ÖSS

Sanırım, forumda yaş itibariyle yarın yapılacak öğrenci seçme sınavına girecek kardeşlerimiz var. İnşallah hepsi muvaffak olurlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun sınavda...

Sınava girecek bütün arkadaşlara kolay gelsin..Geçen sene bu sınavı atlatmış biri olarak bir tavsiye vereyim sakın benden cacık olmaz duygusuna kapılmayın.Rahat olun yani ;)

arkadaşlar lütfen rahat olun. birçok soru yoruma dayalı ve n'olur sürenizi sonuna kadar kullanın. ümitsizliğe hiçbir zaman kapılmayın. kötü başlasa bile sınavınız, derin bir nefes alın, yapamadığınız sorulara sonra dönersiniz. yapamayacağınız hiçbir şey yok !!!

Girecek herkese başarılar.Girecek arkadaşlarımız unutmasınlarki bu sadece bir sınav.Ölüm kalım meselesi değildir :) (Sanki daha önce girmiş gibi bir yorummu yaptım ne :) )

herkese başarılar dilerim...dilerim herşey gönlünüzce olur(çok u resmi oldu )

Giriyoruz evet ama korkmuyoruz..

Galatasaray Taraftarı olmak ÖSS açısından bir artı bence..

Çünkü biz finallere alışığız.. 8)

Benimle beraber sınava girecek tüm renktaşlarıma başarılar dilerim.

Allah gönlünüze göre verir inşallah.

2. kez giricem geçen sene bi heyecan yoktu ama bugün sabahtan beri kalbim normal atmıyo.Hayırlısı herkese başarılar kardeşlerim, inşallah istediğiniz yerlere girebilirsiniz...

Offf Burada da mı sınav ya :) . Kontejyan falanda arttı bir mucize olurda yerleşiriz belki. :p

Herkese başarılar.Umarım herkes gönlünden geçen yeri kazanır.

Sınava girecek arkadaşlar bilsinler ki sınav sadece bilginizi ölçüyor ancak yaşamda önemli olan kişiliğiniz. Kişiliğiniz bozulmadıktan sonra hayatta bir şekilde başarılı olursunuz.

Sınava giren arkadaşlara başarılar.

Onur Yavuz' Alıntı:
Sınava girecek arkadaşlar bilsinler ki sınav sadece bilginizi ölçüyor ancak yaşamda önemli olan kişiliğiniz. Kişiliğiniz bozulmadıktan sonra hayatta bir şekilde başarılı olursunuz.

Sınava giren arkadaşlara başarılar.

Abiliğini yine gösterdin Onur Yavuz...

Düşüncelerinin altına imzamı atıyorum ve teşekkür ediyorum.

İLk Bn yaziiyim:D
sınav basitti özellikle mat1 falan çok kolaydı hatta sınav başında biraz sıkıldımm neden böle yapmışlar diye:DAma Türkçe kıtlığım devam ediyor.Bakalım nolucak.Kazanırım gibi geliyor.İnşallah diğer kardeşlerimizinde ii geçmiştir...