Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 numaraya Gelebale için düşünceleriniz neler?

Geçenlerde düşünülebilir diye yazmıştım. Aslında olabilecek bir isim. Geçen sene Asvel'de fena işler yapmamış. Ondan önce Erman kunter'in Cholet'sinin önemli parçalarından biri olmuştu. Tekrardan kendisini ispatlamıştı. 28 yaşında atletik, fiziği yerinde. Şutunu da oldukça geliştirdi, iyi düzeyde de bir şutu var. Ben Gelabale'e gayet olumlu bakıyorum.

2013e kadar sözleşmesinin oldugu belirtilmiş pekovic'in.bu şartlar altında mümkün görünmüyor kendisini getirmek.benim diger önerim esteban batista'nın da uzunca bir kontratı mevcutmuş buna da üzüldüm kendi adıma..nba'de kontratı biten oyuncular içerisinden gönül ister ki yi jianlian'ı kapıp getirelim adamın oyun tarzına ve o boyuna ragmen şut formuna hastayım...orlando'ya sezon içerisinde takasla gelen earl clark var hem uzun hem atletik yeteneklere de sahip ve howard'ın arkasında şans da bulamıyor aslında düşünülebilir mi acep?

Geçenlerde düşünülebilir diye yazmıştım. Aslında olabilecek bir isim. Geçen sene Asvel'de fena işler yapmamış. Ondan önce Erman kunter'in Cholet'sinin önemli parçalarından biri olmuştu. Tekrardan kendisini ispatlamıştı. 28 yaşında atletik, fiziği yerinde. Şutunu da oldukça geliştirdi, iyi düzeyde de bir şutu var. Ben Gelabale'e gayet olumlu bakıyorum.
Gayet iyi oyuncu ama daha şutörünü bulsak daha iyi olur bence. Ama gelirse de bik bik etmem. Savunmaya level atlatır ve deliiliği de üst seviyede. Aslında tam Euroleague'de yeni ve yükselmek isteyen bir takımın oyuncusu.

Şutunu çok geliştirdi.Atletizmi zaten müthiş.Savunma takımı kuran hocamız için önemli bir parça olacak hücumda da ortalama 12-13 sayılık katkı verecektir.Pek çok Avrupa takımının gündeminde olması sebebiyle kontratının bitmiş olabileceğini tahmin ediyorum.Bitmese bile buy-out ücreti düşüktür bence

artık haldun üstünberk'e mi olur oktay hocamıza mı olur bilmiyorum birine mail atacagım;yav abi şu 3 numaraya transfer yapmayacagız 5 numara alıp bitirecez olayı diyin biz de rahatlayalım diye...:D yoksa olmuyor böyle daha euroleauge gruplara kalmamışken 6 yabancılı her mevkiide 3 opsiyonlu kadrolar kuruluyor gsbasket çıldırıyor yahu :D sevgili renkdaşlar fantazi yapmayalım alalım bir 5 numara ve oturup ön elemeleri heyecanla bekleyelim..

Tutku - Ender
Lakovic - Gordon - Evren/Göksenin
Gelabale - Caner
Shumpert - Cevher - Furkan
Pekovic/Bourousis - Andric

Bence net şekilde, şampiyonluğun favorisi olacak, Euroleague'de sürpriz işler yapabilecek bir kadrodur.

Artık adam gibi bir 5 numara aldığımızı görmek istiyorum.. Geçen sene de bir kişi eksiktik uzun rotasyonunda, bu sene yaptığımız 3 transfer 1-2 oynuyor.. Bir sabah kalkayım, adam gibi , kalıplı, pivot gibi bir pivot göreyim. Oktay Hocaya canım feda, işi de benden 1 milyon kat iyi biliyordur ama bence hep bir uzun eksiğiz..

artık haldun üstünberk'e mi olur oktay hocamıza mı olur bilmiyorum birine mail atacagım;yav abi şu 3 numaraya transfer yapmayacagız 5 numara alıp bitirecez olayı diyin biz de rahatlayalım diye...:D yoksa olmuyor böyle daha euroleauge gruplara kalmamışken 6 yabancılı her mevkiide 3 opsiyonlu kadrolar kuruluyor gsbasket çıldırıyor yahu :D sevgili renkdaşlar fantazi yapmayalım alalım bir 5 numara ve oturup ön elemeleri heyecanla bekleyelim..
sonuçta oynayacağımız takımlar balon takımlar değil..sadece geçen yılki eurocup'ta oynadığımız takımları düşünün ve aldığımız neticeler gözünüzde canlansın tekrar..işi şansa bırakmaya gerek yok..5 numara acil ama 3 numaraya da gayet oyuncu lazım..arkadaşlar gelebale diyor işin doğrusu seatle'den avrupaya döndükten sonra nasıl gilişti bilmiyorum..şutları gelişmiş diyorlar ama hatırladığım şutu sıfırdı..ama savunma yapar ve atletik bir oyuncu...krilenko pekovic diyorum ve imkansıza yakın olduklarını biliyorum ama bizdeki bir umut işte..birkaç ay önce lakovic gibi isimler yazarken de bayağı bir arkadaş grubu itiraz etmişti hayal görüyoruz diye ama işte lakovic geldi..kirilenko ve pekovic hala zor ama basketbolda para konuşr..daha önce söylemiştim messinin bize gelmesi milyonda bir ihtimal ise pekovic veya kirilenkonun bize gelmedi binde bir ihtimaldir...kim derdi ki spanoulis panayı bırakıp olipiakosa gidecek diye..veya khimki-unics kazanın ne mazisi varki onca yıldızı alıyorlar..birgün euroligde final four yapacaksak o yıl bu sene olsun tarih yazılsın...

