Efes yıllık 950'ye çıktı Birkan'ı aldı deniyor forumlarda
Yahu pota altınada Djedoviç'in yerinede bahsettiğin maliyetlerin çok altına oyuncu kapmak mümkündü. Hele Savoviç geldiğinde biz daha Euroleuge'te devam ediyordukti bunuda doğru şekilde kullanamadık.
Ben demiyorumki illa dünya starları alınsaydı bana onları örnek veriyorsun.Savoviç ve Djedoviç'in oyuncu olarak seviyeleri belli daha iyileri yoktu demek asıl garip olan bu noktada.Bunlar seviye olarakta,potansiyel olarakta vasat oyuncular ve rol oyuncuları bunlar. Alternatifi yoktu,olanların hepsi çok pahalıydı demek doğru değil.
Savoviç konusundada bahsettiğin detayıda göz önüne alırsak Oktay Hoca'ya yanlış transfer yaptı diyemi kızalım, yoksa aldığı oyuncuyu oynatıp,değerlendiremedi diye mi?
Djedovic'i ben çok beğeniyordum. Hatta Shipp'ten çok daha efektif bir basketbolcuydu ancak savunma zaafı olduğu için Oktay Mahmuti tarafından transfer edilmesine rağmen yeterince kullanılmadı bu oyuncu.
İşin ilginç tarafı Djedovic yerine Nocioni'nin önerilmesi ve kabul görmemesi aslında.
Kabul edelim Oktay Mahmuti bu yıl oyuncu seçimlerinde, oyun okumada ve taktik değerlendirmede sınıfta kaldı.
Ahi gitmis vahi kalmis Nocioni'ye emeklili ikramiyesi mi verecektik.. Bu sezon olasi Galatasaray transferi oncesi dogru duzgun oynamamis (tum sezon 11 maca cikmis) bir adami napacakti bu takim? Zaten benzer kontenjandan Lakovic vardi.. Gerci Goksenin Birkan'dan daha 3 numara oynar diyen adamdan Nocioni, Djedovic'ten daha uyu bir alternatif demesi normal.. Bu arada Djedovic'in bu yil NBA Draft'inda Boston tarafindan secilmesi bekleniyor hatirlatirim..