Eklenecek işte aykun bu hafta bayan ve erkek basketbol takımlarımızın teknik kadrosu eklenecek,yardımcı antenör kim,koç kim bunlar eklenecek.
Umut Öncel' Alıntı:http://www.mcfc.co.uk/Players
City'nin resmi sitesi.Oyuncu tanıtımları çok hoşuma gitti.Seneye için bizim sitede böyle bir çalışma yapabilir.
Yenildiğimiz maçları geri plana atmak kadar rezil birşey yok,sormak isterim bu takımları kendileri kurdular,kötü sonuçlar alınca bu kadar mı utanıyorlar ki,yenilgi haberlerimizi olabildiğince alt taraflara atıyorlar.Salih Coskun' Alıntı:Benim de en uyuz oldugum sey, yenildigimiz mac istedigi kadar önemli bir mac olsun hemen arka plana atiliyor mümkün oldugunca gözden kacsin diye. Bazen Voleybol macimiz oldugunu kaciriyorum sonradan bakiyorum yenilmisiz. O yüzden "Bugün" tarihli bir haber önceki günlere ait haberlerin bulundugu anasayfada yayinlanmamis. Voleybola gireceksin ordan erkek takimina tiklayacaksinki maci göresin ayip ya.
Salih Coskun' Alıntı:Benim de en uyuz oldugum sey, yenildigimiz mac istedigi kadar önemli bir mac olsun hemen arka plana atiliyor mümkün oldugunca gözden kacsin diye. Bazen Voleybol macimiz oldugunu kaciriyorum sonradan bakiyorum yenilmisiz. O yüzden "Bugün" tarihli bir haber önceki günlere ait haberlerin bulundugu anasayfada yayinlanmamis. Voleybola gireceksin ordan erkek takimina tiklayacaksinki maci göresin ayip ya.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Kulübün vizyonuyla ilgili küçük bir gösterge web sitemiz. Yazmayayım diyordum ama dayanamadım.
Bir kulübün sitesinde her gün, yapılan inşaatın yok çivisi çakıldı yok çatısına şu oldu diye haber çıkar mı? Başka olayımız yok. Düşünsenize yurtdışından biri Galatasaray'ın sitesine giriyor, hergün stad haberlerine rastlıyor. Hangi kulüpte böyle bir durum var. Tamam stad yapılıyor. Bu kadar abartmanın bir anlamı var mı? Gerekirse sitenin kenarına bir link koyarsın, stadla ilgili güncel haberler diye ayrı bir sayfa açarsın. Her gün ya açılış sayfasında ya ana sayfada stadla ilgili kıldan tüyden haberler.