Özlü Sözler - Güzel Sözler

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

I've already wasted my whole life. I want to tell you with my last breath that I have always loved you. I would rather be a ghost, drifting by your side as a condemned soul, than enter heaven without you."
Tanrıyı güldürmek istiyorsanız ona planlarınızdan bahsedin..
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

Güzellik ve Çirkinlik bir gün bir nehir kenarında karşılaştılar.Birlikte üzerlerini çıkarıp nehre daldılar ve yüzmeye koyuldular.Önce Çirkinlik çıktı nehirden ve farkına varmadan güzelliğin giysilerine büründü ve gitti.Sonradan kıyıya çıkan güzellik baktı ki kendi giysileri yok mecbur kaldı ve Çirkinliğin elbiselerine büründü.İşte o zamandan beri nice güzellikler Çirkinlik kıyafetleri içinde ve nice Çirkinlikler güzellik kıyafetleri içinde dolanır yeryüzünde.Neysen onu değil, ne olabileceğini sev.

Cervantes
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

''Her başarı ilk başta bir hayaldi. En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır. Hayaller de gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.''
D.Carnegie
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..." (mevlana)
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

hayat zaten kotu bi film bide sonunda oluyoruz/
Only one man ever understood me. And he really didn't understand me *hegel* marx'st felsefenin en buyuk dayanaklarindan alman filizoftam karl marx a :)
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

''Türk pasaportuyla futbol oynamak Türkiye'de bile zor. Eğer ben Süper Lig'de, Şampiyonlar Ligi'nde ve EURO 2008'de yaptıklarım sonrasında ve milyon dolarlar karşılığında Fenerbahçe'ye gelseydim, hem karizmam olurdu hem de sürekli ilk 11'de oynardım.''

Semih Şentürk / Fenerbahçeli Futbolcu
 
Re: Özlü Sözler-Güzel Sözler

Erkekler, hayatlarının bir devresinde evlerinin tam
hakimidirler. O da doğdukları günden üç yaşına kadar
oldukları zamandır.

Gaston Paces
 

Üst