• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Preston Shumpert

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
adamsin adam !

baba büyüksün !!!

Şampi dünkü maçta bizi ayakta tutan isimdi.Şu an 11.43 sayı ortalaması ile takım sayı kralı.Yürüyedur SHUMPERT !

Shumpert sampiyon yap bizi.Dawkinsten sonra ikinci sembol olarak tarihe gec.

Shumpert bu takımın ldieri bana göre.Onun performansı çok önemli.Hem dış, hem de iç şut tehditi var.

SHUMPERT ŞAMPİYON YAPSANA BİZİ !

Tek bir şey söyleyebilirim, o da şu; Shumpert hedefe kitlenmiş..Her halinden belli çok konsantre,çok istiyor tıpkı bizim gibi. Bu dönemde Shumpert'ın performansının zirve yapması bizim için büyük şans.Şampiyonluk istiyoruz !

3. faulünü aldığında kenara geldi orda otururken gözgöze geldik parmağını salladı bana dövecem seni tarzı sonra kafayı sallıyor :)). Bildiğin manyak. Maç içinde de sık sık takip ettiğim "farklı" bir adam Schumpert :))

"#9 Preston from Galatasaray !"

Pankartı yapanların eline sağlık, farklı bir adam gerçekten, onun gibisi az bulunur.

yalnız fark 30 sayıyken bile çok motiveydi oyuna,şampiyon yap bizi preston

fark yaratan oyuncumuz. play-off larda ağırlığını iyice koydu.

Play-off'ların MVP'si şu ana kadar. Çok konsantre her halinden belli.

Shumpert'ın sakatlık durumuyla ilgili bilgiler edinenler buraya geçsinler lütfen...

cumartesiye yetişir umarım..

Adamsın Shumpert!!! umarım c.tesi gününe yetişir çünkü karşıyakaya atacağımız 3 tokat daha var...

Hani derler ya "bacağım kopsa da oynarım", yarın öyle bir maça çıkacağız.

Shumpert sahada olmalı, olacak, aksini düşünmek bile istemiyorum...

%90 oynayacakmış..oynamama ihtimalini düşünmeyelim zaten :)

Geri