Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın başına Ergin Ataman’ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Medical Park, önemli isimlerle anlaşma noktasına geldi.

AMK gazetesinin haberine göre; Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker’den ayrılma kararı veren Engin Atsür, Anadolu Efes’le sözleşmesi biten Cenk Akyol ile anlaşmaya vardı. AMK’nın taraftarı olduğu için Galatasaray Medical Park’a daha sıcak baktığı belirtilen Kerem Gönlüm’ün de artık gün saydığını belirtti.

Sarı – Kırmızılıların aynı zamanda geçen sezon Beşiktaş forması giyen Zoran Erceg ile Pops Mensah Bonsu’yu da renklerine bağlamak üzere olduğu ifade edildi.

Umarım en son cümle gerçeği yansıtmıyordur. Daha iyilerini bulabilecekken, bonservis ücreti ödenecek ve BJK bizler için daha bir antipatik gelecektir oyuncularını aldığımız için. Bence bu hamleye gerek yok daha iyi yabancılar getirebiliriz. Ergin ATAMAN, Efes Pilsen ile anlaştıktan sonra da çok önemli isimleri BJK'tan alıp Efes'e götürmüştü çok tepki almıştı umarım yine aynısını yapmaz, ortamı bu kadar germeye gerek yok bence...

Şimdi AMK bize Kerem'i Bonsu'yu Erceg'i aldırmış etti mi üç uzun zaten elde var Furkan ile İlkan 5 uzun ediyor.Devşirme için Dudley ismi geçiyordu onunla altı olur bu işte bir gariplik var.Preston kalacak dense geçen sene gördük ki artık 3 numara oynamaya müsait değil ayak çabukluğu onunda uzundan saymak gerek yine 6 olur .

Gordon'un sözleşmesinde "FB hariç tüm Türk takımlarına 150bin dolara gider" maddesi vardı. Madde olmasa kurala göre GS 750bin kazanabilirdi. diyor ismail şenol

Takımda karakter sahibi kim varsa bir şekilde gönderildi ve ayrıldı. 2 senelik oldukça iyi bir istikrar yakalamıştık onuda hazmedemedik. Şampiyonluğu istikrara değişen bir tek ben mi varım acaba? Şubede hayat belirtisi yok bitkisel hayat geçtik tamamen. Sonumuz hayır olsun...

Takımda karakter sahibi kim varsa bir şekilde gönderildi ve ayrıldı. 2 senelik oldukça iyi bir istikrar yakalamıştık onuda hazmedemedik. Şampiyonluğu istikrara değişen bir tek ben mi varım acaba? Şubede hayat belirtisi yok bitkisel hayat geçtik tamamen. Sonumuz hayır olsun...

Bu şekil düşünen çok zaten Mahmuti'nin gitmesine burda tepki gösteren kişilerin dayanağı istikrar ve karakterli basketboldu.

Artık o gitti bittik bu gitti bittik. yönetim şöyle oktay hoca böyle demeyi bıraksak daha iyi olacak. Giden gitti. Doğrudur yanlıştır tabiki tartışılır ama ağlama zırlama bitse artık zira hiç bir faydası yok şu durumun. Şubede işler yolunda gitmiyor çok açık. Ama Ergin hocanın biraz arkasında durmak gerekiyor. Yeni bir yapılanma var. İlk adımda desteği hakediyor bu takım.

Şunu görmüş olduk ki takım yabancı konusunda yeniden yapılanacak.Gordon bu kadar sevilirken PARA'nın gitmesinde etken olduğunu düşünüyorum.Sporda duygusallığa yer yok.Mahmuti en iyi oyuncumuzu aldı kızalım mı?Gordon gittiyse Lakovic i de gönderin malagaya tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...