Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Traore fiyat/performans açısından bizi yeterince fayda sağlar bana kalırsa. Çok büyük paralara oynamayacaktır. Euroleague seviyesinin biraz altında olsa da Türkiye liginde epey iş yapar..

Nene NBA'in en iyi pota altı bitiricilerinden bırakın Avrupa'yı. Avrupa'da oynarım dediği an istemeyecek takım yoktur. Geçiniz.

sizce iyi bir 5 numara mı? yoksa iyi bir 4 numara+cemal nalga hamlesi mi? 2.seçenekte shumperti 3numara değerlendirme olasılığı var.

Şuan Cevher ve Furkan var 4 numarada.5e sağlam yabancı alınırsa Shumpert zaten 3 numarada kullanılabilir.Yerli kadromuz şu an oldukça kalabalık.Ersan,Kerem gönlüm gibi çok ekstra isimiler olmadıktan sonra yerli transferine gerek yok

Şuan Cevher ve Furkan var 4 numarada.5e sağlam yabancı alınırsa Shumpert zaten 3 numarada kullanılabilir.Yerli kadromuz şu an oldukça kalabalık.Ersan,Kerem gönlüm gibi çok ekstra isimiler olmadıktan sonra yerli transferine gerek yok
cevher ve furkan rotasyonu yetersiz eurolig için bence. eurolig tecrübesi yok ikisinin de. ama andric ve cemal eurolig tecrübesi var

sizce iyi bir 5 numara mı? yoksa iyi bir 4 numara+cemal nalga hamlesi mi? 2.seçenekte shumperti 3numara değerlendirme olasılığı var.

Kesinlikle iyi bir 5 numara..
Cevher/Shumpert hatta zaman zaman Andric ile 4 numarayı doldurabiliriz zaten. Pick and roll oyununu bilen ve boyalı alanı karartacak bir pivot lazım bize. Örneğin Fenerbahçe Ülker'de Vidmar sakatlığında ne kadar çaresiz kaldıklarını gördük. Bize ders olmalıdır bu hadise.

Allah korusun, kimsenin sakatlanmasını istemeyiz tabii ama her an her şey olabilir..

Lakovic'i yaza yaza getirdik.Artık her yol Pekovic'e çıkıyor.5 numara transferi için iyi para ayrıldığı konuşuluyor.Pekovic hamlesi ile ligde Efes ve F.Ülker'in kesinlikle önüne geçeriz.3 numarada iyi seçilirse en büyük favori oluruz kesinlikle.Anlamsız bir şekilde geleceğine kendimi inandırdım :))

Oktay hoca normalde transfer konusunda cok doğrulayıcı konuşmaz ama Lokavt ocakta biter, 3 aylığına oyuncu almayı düşünmüyoruz cümlesiyle artık Pekovic'i unutmamız gerektiği kanısına vardım. Bu konuda pek şaka yapmaz Oktay hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...