Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domercant nefis transfer olur ve mantikli bir hedef.
Ama Eidson hayal arkadaslar, 2.2 milyon kazaniyordu diye biliyorum. O yilliklari karsilamamiz zor bence, nerde cikti bu haber?

Eidson için harcanacak tek bir kuruşa acımam.
Almasınlar Beşiktaş'tan kimseyi, ödemeyelim bonservis falan.
O paraları Eidson'a yatıralım..

Şayet Henry Domercant ve Chuck Eidson alınırsa hiç lüzum yok Hawkins'i almaya. Derdine yansın artık o.

Bu ikili ortalığı darmadığın etmeye yeter zaten, artık bizim de eşleşme problemi yaracak çok yönlü iki oyuncumuz olmuş olur böylece.

eidson işi olmaz...domercant muhtemeldir...shipp de kalır cenkle birlikte 3 numarada rotasyona girer...domercant olursa da gökseninle birlikte 2 numarada oynar...guard rotasyonunda da engin'in yanına sundiata gaines gelirse kafidir...4 numaraya gerek yok ilkan ve ersin var 5 numaraya alınacak yabancı pivot ile transfer dönemi biter..
tabi euroleague işi olursa şu yazdıklarımın hepsi degişir orası ayrı :)

bence shipp 3 numarada farklı bir avantajımız bonsu (alabilirsek)ersin-furkan ve ilkanında ribaundları iyiydi iyi ribaundçu bir takım oluruz ben şahsen bonsu yu şu an bjkden isteyebileceğim isimlerden arroyo ile beraber maaşları düşüktür yarım sezon oynadılar madem maaşları kadar ödeyeceksek

Şayet Henry Domercant ve Chuck Eidson alınırsa hiç lüzum yok Hawkins'i almaya. Derdine yansın artık o.

Bu ikili ortalığı darmadığın etmeye yeter zaten, artık bizim de eşleşme problemi yaracak çok yönlü iki oyuncumuz olmuş olur böylece.

Bu iki oyuncuyu alırsak eşleşme problemi yaratırız. Hawkins'i de alırsak sıkıntı yaratırız :)

Yok Onur ya Hawkins gelir ya da Eidson, bence Eidson daha çok uyar Domercant'ın özellikleri sebebiyle ama 2'si de Domercant'ın eksiklerini kapatacak pis işleri yaparlar, Domercant tamam zaten oldu o iş.

Üçü de olur bence. Bence Domercant 1 kullanılabilir zaman zaman. Oyun kurucu pozisyonunda Fener Mccalebb'i alırsa Efes zaten Farmar aldı bence bizde bu pozisyonlara yoğunlaşmalıyız. Çünkü 1 numarada Efes ve Ülker bizden bir adım önde olacaktır ne olursa olsun. David hawkins 3 Eidson 2 oynarsa anca dengeleriz oyunu bence. Ben de Eidson gelmiş gibi konuşuyorum ama geçen sene Galatasaray taraftarı Avrupa'da gördüğüm en iyi taraftar dediğinden beri Eidson gelsin diyorum kendi kendime :)

Ya iyi hoş da, Eidson çok iddialı bir isim. 32 yaşında, gayet kariyerli ve donanımlı bir adam Euroleague'den rahat sözleşme alabilir bence. Gelmesini çok çok isterim ama, zor görünüyor transferi.

Üçü de olur bence. Bence Domercant 1 kullanılabilir zaman zaman. Oyun kurucu pozisyonunda Fener Mccalebb'i alırsa Efes zaten Farmar aldı bence bizde bu pozisyonlara yoğunlaşmalıyız. Çünkü 1 numarada Efes ve Ülker bizden bir adım önde olacaktır ne olursa olsun. David hawkins 3 Eidson 2 oynarsa anca dengeleriz oyunu bence. Ben de Eidson gelmiş gibi konuşuyorum ama geçen sene Galatasaray taraftarı Avrupa'da gördüğüm en iyi taraftar dediğinden beri Eidson gelsin diyorum kendi kendime :)

Üçü birden gelirse pg olarak Eidson oynar.Domercant ball handling özeliği iyi bir adam değilki pg oynasın.Boyunun 2.02 olduğuna aldanmayın Eidson'ın saha görüşü falan üst düzey

Yalnız Lakovic problem olacak gibime geliyor, yani kadroda kalmak zorunda şu son görünümde :( Teklif gelmedikçe gitmeyecek çünkü ve teklif filan da gözükmüyor ortalıkta. Guardımız Jaka kalırsa şaşırmam açıkcası.

Üçü birden gelirse pg olarak Eidson oynar.Domercant ball handling özeliği iyi bir adam değilki pg oynasın.Boyunun 2.02 olduğuna aldanmayın Eidson'ın saha görüşü falan üst düzey

yani Onur gören de Domercant kariyeri boyunca hiç oyun kurucu oynamadı sanır. Kaldı ki ben zaman zaman geçer oraya anlamında söyledim. Arroyo veya Gaines gelecektir bence point guard pozisyonuna.

diğer takımlar çok iyi transferler yapınca heyecanlandım. sanırım bu sene çok iyi bir lig izleyeceğiz. eğer euroleague işimiz olmazsa anadolu efes tribünlerinde olacağım bir çok maçta. o:) şimdi bu mesajı konuya uydurmak lazım. domercant ne iyi oyunca yahu değil mi =D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...