Volkan Özger' Alıntı:Yine yenilgi...
Emre abi sana özel mesaj cekmistim onuda yanıtlarsan cok sevinicem ....
Volkan Özger' Alıntı:PHILDELPHİA aşk`ı bizde bitmez ,Bu durumu görmemek icin 15 ay gidıyorum döndügümde benimle beraber sixers`da dönmüs olur insallah
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Volkan Özger":3dszbnf2]PHILDELPHİA aşk`ı bizde bitmez ,Bu durumu görmemek icin 15 ay gidıyorum döndügümde benimle beraber sixers`da dönmüs olur insallah
Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:yuh artık ya! 15-16 sayıyla öndeydik son çeyrekte maç uzatmaya gitmiş. Hemde rezalet bir şekilde. 3 sayı öndesin Turner taktik faulleri atacak 2de 0 atıyor. Washington hücumunda wall 3lk atacakken faul yapıyorsun 3 atış maç uzatmaya gidiyor.
Uzatmada 1 sayı öndesin, Nick Young 3lük atıyor 2 sayı geriye düşüyorsun son hücumda Iguodala kaçırıyor yeniliyorsun. Daha ne diyelim bu takıma
Cem G.' Alıntı:Wizards ve Atlanta maclarindan sonra Boston macinda da icim acidi. 3. ceyregin sonunda 9-0 seri verdik one gectiler son saniye rondonun balik potalik 3luguyle. Maci da hep tuttuk hep tuttuk, AI da son hucumda birakti ama savunmada manasiz bi switch yapinca KG hayatinin en kolay game winnerini atti... NO ve Nets'i yenmemiz sart, sonra mission impossible tadinda bir fikstur basliyacak!
Ha bir de yensek playoff potasindaydik simdi dustuk yine gerilere.