Gelabele kendini çok geliştirdi şut anlamında.Bu sene %85le serbest atış,%39la üçlük attı ve takımın en önemli skor opsiyonlarından biriyken,ona yapılan özel savunmalara rağmen bunu başardı

Mancinelli olabilir mi acaba ?

Oyuncu listesi yapıyorduk ya Deniz, oraya Mancinelli'yi koysam mı koymasam mı diye çok düşünmüştüm :) Bu adamın 5-6 sene önceki halini izlemiştim İtalya Milli Takımı'nda, İtalya'yı yendiğimiz bir maç vardı belki hatırlarsın. Oradan aklıma geldi, napıyor ne ediyor diye baktım. Zaman içinde 3'den 4'e kaymış, aynı Shumpert gibi oynuyor şuan takımında ve Power Forward olarak geçiyor.

Bence şu isimlerin yanında sönük kalır :)

Cajasol'daki Paul Davis'i geçen sezon izlemiş olan va rmı ? İş yapar mı bizde ?

Malik Hairston@Milano 2 yıllık toplamda 2.1 milyon Euro bu Milano gömü buldu sanırım ayrıca Gordon'u 2 yıl için 750 bine aldı isek iyi almışız 3 kat fiyat farklı olacak oyuncular değiller sanıyorum .Yanılıyorum.

Kutay abi Malik Hairston , Jamon Lucas Gordon'dan 1 belki 2 kat daha değerli bir oyuncu.Euroleague'nin top class Amerika'lılarından sayılabilir.Bence NBA'de çok önemli bir rol oyuncusu olabilir.

Saat geç olduğuna göre uçma vakti geldi.Yeni draft olan oyuncular daha sözleşme imzalamadılar.Madem 3 numarada eksiğimiz var Jan Vesely'yi alalım.5 numarayada Enes Kanter.Bu adamlar henüz Nba takımlarıyla sözleşme imzalamadığına göre lokavtan sonra gitme durumuda oluşmaz

Saat geç olduğuna göre uçma vakti geldi.Yeni draft olan oyuncular daha sözleşme imzalamadılar.Madem 3 numarada eksiğimiz var Jan Vesely'yi alalım.5 numarayada Enes Kanter.Bu adamlar henüz Nba takımlarıyla sözleşme imzalamadığına göre lokavtan sonra gitme durumuda oluşmaz

Vesely ile Efes ilgileniyormuş sanırım. Enes olayına ise hiç bulaşmayalım. F.Ülker ile arası bozuk, Avrupa hakları F.Ülker'de, ben değil bize gelmesine Avrupa'da oynamasına bile izin vereceklerini düşünmüyorum.

Cajasol'daki Paul Davis'i geçen sezon izlemiş olan va rmı ? İş yapar mı bizde ?

Malik Hairston@Milano 2 yıllık toplamda 2.1 milyon Euro bu Milano gömü buldu sanırım ayrıca Gordon'u 2 yıl için 750 bine aldı isek iyi almışız 3 kat fiyat farklı olacak oyuncular değiller sanıyorum .Yanılıyorum.

Paul Davis'i ben önerilerde vermiştim hatta video da koymuştum

Link : http://www.youtube.com/watch?v=zjT0TWL2TVc

İnanılmaz atletik bir isim o fiziğe rağmen,guardlarımız ile 2'li oyunlarda müthiş iş yapacaklarına da eminim. Skor potansiyeli iyi ve ribaundlarda çok etkili bir isim, 2 elini de kullanabiliyor skor üretirken, faydalı olacağına inanıyorum ki yazmıştım o zamanlar kontratı bitti ve kendisine teklifler vardı Cajasol de tekrar anlaşmak istiyordu, son durumu bilmiyorum bu konuda.

Olympiakos taraftarı biri ile konuştum, Gordon'un onlarda daha çok kazandığını söyledi bana senelik, 2 senelik 750bine imzaladığına inanmadı zaten o kaynaklar yabancıydı tam miktarı bilen yok sanırım onu da belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...