Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu pota altınada Djedoviç'in yerinede bahsettiğin maliyetlerin çok altına oyuncu kapmak mümkündü. Hele Savoviç geldiğinde biz daha Euroleuge'te devam ediyordukti bunuda doğru şekilde kullanamadık.

Ben demiyorumki illa dünya starları alınsaydı bana onları örnek veriyorsun.Savoviç ve Djedoviç'in oyuncu olarak seviyeleri belli daha iyileri yoktu demek asıl garip olan bu noktada.Bunlar seviye olarakta,potansiyel olarakta vasat oyuncular ve rol oyuncuları bunlar. Alternatifi yoktu,olanların hepsi çok pahalıydı demek doğru değil.

Savoviç konusundada bahsettiğin detayıda göz önüne alırsak Oktay Hoca'ya yanlış transfer yaptı diyemi kızalım, yoksa aldığı oyuncuyu oynatıp,değerlendiremedi diye mi?

Djedovic'i ben çok beğeniyordum. Hatta Shipp'ten çok daha efektif bir basketbolcuydu ancak savunma zaafı olduğu için Oktay Mahmuti tarafından transfer edilmesine rağmen yeterince kullanılmadı bu oyuncu.

İşin ilginç tarafı Djedovic yerine Nocioni'nin önerilmesi ve kabul görmemesi aslında.

Kabul edelim Oktay Mahmuti bu yıl oyuncu seçimlerinde, oyun okumada ve taktik değerlendirmede sınıfta kaldı.

Geldikleri ligler ve istatistikleri iyiydi Savovic ve dedovic'in hocaya neden bu kadar yükleniliyor anlamadım. Ben Savovic'in son zamanlarda kumaşını gösterdiğini düşünüyorum. Ayrıca Dedovic beklentileri karşılamamış olabilir ama 2-3 sene sonra çok iyi yerlerde de olabilir ama kesinlikle bunun altına düşmez bence.

Genç erişkin türk milli takımı kurulsa Furkan-İlkan-Göksenin ilk 5 oynar zaten. Diğer ikisi de muhtemelen Kenan ve Birkan olur.
Geçen seneki Avrupa gençler şampiyonasında Furkan ve Göksenin'in genç milli takımdaki performansları da belli..
Furkan ribaundlarda Göksenin'de asistlerde iyi istatistik yapmışlardı. Sayı olarak da iyi durumdalardı. Yani gençler bazında ele alırsak en iyi yerlilere sahibiz.
Kerem-Engin-Tutku-Ender-Cenk beşlisinden 3'ü (2'si zaten bizde) bir de devşirme olursa genç-veteran iyi bir yerli rotasyonu olur (Belki çok iddialı olacak ama TBL'nin en iyi yerli rotasyonu)..
5 tane yabancı her bölgeye birer tane olsa (Gordon-Shipp inşallah kalır) ve Ergin Ataman'ın seçimindeki isabetleri düşününce kadromuz en kötü geçen seneki gibi olur..

Efes fener'in futbolda yaptığını yıllardır baskette yapıyor. amaç oynatmak değil yetenekli oyuncular diğerlerinin eline geçmesin -ki ne yazık ki para için çoğu Türk oyuncu bunu kabulleniyor. Sinan neden Efes'te kalmayı kabulleniyor. Birkan'a verilen para sözü edildiği gibi ise yazık.

Djedovic'i ben çok beğeniyordum. Hatta Shipp'ten çok daha efektif bir basketbolcuydu ancak savunma zaafı olduğu için Oktay Mahmuti tarafından transfer edilmesine rağmen yeterince kullanılmadı bu oyuncu.

İşin ilginç tarafı Djedovic yerine Nocioni'nin önerilmesi ve kabul görmemesi aslında.

Kabul edelim Oktay Mahmuti bu yıl oyuncu seçimlerinde, oyun okumada ve taktik değerlendirmede sınıfta kaldı.

