Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
evet sürpriz yok. john wall 1. sıradan gitti.. evan turner da bize düştü..
hayırlı olsun. 2 numara olarak konumlanacaktır önce.
Iguodala'nın hemen yanında..
forvet rotasyonumuz çeşitlendi..
iguodala, nocioni, thadeous young ve tutner olacak..
elton brand takas olmazsa , spencer hawes ve speights ile pota altında yer alıyor..
1 numara da louis williams ve jrue holiday görünüyor..
willi green'in durumunu bilmiyorum. Iverson konusu hala belirsiz..
Kapono ne olacak belirsiz..
GM in daha çok işi var.. Değişecek başka parçalar da olacaktır ama bence hala gerçek bir PG bulamadık. Coach ben olsam takımda 9 kişi hazır..Iverson gelmezse Willie Green veya Kaponodan biri kalır biri gider.. Gelirse ikisi de gider.. Ya da gitmeli diyeyim.. Uzun rotasyonumuz eksik..Jason Smith 4. uzun olarak kalıyor.. Elimizde kısa bolluğu var.. Kapono'nun kontratı kazık. Onu vernek zor ama belki Greenn yerine bir uzun bulunabilir..
jrue holiday- evan turner - iguodala - brand- spights..
l.williams - t.young - nocioni - ? - hawes..
evet sürpriz yok. john wall 1. sıradan gitti.. evan turner da bize düştü..
hayırlı olsun. 2 numara olarak konumlanacaktır önce.
Iguodala'nın hemen yanında..
forvet rotasyonumuz çeşitlendi..
iguodala, nocioni, thadeous young ve tutner olacak..
elton brand takas olmazsa , spencer hawes ve speights ile pota altında yer alıyor..
1 numara da louis williams ve jrue holiday görünüyor..
willi green'in durumunu bilmiyorum. Iverson konusu hala belirsiz..
Kapono ne olacak belirsiz..
GM in daha çok işi var.. Değişecek başka parçalar da olacaktır ama bence hala gerçek bir PG bulamadık. Coach ben olsam takımda 9 kişi hazır..Iverson gelmezse Willie Green veya Kaponodan biri kalır biri gider.. Gelirse ikisi de gider.. Ya da gitmeli diyeyim.. Uzun rotasyonumuz eksik..Jason Smith 4. uzun olarak kalıyor.. Elimizde kısa bolluğu var.. Kapono'nun kontratı kazık. Onu vernek zor ama belki Greenn yerine bir uzun bulunabilir..
jrue holiday- evan turner - iguodala - brand- spights..
l.williams - t.young - nocioni - ? - hawes..