Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar önerim : Jamont gordon , Hawkıns , A.anderson , Keselj , Bonsu , Perovic , Dor Fisher , Velickoviç ,Doron Perkıns gibi önemli oyuncuların bazılarını transfer etmeye çalışmalıyız.

Ben Velickovic'i Kaimakoglou'na tercih ederim.Daha potansiyelli ve yetenekli bir adam.Kaimakoglou ise hücumda ona göre kısıtlı..En azından Ergin Ataman'ın tarzında Velickovic bize daha çok uyar gibi..

Ben Velickovic'i Kaimakoglou'na tercih ederim.Daha potansiyelli ve yetenekli bir adam.Kaimakoglou ise hücumda ona göre kısıtlı..En azından Ergin Ataman'ın tarzında Velickovic bize daha çok uyar gibi..

Kaimakoğlu savaşçı bir isim, ama ben Oktay Mahmuti'nin sisteminde bile öncelikli olarak Velickovic'i isterdim. Ergin Ataman'da hayli hayli Velickovic. Çok fark yaratabilecek bir adam, Teletovic'in gösterdiği önemli çıkışı artık Velickovic'den de bekliyorum, ama sakatlığı izin vermiyor. Bize gelme ihtimali ne kadardır, ben çok isterim, kişisel olarak da çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Yine de sakatlık riski düşündürücü...

Umarım tatmin edici transferler yapılır yoksa bu kadar beklentiye sokulan taraftara rağmen saçma sapan transferler yapılırsa bazı sonuçlar kötü olabilir. Hiç yapılmasın daha iyi vallaha rezil olmayalım yıldız yıldız dediler yine son dakika zorlama transferler yapılırsa cidden bu yönetim gidene kadar duygularımı bastırırım uzak dururum takımdan. Umarım rezil etmezler bizi..

Açıklanacak transfer Ersin dağlı olabilir ki tam süper olur.Çağlar torun da 2 saat önce acaba ERvin Dudley nereye imzalıyor yazmış.

Ender-Engin
Göksenin
Cenk
Erwin Dudley-İlkan
Furkan-Sertaç

Bence çok iyi yerli kadromuz var
kaliteli yabancılarla ligi ve avrupayı sallayabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...