Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real’den Hamit’i, Trabzon’dan Burak'ı, Kayseri’den Amrabat’ı, Kadıköy’den Kupa’yı, Volkan’ı evinden aldırırız!

bılıyorum konu ıle alakalı değil ama paylaşmak istedim :)

Eğer ki Brad Buckman'ı istiyorsak sanki Chuck Eidson gibi isimlere veya alınacak pivot için bütçe ayrılıyor, sonuçta Dudley-İlkan rotasyonu şu an mevcut 4 numarada. Buckman-Dudley-İlkan rotasyonu da fena durmuyor.

Eidson ve iyi bir 5 alinsin da. guard olarak tutku engin ender 3lusu isimizi gorur. eidson da topa yon veren bir isim sonucta. butceyi 5 numaraya yatiralim rakipler sert uzunlar aldi karsilik vermek gerek

Euroligin en iyi 2. Besine secilen kendi sutu olan bir isim gercekten heyecan verici ne efeste ne fenerde domercant ile eslesecek oyuncu yok eslesme sorunu yaratacak

Domercant transferi çok hızlı gelişti yahu. İsmi çıkmış mıydı daha önceki günlerde/haftalarda? Biz alışık değiliz böyle hızlı gelişmelere. :)

Resmi site açıklasa da rahatlasak. Çok sevinirim.

Lakovic gitmiyorsa o yokmuş gibi kadro kurmamız lazım yine de.1 milyon dolara yazık oldu.Acaba Ergin Ataman sisteminde iş yapar mı diyorum, sonra geçen yılki hali aklıma geliyor.O haliyle hiç bir sistemde yeri yok.

gordon'un andric'in gittigi shipp konusunda kararsız kalındıgı yerde lako şu takımda tutulursa isterlerse takasla howard'ı getirsinler...ayıptır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...