Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dudley bitmiş sanırım hangi spor sitesine baksam dudley galatasarayda yazıyor ...hawkins te 3 yıllık önermişiz ve bize gelecekmiş yazılıyor...
ve beşiktaş bizden tutku-evren-caner-cevher ile ilgileniyormuş ve tutku hariç 3 oyuncu takasta kullanılabilirmiş

Bu saat'ten sonra havkıns'e ımza attıracaksak yazıklar olsun. Demek kı fener alamadı mı bız alabılıyoruz. Baska adam mı yok pıyasada bu adama kaldık.

Bu saat'ten sonra havkıns'e ımza attıracaksak yazıklar olsun. Demek kı fener alamadı mı bız alabılıyoruz. Baska adam mı yok pıyasada bu adama kaldık.

Neden Cumhur bey? Fener alınca "çalım" oluyor, biz alınca "başka adam mı yok" demenin alemi ne?

Aksine Hawkins'i biz kaparsak karşı tarafın sinir sistemine bir darbe indirmiş oluruz. Sato-Hawkins-Printezis beklentisine girmişlerdi. Printezis işi yattı, Sato yatmak üzere.

Hawkins olayında gurur yapmamıza gerek yok.Fener 2 milyon dolarlara çıktı , biz bu ücrete çıkamadık ve oyuncu onları seçti doğal olarak.Bu adam sizin bizim gibi taraftar değil ki biraz aşağısına gelip Galatasaray'da oynasın.Hoş fanatik Galatasaray'lı Kerem Gönlüm'ü de gördük ya neyse.Bogdanovic Nets ile anlaşamayınca tekrar Fener'e döndü ve Fener'in o bölgede transfere ihtiyacı kalmadı.Bu yüzden Hawkins bizim teklif ettiğimiz rakamları kabul ederse gelip oynar yoksa zaten oynayamaz.

Hawkins olayında gurur yapmamıza gerek yok.Fener 2 milyon dolarlara çıktı , biz bu ücrete çıkamadık ve oyuncu onları seçti doğal olarak.Bu adam sizin bizim gibi taraftar değil ki biraz aşağısına gelip Galatasaray'da oynasın.Hoş fanatik Galatasaray'lı Kerem Gönlüm'ü de gördük ya neyse.Bogdanovic Nets ile anlaşamayınca tekrar Fener'e döndü ve Fener'in o bölgede transfere ihtiyacı kalmadı.Bu yüzden Hawkins bizim teklif ettiğimiz rakamları kabul ederse gelip oynar yoksa zaten oynayamaz.

aynen bende bunu soyluyorum gunlerdır adam paraya oynar takıma oynamaz dıye kım daha fazla para verır ona oynar gurur yapacak bişey yok

feneri aklının ucundan geçirenin şerefli Galatasaray forması giymesine gerek yoktur. Hawkins 500 e Erdemir'e falan gitsin artık, Fener bir oyuncu daha harcadı

Dudley hayırlı olsun diyebiliriz.Bu arada kaymakoğlu Kazanı tercih etmiş doğal olarak daha fazla para verdiği için.
Hawkıns'ınde 3 yıllık imza atacağı söyleniyor.Biran önce bu transferi açıklamalıyız.Erman kunter Bonsu ile bir görüşme yapmış ve olumlu geçtiğini yazmış ve twitterda.Elimizi çabuk tutmalıyız çünkü seçenekler azalıyor.

Yazımı ıyı okumamısın anlasılan fener bu adamdan vazgectı onun ıcın bıze gelecek yoksa fener'le anlasmıstı. okuduğumuz kadarıyla. Yoksa kımseye calım falan attığın yok.
Neden Cumhur bey? Fener alınca "çalım" oluyor, biz alınca "başka adam mı yok" demenin alemi ne?

Aksine Hawkins'i biz kaparsak karşı tarafın sinir sistemine bir darbe indirmiş oluruz. Sato-Hawkins-Printezis beklentisine girmişlerdi. Printezis işi yattı, Sato yatmak üzere.

Ya benim anlamadığım biz neden Hawkins'e gönül koyuyoruz bu adam Amerikalı. Amerika'daki insanlarla yapılan bir soru cevap programı izlemiştim. Türkiye'nin yerini bilen yoktu neredeyse. Türkiye'yi bilen de tek tük çıkıyordu. Bu adam memleketinden çıkıp Avrupa'da basketbol oynamaya gelmiş para için. Ne aması Türk ne babası. Ne anası Galatasarylı ne babası. Tabi ki parfayı seçecek. Bugün Galatasaray'da başkanlık vekillik yapan isimler kulüpten parasını icra yoluyla alacak ama Hawkins Galatasaray ve Fenerbahçe arasında maddi değerlendirme ve seçim yapamayacak öyle mi? Bence Hawkins Fenerbahçe'yi de seçse bizi de seçse oyuncu ve kişilik olarak değerlidir. Ancak Galatasaray'a gelmiş taraftarla arasında bir duygusallık oluşmuş ve sonra az bir para için Fenerbahçe'ye gitmiş olsa o zaman dersi ki Hawkins bir daha bu takımla anılmasın ama adam Galatasaray'a adamamıştır kendisini :D

David Hawkins twitter'dan çocuğunun okul taksitleri için parayı seçtiğini açıklayacak kadar samimiyetsiz bir tip. Ayrıca Fener kendisini almadığı için bize gelecekse de elimiz mahkum destekleriz ancak içimiz hep buruk kalır bu çam yarmasına karşı.

