışacağımı bilmiyorum.Ezber değil ki .
Alperen Kaplan' Alıntı:Yazacaksın Erdem,sonra odanda göz önünde bir yere asacaksın gelip giderken bakıp okuyacaksın. Budur edebiyat eğer sevmiyorsan.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":18llvmb8]Yazacaksın Erdem,sonra odanda göz önünde bir yere asacaksın gelip giderken bakıp okuyacaksın. Budur edebiyat eğer sevmiyorsan.
Savas Karadag' Alıntı:alpereni tebrik ederim oncelikle, hayatim boyunca basarili ogrencilere giptayla bakmisimdir, tabii berkani da..
Alperen Kaplan' Alıntı:Arkadaşlar ödülü hak etmediğimi anladım.
Ödülü asıl hak eden kişi,
Suat(Osman) Aydın...
Notları:
Edebiyat 4
Kalan tüm dersleri 5
Birinci kendisidir... Ödül de kendisinin hakkıdır.
Tugay Aktepe' Alıntı:Siz karne görmemişsiniz. Tarayıcım olsaydı da gösterseydim lise-2 karnemi burada...
Recep 5 tane bana göre normal ama sana göre anormal.
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":sipxof7h]Siz karne görmemişsiniz. Tarayıcım olsaydı da gösterseydim lise-2 karnemi burada...
Recep 5 tane bana göre normal ama sana göre anormal.
Ohh, gül gül dünya size güzel valla. =)Onur BALCI' Alıntı:Şu an okulda 4. ders saatimdeyim ve 4 derstir bekliyorum, öğrenci olmadığı için. Bayağı bir yoruluyorum yani.