bu gavurlar acayip çakal ya lost başlıyor prison bitiyor prison başlıyor lost bitiyor...
en son ben başlayacam alayına hepsi bitecek...
en son ben başlayacam alayına hepsi bitecek...
Abi nihayet ortak bir noktamız çıktı .Jodi Lyn O'keefe'dir kendileri .Burak Barut' Alıntı:Grentchen diyorum Esmer ve mavi gözlü olanlara sanırım ayrı bir sempatim var
Murat İNAL' Alıntı:Şu "spoiler" olayını öğretemedik sanırım. Şimdi Burak sen bu diziye başlamadan şu iki yazını okusan napardın ?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Murat İNAL":1lwas9rn]Şu "spoiler" olayını öğretemedik sanırım. Şimdi Burak sen bu diziye başlamadan şu iki yazını okusan napardın ?
Murat İNAL' Alıntı:Bak böyle daha güzel oldu Burak.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Murat İNAL":10j2pmon]Bak böyle daha güzel oldu Burak.
Yok canım öl demiyoruz Ben başka bişi düşünmüştüm ama sen kendine çözümü bulmuşsun Ölmekle kurtulamazsın Her prison break adını duyduğumda, okuduğumda ahh burak ahh demek istemem Şİmdi benim içim rahat etmez ölmekte bana yetmez en iyisi bir anlaşma yapalım sen Işıl Alben bölümündeki hikayeyi oku kilit açılınca fikrini yaz bende herşeyi unutimBurak Barut' Alıntı:Eee öleyim o zaman
Yok canım öl demiyoruz Ben başka bişi düşünmüştüm ama sen kendine çözümü bulmuşsun Ölmekle kurtulamazsın Her prison break adını duyduğumda, okuduğumda ahh burak ahh demek istemem Şİmdi benim içim rahat etmez ölmekte bana yetmez en iyisi bir anlaşma yapalım sen Işıl Alben bölümündeki hikayeyi oku kilit açılınca fikrini yaz bende herşeyi unutimAyşegül Aygün' Alıntı:[quote="Burak Barut":29nh55ly]Eee öleyim o zaman
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Scofield benim izlediğim diziler içinde gelmiş geçmiş en karizmatik şahsiyettir. Karizma için ne arasan var