Okan Buruk

Galatasaray'ın yakın dönemde başta futbol olmak üzere tüm branşlarda ya hep ya hiç şeklinde bir yaklaşımı oldu. İdare eden Galatasaray takımlarını nadiren gördük. Haliyle bizlerin kuşaklarında da ya bütünüyle odaklanma ya da televizyonun, bilgisayarın fişini çekme şeklinde bütüncül bir reaksiyon var. Bu ortamda, hem yeteneksiz hem de saygısız; Linderoth-Elmander-Larsson-İbrahimoviç'lerden oluşmayan bir takıma karşı ait olduğumuz arenada sezonun final maçı kaybedilmişken sosyal ağlarda yayın yapan hemen herkesin eyvah demesi hayli normal. Tutuşması bir o kadar anlaşılır. Zira aylar boyunca alenen gazladılar insanları.

Sosyal, dijital ağ yorumcularına dair bir alt metin okuması bu. Okan Buruk'un taktisyenliği bizler tarafından bilahare değerlendirilebilir, şerh koymuyorum.
 
Takımın bu halde maç kazanması Okan Buruk sayesinde.
Takımın bu halde olması da Okan Buruk’a yazar.
Geçen sezonki halimizden eser yok. Acayip geri gittik.
 
Son düzenleme:
En ufak terslikte, hakemlerin puan kaybetmemiz için sonsuz mesai verdiği Sivas maçından sonra bile elinde tuzlukla hocayı gömmeye gelenler, takımı idare ediyor yönetmiyor edebiyatı yapanlar kayıp. Hocam benim, fenerliden çok bu tipleri yakıyor, cayır cayır hemde.
hep dedim ve diyorum sampiyon olmassak bile devam edilmeli.
2000lerin basinda Fatih Terimle yasadigimiz dominasyonu Okan Buruk yasatir bize, yeni tesislerde yapiliyor
 
Okan Buruk disinda hangi antrenör olursa olsun 4-5 tane kadro disi cikardi, fesih edilen kontratlar cikardi. Yönetimlede sikinti yasayabilirdi.
Okan Buruk gecimli bir adam. Önemli özelliktir Teknik Adamlikta. Kavgaci degil Cözmeci. Cözmeye calisiyor. Kavga ederekte cözebilirsiniz bazi seyleri o kavganin sonucunda ama illa bir kaybeden olur. O kaybeden bazen baskan olur bazen futbol sube sorumlusu olur bazen takim kaptani olur.
Okan Buruk minimum hata yaparak gidiyor hata yapmiyo demiyorum ama cogunlukla dogrulari yaparak gidiyor.

(Önder Özen)
 

Üst