• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Preston Shumpert

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Takımı sırtladı

Özellikle ihtiyaç olduğunda çıkan joker. Ne zaman ne gerekirse onu yapıyor. Sayı atıyor, asist yapıyor, mesaj için smaç vuruyor. (FB maçındaki unutulmaz smaç bence bir mesajdı FB Ülker oyuncularına) İyi ki var.

Hiç bozmadan, aynen devam.

Shumpert kadar oyun icinde b kadar hirsli olmasina ragmen oynadigi oyundan zevk alan ve etrafina potitif enerji sacan oynucu cok az gordum. Umarim basketbolu en ust seviyede bizimle birakir.

Yiğit Çelebi mode on: ''ŞAMPİ''yon yap bizi!

ne söylesek az senin için,şampiyon yap bizi shumpert

ilk yarıda 3 lük attı dans etti onun videosu lazımm :) ŞAMPİ! :)

Shumpert Efes te kalsaydı
Efes feneri ezer geçerdi
kısmet bizeymiş

Çevir tavukları yanmasın olayını yaptı bugün. Çarşamba'ya kadar da diğer tarafı pişer afiyetle yeriz 15 bin kişi.

Maç içi bir kaç hareketini gördüm ve mest oldum sahiden şu anda.Aslanım Shumpert bu takımın ruhusun !

Seviyorum seni ekmegi tuza banip yer gibi. :P

Ne diyelim, büyüksün!..

ilk yarıda 3 lük attı dans etti onun videosu lazımm :) ŞAMPİ! :)

Bir de attığı bir üçlükten sonra -bu zaten benim işim der gibi- gayet rahat şekilde savunmaya dönüşü vardı...

Bu gün bizim pota altında ki bir mücadeleden sonra, topu kapınca, öyle bir kahkaha attıki deli dedim bu adam :)

Şampi Şampırt seviyoruz seni :)

Dans videosu kimse de yok mu ya.:S

[video]https://www.facebook.com/epirlo/posts/214821748549858?ref=notif&notif_t=place_tagged_in_checkin#!/video/video.php?v=10150202386199219&oid=146595108732526&comments[/video]

Maçtan kesitler ve 02:15ten sonra Shumphert dans şov

[video]https://www.facebook.com/epirlo/posts/214821748549858?ref=notif&notif_t=place_tagged_in_checkin#!/video/video.php?v=10150202386199219&oid=146595108732526&comments[/video]

Maçtan kesitler ve 02:15ten sonra Shumphert dans şov

Teşekkürler Can kaç kere izledim saymadım ama hala sayfa açık daha da seyredeceğim :) yalnız bu başlık yanlış da olsa Evren Büker e dikkatinizi çekerim..

Can cok sagol. =)

o iki kişi arasından ribaundu çekip topu kucaklaması ve sırıtması yok mu... Adamsın Shumpert !

Geri