Re: Philadelphia 76ers yeniden gelemiyor..
Tam çok kutsal bir sayfadayız yazacaktım 77. sayfaya geçmişiz neyse.
Tam çok kutsal bir sayfadayız yazacaktım 77. sayfaya geçmişiz neyse.
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Cem G.":2mba9flt]Wizards ve Atlanta maclarindan sonra Boston macinda da icim acidi. 3. ceyregin sonunda 9-0 seri verdik one gectiler son saniye rondonun balik potalik 3luguyle. Maci da hep tuttuk hep tuttuk, AI da son hucumda birakti ama savunmada manasiz bi switch yapinca KG hayatinin en kolay game winnerini atti... NO ve Nets'i yenmemiz sart, sonra mission impossible tadinda bir fikstur basliyacak!
Ha bir de yensek playoff potasindaydik simdi dustuk yine gerilere.
Cem G.' Alıntı:2. ceyrek NOH'un 21 sutu var, sadece 1i basarili.
Holiday pack isteyen var mi?
Cem G.' Alıntı:Takim ivme kazandi ben takip etmeye baslayali Isi ilk kabul ettigimde ligin en kotu yuzdesindeydik simdi playoffa goz kirpiyoruz. Bir terslik olmazsa, Nets ve Clippers maclarini alirsak, carsamba aksami 8. siraya yukselebiliriz.
Eagles icin ise isler iyi gitmiyor suan...
Erdal Avcı' Alıntı:Emre abi Jodie Meeks hep ilk 5 başlamaya ve 35 dakika civarı süre almaya devam edecek mi?Yahoo Fantasy takımımda da ondan soruyorum .
Sixers İçin Öncelik Elton Brand?de
Bir dönem ligin en önemli pota altı oyuncuları arasında gösterilen Elton Brand, yaşadığı ağır sakatlıkların ardından bu sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Bunu fırsat bilen Philadelphia 76?ers Genel Menajeri Rod Thorn?un, takas için düğmeye bastığı kaydedildi.
Andre Iguodala?yı isteyen bazı takımlarla masaya oturan GM Rod Thorn?un, yıldız oyuncusu yerine Elton Brand?i teklif ettiği iddia edildi. Özellikle guard pozisyonuna takviye yapmak isteyen Sixers?ın, bu nedenle Elton Brand?e gelecek tekliflere sıcak baktığı belirtildi.
Bu sezon ilk 21 karşılaşmanın tamamında oynayan Elton Brand, 15.5 sayı- 8.1 ribaund- 1.6 asist- 1.3 blok ortalamaları yakalamıştı.