David Hawkins twitter'dan çocuğunun okul taksitleri için parayı seçtiğini açıklayacak kadar samimiyetsiz bir tip. Ayrıca Fener kendisini almadığı için bize gelecekse de elimiz mahkum destekleriz ancak içimiz hep buruk kalır bu çam yarmasına karşı.

Gelsin Bjk'de verdiği katkıyı(son dönemde) versin yeter. Bizi ilgilendirmemeli ne düşündüğü ne planladığı. Galatasaray forması giyerken elinden geleni yapsın yeter.

Gelsin Bjk'de verdiği katkıyı(son dönemde) versin yeter. Bizi ilgilendirmemeli ne düşündüğü ne planladığı. Galatasaray forması giyerken elinden geleni yapsın yeter.

Aslında benim kafamdaki soru işaretleri play off performansı öncesine dayanıyor Hawkins'in. Ersin Dağlı sakatlanana kadar 6. adamdı bu Hawkins ve ne hikmetse de play off larda çok iyi oyunlar çıkardı.

Demem o ki daha üst düzey isimler alınabilir aslında onun yerine, Pete Mickeal, Alan Anderson gibi misal. Hem takıma daha iyi katkı verir bu iki isim, hem de Hawkins paragözlüğünün cezasını çeker.

Yazımı ıyı okumamısın anlasılan fener bu adamdan vazgectı onun ıcın bıze gelecek yoksa fener'le anlasmıstı. okuduğumuz kadarıyla. Yoksa kımseye calım falan attığın yok.

Fenerbahçe vazgeçmiş olabilir ancak en azından taraftar bazında bu transferin algısı değişik olacaktır.

----------

Ayrıca, adam elbette daha fazla para verene ve daha çok başarılı olacağını düşündüğü takıma gidecek. Twitterda işi çocuklarının okuluna bağlaması biraz da Beşiktaşlıları kırmak istememesinden dolayı. "Ulan g.tünüze don alacak paranız yok, hala kalmamı mı bekliyorsunuz"un İngilizcesini yazsa pek hoş olmaz haliyle.

Benim anlamadığım bizim Hawkins üzerinde ne gibi bi hakkımız var. Adam nereye isterse oraya gider. He bize söz veripte sonradan Fener e gitse dicem; zaten kesin anlaşılsa imza attırılırdı. İşin para tarafına gelince Hawkins e verilecek para 1.000.000 doları geçmemelidir. İster gelsin isterse Fener e gitsin. Hatta şu anda Beşiktaş a verilecek para bile düşürülebilir...

Hawkins bence çoğumuzun gözünde para konusunu ön plana çıkarıp FBÜlker tercih etmesiyle gözden düştü. Şöyleki eğer daha farklı seçenekler sunsaydı Euroleage oynama, daha fazla süre alma, koç faktörü vs. bu kadar itici gelmezdi. Kaldıki Hawkins geçen yıl aldığı süreleri FBÜlker'de alamayabilirdi ama paranın etkisi büyük.

Birde dikkatimi çekti Erceg CSKA'ya gitti, Arroyo NBA şansını deneyecek, Bonsu ve Hawkins ise sadece Türkiye'den alıcısı varmış gibi geldi bana neden diğer Euroleage veya EuroCup takımları ilgilenmez teklif vermez şaşırdım ? Sanırım gerçek eder değerlerini onlar bilip ona göre teklif sunuyorlar ama bizimkiler yine çuval ile paraları abartarak önlerine serince burası daha sıcak oluyor bu tür oyuncular için.

Başından beri hepimiz hemfikiriniz, Hawkins için bu kadar para çok fazla, kaldıki geçen yılki performansını vereceği de kesinlikle garanti değil. Bu paralara aynı düzeyde daha iyisini bulabiliriz ama o bulduklarımızda bizi tercih etmiyor orada da öyle bir durum söz konusu...

Bonsu sezon başı bir takım ile başlayıp sezon içinde ağır bir tempoda giderken sakatlığının nüksetmeyeceği garantisi yok maalesef, umarım BJK kalır bize gelmez.

Aslında benim kafamdaki soru işaretleri play off performansı öncesine dayanıyor Hawkins'in. Ersin Dağlı sakatlanana kadar 6. adamdı bu Hawkins ve ne hikmetse de play off larda çok iyi oyunlar çıkardı.

Demem o ki daha üst düzey isimler alınabilir aslında onun yerine, Pete Mickeal, Alan Anderson gibi misal. Hem takıma daha iyi katkı verir bu iki isim, hem de Hawkins paragözlüğünün cezasını çeker.

Hawkins potansiyelini yansıtırsa sorun yok bence. Ama geçen senenin başında pek iç açıcı değildi performansı playofflarda çıkış yaptı. Bunu konuşmuştuk sizle zaten bir gün. Alan Anderson'u ben de çok istiyorum ve gelecek diye iddialı konuşmuştum forumda. Çünkü Ergin Hoca Hawkins'i almadan önce geçen sene Alan'ı istemişti olmamıştı. Bu sene olabilir diye düşünüyorum. Hatta Hawkins Fener'e gitseydi olacaktı bence. Bakalım inşallah Hawkins veya Alan işimizi fazlasıyla görür. Jamont Gordon da bu isimlerin yanına gelirse geçen senenin biraz üstüne çıkmış oluruz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...