Ömer Yalçınkaya

Biz Turgay Zeytingöz´ü başarısız tablodan yollamadık,Ömer'i getirtmek için yolladık diyorlar resmen.

Ömer Yalçınkaya'nın gelmesi bu şubede umudun bittiğidir o ayrı.Adamlarda etik diye bir şeyde kalmamış.Turgay Zeytingöz ile yolları ayırdık paylaşımından 3-4 saat sonra Ömer Yalçınkaya'ya hoşgeldin diyorlar.Gelmesin Bodrum maçına 2 gün sonra paylaşamıyor musunuz ?

2 hafta öncede dedim bunlar Yeboah-Halilovic transfer edildiğinde taraftardan bir nebze çekiniyorlardı.Şimdi attıkları gönderilere 1k yorum geliyorsa 900 tanesi olumsuz ve takmıyorlar bile.Zerre umurlarında değil.Bizlerede ''sizde takmayın'' demek istiyorlar.

Tam bir kabus gibi.İnsanların sinirleriyle oynamak için her şeyi yapıyorlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zeytingöz istifa etsin denilirken kendisini hiç bir şekilde korumayanların ayrıldıktan sonra Zeytingöz'ü öven tweetlerini hiç samimi bulmuyorum.

Ha yeni GM müstahak bize orası da ayrı!
 
Göksenin Köksal emekli olduktan sonra kariyer planlaması yapıyor sanırım. O getirmiş olabilir Ömer Yalçınkaya'yı yönetimden habersiz.. Şaka gibiyiz gerçekten..
 
Sevimsiz ve vasıfsız herif 3,5 yıl sonra yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelmiş. Ama bu sefer takım için çırpınan ve takımın iyiliğini düşünmeyen bir koç var takımın başında. İşi daha kolay.
 

Üst