Prison Break ( 2005- )

bu gavurlar acayip çakal ya lost başlıyor prison bitiyor prison başlıyor lost bitiyor...

en son ben başlayacam alayına hepsi bitecek...:)

4. sezon 19. bölümdeyim şu anda daha izlemedim.

Ama genel olarak toparlamam gerekirse Can Bulubay'ın deyimiyle 1-24 bölüm efsane bölüm olarak hep farklı bir yerde duracak.

Benim en çok sevdiğim yer ise 4'ün Scyla'yı çalma çabalarına olan yere kadar o da sanırm 4'ün 12'siydi ya da 13'ü.

En sevmediğim yere gelince Panama elbette.4 le de pek bir bağlantısı yokmuş aslında izlemesem de olurmuş ama izledik bir kere.
2. bölümde düştüler bir para derdine para gitti denize havada kaldı orası da.

En sevdiğim karakter'in Sucre olduğunu net şekilde söyleyebilirim :)
Alexander Mahone ve Bellick'in son davranışları da takdire şayan.
En sevmediğim karakterlere gelince Lincoln ve T-Bag.Hiç ısınamadım Lincoln'e isimden de olmuş olabilir bu.

Şimdi son 5 bölüme giriyorum duyumlarıma göre çok süpriz ve güzel olaylara gebeymiş.

Lost mu bu mu derseniz gene de Lost'u seçerim :)

Dizinin en kızı kim sorusuna gelecek olursak,

Grentchen diyorum :)Esmer ve mavi gözlü olanlara sanırım ayrı bir sempatim var :)

Bu yazı spoiler içerir..

Final bölümü hariç izledim.
Prison Break yerine Blöf Vadisi ismi daha uygun olurdu :)

Scylla'ya dokunmayan tek kişi ben kaldm:)

Paul Kallerman'a Danny'in karısının tükürmesi de süperdi :)

Aslında dizi mutlu sonla bitirilmeye çalışılmış gibiydi, Micheal'ın ölümü de diziyi daha güzel hale getirdi.En azından sadist olan Türk halkı için :)

Murat İNAL' Alıntı:
Şu "spoiler" olayını öğretemedik sanırım. Şimdi Burak sen bu diziye başlamadan şu iki yazını okusan napardın ?

Sayın Murat Abi, bende sonunu buradan öğrenmiştim, dalgınlık anı niye kızıyorsunuz ki :)

Bu arada bu forumda diziyi izlemeyen tek kişi de bendim sanırım :p

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":1lwas9rn]Şu "spoiler" olayını öğretemedik sanırım. Şimdi Burak sen bu diziye başlamadan şu iki yazını okusan napardın ?

Sayın Murat Abi, bende sonunu buradan öğrenmiştim, dalgınlık anı niye kızıyorsunuz ki :)

Bu arada bu forumda diziyi izlemeyen tek kişi de bendim sanırım :p[/quote:1lwas9rn]
Murat Abi valla haklı :) bende hiç izlemeye fırsat bulamamıştım senden sonra izlemeyen tek ben kaldım galiba starda yayınlanınca yine zaman bulamam diye düşünüyordum 2. bölümüne rastlamıştım babam izlerken sonra bırakamadım zamanımı prison break a göre ayarlamaya başladım :) Burak yazdıklarını, isimleri aklıma getirmemeye çalışıyorum :)

Prison Break CDleri odamda dururdu.Final bölümleri dahil her bölüm elimde bulunmasına rağmen bir türlü izlemeye başlamamıştım.3 hafta önce fırsat bulunca başlıyayım dedim.2. sezonu bitirdim.Çok sürükleyici ve iyi bir dizi.İzlediğim iyi oldu.Yakın zamanda diziyi tamamen bitiririm sanırım.

Burak Barut' Alıntı:
Eee öleyim o zaman:)
Yok canım öl demiyoruz :) Ben başka bişi düşünmüştüm ama sen kendine çözümü bulmuşsun:) Ölmekle kurtulamazsın ;) Her prison break adını duyduğumda, okuduğumda ahh burak ahh demek istemem :) Şİmdi benim içim rahat etmez ölmekte bana yetmez en iyisi bir anlaşma yapalım sen Işıl Alben bölümündeki hikayeyi oku kilit açılınca fikrini yaz bende herşeyi unutim :)
Facebookda bir sayfa açılmış adı Michael Scofield'ı Losta Koysunlar 1 Haftada Adadan Herkesi Kaçırır .. xD Alemler ya :)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Burak Barut":29nh55ly]Eee öleyim o zaman:)
Yok canım öl demiyoruz:) Ben başka bişi düşünmüştüm ama sen kendine çözümü bulmuşsun:) Ölmekle kurtulamazsın;) Her prison break adını duyduğumda, okuduğumda ahh burak ahh demek istemem :) Şİmdi benim içim rahat etmez ölmekte bana yetmez en iyisi bir anlaşma yapalım sen Işıl Alben bölümündeki hikayeyi oku kilit açılınca fikrini yaz bende herşeyi unutim:)
Facebookda bir sayfa açılmış adı Michael Scofield'ı Losta Koysunlar 1 Haftada Adadan Herkesi Kaçırır .. xD Alemler ya :)[/quote:29nh55ly]

Hikayenizi bu gece okudum ;)
Diziye gelince Scofield herşey yapar inanırım açık söylemek gerekirse :)
Neyse spoiler içeren laflar etmeden susayım

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Scofield benim izlediğim diziler içinde gelmiş geçmiş en karizmatik şahsiyettir. Karizma için ne arasan var :)

Karizmatik olabilir ama tam 37 yaşında :p :shock:

Bu arada şu an dizi Star TV ' de her salı saat 22.00 yada 23.00 'da Türkçe dublajlı olarak veriliyor. Ancak şu an 2. sezona geçildi ..