Prison Break ( 2005- )

Buradaki yorumları okudugumda sanırım artık bu diziyide izlemeye gerek yok diye düşünmüştüm ama izledigimde öyle olmadıgını anladım.

Konu tamamen degişmiş ama heyecanı aynı şekilde korumayı başarmışlar ayrıca cezaevinden kaçma geyiği sona erdiginde dizinin büyüsü bozulacak diye düşünürkenfarklı bir konuda da devam edebilecegini görmek güzel.
Diğer 5 kartı bulana kadar en az 2 sezon geçer diye düşünüyorum.

Tek eleştirim Sara ile ilgili,hatun döndü diye cok sevindik ama bu yeni halini ben pek begenmedim.Çok zayıflamış,ve garip bir tip haline gelmiş
Sezon bitene kadar kilo alması dileğiyle 8)

4 03 Fena değil.

Yine tam herşey bitti derken,Scolfield bir mucizeyi gerçekleştiriyor ve durdurulan operasyon tekrar devam ediyor.

Yanlız Michael Scofield dizinin ilerleyen bölümlerinde Macgyver'a dönüşecek gibi.
Umarım bu denli abartmazlar.

04 de Company e Türkleride soktular ya :)

Bir de erkek göstermelik kadınlar yürütüyor işleri mesajını da verdiler inceden. Fena güldüm ya bu bölüm.

Prison Break malesef uzatmaları oynuyor artık...
Ha heyecanla izleniyor mu..? evet... ama eskiyle arada dağlar kadar fark var...
Bu arada Gretchen ve T-Bag de ekibe katılacak muhtemelen...
O zaman biraz düzelebilir...

Can'a katılıyorum..tamamen uzatmaları oynuyor dizi şu 4. bölümü 4. sezon bitsin diye izledim resmen..heyecanla izlemiyorum artık ben ya 3. sezon da ya da 2. sezon da finali yapcaklardı..tatsız tutsuz A takımı gibi takılıyorlar..gerek yoktu şu hallere düşürmeye Scofield'i..2. sezonda yaratıkken bitcekti..

Prison Break, ilk iki sezonu göz önüne aldığım zaman Lost, 24, Heroes CSI: NY 'da dahil en beğendiğim dizi idi..

Sürükleyici anlatımı, akıl dolu senaryosu, oyuncuların üst düzey performansı ile uykusuz birçok gecemin baş kahramanı olmuştu..

Ancak ne olduysa 3. sezon itibariyle garipleşti, özellikle senaristlerin telif hakları sebebiyle yaptığı grevden etkilenmesi ile uzun süren sezon araları diziyi izleyiciden alabildiğine uzaklaştırdı sanırım..

Ben henüz 4. sezona başlamadım açıkçası.. Ama sadece Doktorcuğumu yeniden izlemek için bile dikilebilirim ekran başına..

Kerem

406...
hımm...
şimdilik sezonun en sıkı,hatta tek sıkı bölümüydü...
bitene kadar en azından bu şekilde devam etse bari...
hatta az daha coşup eski tadı birazcık hissettirse yeter...

4. sezon 12. bölümü izledim az önce harikaydı, 1. sezon kadar keyif aldım. Gerçektende ağzımıza tıkadılar söylediğimiz bütün lafları helal olsun, İnşallah bu denli kaliteli ve konunun akıcı işlendiği yerli yapımlarıda görürüz ne diyelim.

15. bölümü az önce izledim ve prison break dizisinin senaryo ekibine sesleniyorum kardeşim insanmısınız siz nasıl bir zekanız nasıl bir hayal gücünüz var. Gerçektende 4. sezon beni şok etmeye devam ediyor, dürüst olmak gerekirse uzattıklarını tadını kaçırdıklarını düşünmüştüm ama çok yanılmışım en az 1. sezon kadar sürükleyici, heyecanlı ve merak uyandırıyor.

Dizinin cdleri mevcut ancak izleyip izlememe arasında kalmış durumdayım : )

Kafa iyice Lost oldu, bir de Prison kaldırır mı bilmiyorum.

Prison Break bana çekici gelmiyor.Lost daha çekici geliyor bana.Ne bileyim. Birçok film Prison Break'e beniyor zaten.Hapisten kaçmalar,içerdeki olaylar vs vs. Ama Lost o kadar ilginç ki her bölümü iple çekiyorum.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Prison Break bana çekici gelmiyor.Lost daha çekici geliyor bana.Ne bileyim. Birçok film Prison Break'e beniyor zaten.Hapisten kaçmalar,içerdeki olaylar vs vs. Ama Lost o kadar ilginç ki her bölümü iple çekiyorum.

Lost'tan daha akıcı bir dizi olduğu gerçek . Her bölüm ayrı aksiyon.. İzlemeyenlere kesinlikle izlemeye başlamalarını tavsiye ettiğim bir dizi 8)

Taner Tuna' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":129zeuez]Prison Break bana çekici gelmiyor.Lost daha çekici geliyor bana.Ne bileyim. Birçok film Prison Break'e benziyor zaten.Hapisten kaçmalar,içerdeki olaylar vs vs. Ama Lost o kadar ilginç ki her bölümü iple çekiyorum.

Lost'tan daha akıcı bir dizi olduğu gerçek . Her bölüm ayrı aksiyon.. İzlemeyenlere kesinlikle izlemeye başlamalarını tavsiye ettiğim bir dizi 8)[/quote:129zeuez]

Ben de mi başlasam en baştan :)

valla bu sezon anlık zevklere aldanıp süper vs yorumlar yaptık bölümlerle ilgili ama... ara verilmişken daha sağlıklı düşününce ilk sezonun aşmışlığı iyice belli oluyor yani... ha her türlü izletiyor kendini ama bu 4.sezon epey eğreti duruyor ilk sezonun yanında... şu ilk sezonu 2-3 sezona yaysalarmış,ki çok rahat yaparlardı,dizi o zaman efsane olurdu... ancak uzata uzata işte... olsun yine de... kalan 6 bölüm sağlam olur diye düşünüyorum... gerçi bu sefer de Michael ve Lincoln karşı karşıya gelecekmiş gibi duruyor o da ayrı saçmalık :S

Burak Barut' Alıntı:
Dizinin cdleri mevcut ancak izleyip izlememe arasında kalmış durumdayım : )

Kafa iyice Lost oldu, bir de Prison kaldırır mı bilmiyorum.

burak kaldırır merak etme PB yi kaçırmamanı tavsiye ederim çok güzel bir dizi 4. sezonu bitirdim ben sende başla gecikme :)