Ahi gitmis vahi kalmis Nocioni'ye emeklili ikramiyesi mi verecektik.. Bu sezon olasi Galatasaray transferi oncesi dogru duzgun oynamamis (tum sezon 11 maca cikmis) bir adami napacakti bu takim? Zaten benzer kontenjandan Lakovic vardi.. Gerci Goksenin Birkan'dan daha 3 numara oynar diyen adamdan Nocioni, Djedovic'ten daha uyu bir alternatif demesi normal.. Bu arada Djedovic'in bu yil NBA Draft'inda Boston tarafindan secilmesi bekleniyor hatirlatirim..

Ahi gitmis vahi kalmis Nocioni'ye emeklili ikramiyesi mi verecektik.. Bu sezon olasi Galatasaray transferi oncesi dogru duzgun oynamamis (tum sezon 11 maca cikmis) bir adami napacakti bu takim? Zaten benzer kontenjandan Lakovic vardi.. Gerci Goksenin Birkan'dan daha 3 numara oynar diyen adamdan Nocioni, Djedovic'ten daha uyu bir alternatif demesi normal.. Bu arada Djedovic'in bu yil NBA Draft'inda Boston tarafindan secilmesi bekleniyor hatirlatirim..

Nocioni'nin ölüsü> Djedovic

Arkadaş bu kulube Mirsad Turkcan'ı getirirlerse burada yemin ediyorum bir daha maça gitmeyeceğim. Kimse de bana bu nasıl Galatasaraylılık filan demesin. Mirsad'ı transfer eden benim tuttuğum takım olamaz!

Basında çıkan Mirsad Türkcan haberleri bazı arkadaşların midesini fazlasıyla bulandırmış. Nedenini anlamadım açıkçası. Sonuçta başarı için her yol mübah değil mi ?
Rasim Başak da gelebilir Türk rotasyonu için, hatta bir arkadaş yazmış başka bir platformda şube direktörü olarak Zaza Enden Tatü neden olmasın ?

Sonuçta biz Galatasarayız ve şampiyonluk harici her sonuç başarısızlıktır. Her daim başarılı olmalıyız ve bu kulüpte hata yapanın kellesi tez elden vurulur. Başarı için her yol mübahtır.

Mirsad Türkcan haberlerine de fazla aldırış etmiyorum. Çünkü biliyorum ki yarın imzalasa, forumda samimiyetine zerre güvenmediğim yığınla insan çıkıp Ergin Ataman ile coşar, zaten 4 numarada sıkıntımız vardı, rotasyon için iyi oldu diyecektir...

Jamont Gordon CSKA'dan ayrılıyor ayrıca Kemal Dinçer'in açıklamalarına bakılırsa Engin daha çok süre alabileceği bir takıma gitmeyi düşünüyor gibi

Jamont Gordon, CSKA Moskova'dan ayrıldı. Oyunun her iki yönünü de çok iyi oynayabilen Gordon, guard bölgesi için harika bir transfer olur... x2 Gordon ile Galatasaray hem önde baskıyı müthiş yapar; hem de oyunu rahatlacak oyuncu eksikliği giderilir...

Taraftarı basketbolda soğutmak için bundan iyisi olamaz. Cezalısınız geçen sene salonları full doldurdunuz ne haddinize futbol dururken...

Yapmayın arkadaşlar kendi kulübünün jübile önerdiği bir adama Hangi kulüp transfer teklifin de bulunabilir. ( Ha hala büyük takımlar tarafından isteniyor haberleri çıkarılmadıkça)

Jamont gordon , tomic , hawkins , kinsey , alan anderson , engin , cenk, kerem ve kenan sipahiyi transfer etmeliyiz.Tabi bu oyuncuların çoğu euroligede oynamayan bir takımda oynar mı? kesenin ağzını biraz açmak gerekiyor.Böyle bir kadroyla Euroligde F4 bile oynarız. Bu oyuncuları bir araya getirebilmek çok çok büyük bir başarı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...