Olimpiyat 2012

Maç 80-61 bitmedi mi yahu :)

3 periyot toplamı genelinde sergilediğimiz performans gerçekten takdire şayandı. Kuanitra'nın son bölüm hariç pek etkili olmadığı bir günde bu oyunu sergilemek çok ama çok önemli, nihayetinde Dünyanın en iyi milli takımının karşısındaydık. Nevriye'nin artan performansı hem milli takım için, hem de bizim için pozitif nokta. Birsel'in onu harika beslemesinden biraz daha ders çıkarmalı bana kalırsa kısa oyuncularımız. Taban olarak 90'ları kıstas alan Amerika'yı 80 sayıda tutmamız bana göre güzel bir referans, olimpiyat öncesi.

Bugün gösterilen oyununun olimpiyatlarda takıma güven sağlayacağını da düşünüyorum. Moralli bir Türk takımının neler neler yapabileceğini bir çok turnuvada gördük, umarım bir yenisini daha görürüz :)
 
Gerçekten çok iyi oynadık.. 2 gün önce Hırvatlar karşısında ilk yarı 62 atıp gövde gösterisi yapan abdyi ilk yarı 32 de tuttuk.. Bizi hırvatlar gibi sıkı savunmayla baskı altına almaya çalıştılar ama biz akıllı oynadık, 3 perıyot boyunca parkeyi dar ettik.. Ne yaptılarsa, nasıl rotasyon yaptılarsa bir türlü pes ettiremediler bizi. Fakat son perıyot yorgunluk gelınce ve de üstüste 6 serbest atışdan 0 çekince iyice koptuk.. Sonunu getirebilsek belki galip bile ayrılabilirdik.. Yine de umut vericiydi oyunumuz !
 
çin maçında ışılın oyununu çok beğendim ne yapabileceğinin farkında olup ona göre oynadımı performansı en iyi seviyeye geliyor, ayrıca gözüme çarpan başka birşeyde ışıl çok yorulduğu 2 pozisyonda kenara geldi ve değişmek istediğini söyledi, aynı aynı özveriyi kadın voleybol takımındada görmüş olsaydık bugün çeyrek finali nerdeyse garantilemiş olurduk, tuğba palazoğlu konusuna hiç girmiyorum ceyhun yıldızoğlunun Galatasaraya en büyük kazığıdır..
 

Üst