Rock Müzik

Ares önceden kullanıyordum fakat beğenmiyorum.Artık limewire kullanıyorum.Muhteşem bir program.Aradığım herşeyi ordan indirebiliyorum.

Site yerine artık bu tür programlar var.. :)

Eğer hala sende yoksa msn'den gönderebilirim.

--

Burak Abi Hayko'yu neden sevmiyorsun anlamadım.Şaşkınlık içerisindeyim.

Ben nromalde rock sevmem ama Hayko sayesinde rock dinliyor oldum.Az dinlerdim şimdi çok dinlemeye başladım.Rapçi arkadaşlar bile rockdan nefret ediyor fakat Hayko dinliyorlar :) Gariptir.

Hayko Cepkin bu sektörde doğru ve emin adımlarla ilerliyor.Fazlaca hayranı var..

Bunu çoğusu kabul ediyor.

Zevk meselesidir beyler Hayko'yu sevmeye bilir.Hayko zaten gerek fiziki görünüşü olarak gerekse yaptığı müzik olarak göreceli biri.Herkes hakkında aynı şeyleri düşünmüyor.Rockçı olupta Hayko'dan nefret eden birçok arkadaşım var ama aynı şekilde Rock dinlemeyen ama Hayko fanı olan arkadaşlarımda.

Arman Akboğa' Alıntı:
Rashit,Yaşar Kurt unutmayalım =)

Yaşar Kurt'un hapishanede geçen bir klibi vardı.Yaklaşık 8 sene önce falan

Şarkının adını bilmiyorum ama bazı sözleri aklımda
"Silah veriyorlar anne,savaş çıkar diyorlar" gibilerinden birşeydi.Şarkının adını bilen yazabilir mi?

Hayko'dan önce bu ülkede rock müzik yapan çok büyük şarkıcılar olduğu aşikardır.Hayko'nun yaptığı ise farklı birşeyler yapıp fun toplamak.Yani konserde cırlamıyor da ne yapıyor :? Konserlerinde +18 yaş sınırı olması bence onun derecesini anlatıyor.Benim gözümde müzik evrensel ve herkese ulaşmalıdır.Fakat +18 yaş kapsamına giren şarkıcıyı pek sevmiyorum . Ayrıca kişilik olarakta pek tutmadım :) Yani kardeşler sevmiyorum :D

Hayko fun toplamak için farklı birşeyler yapmıyor. Özgün olmak için farklı birşeyler yapıyor. Konserde de cırlamıyor, içindeki o enerjiyi dışa vuruyor. +18 yaş sınırı her yerde yok. +18 yaş sınırı konulan konserler de Hayko ile ilgili bir durum değil, konseri düzenleyen kişilerle ilgili bir durum. Hayko'nun kişiliği de hoşuna gitmemiş fakat bana göre kişilik olarak da çok düzgün bir karaktere sahip.

Neyse bu tartışmanın sonu gelmez. Sen sevmiyorsun, ben seviyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek olayı kapatıyorum Anti-Haykocu Burak abim. :)

Canım benim benim şarkılardan tek almak istediğim güzel bir müzik ve içinde çıkacak bir cümleyi yaşamak.Kendimi o cümleyle bağdaşlaştırmak.Yeri geldiğinde sevgilime yollamak ;)
Hayko'nun aaaa öööö böööö sesleri o yüzden beğenmemem normal ;)

Ama ben nedense Hayko'nun şarkılarından hem güzel bir müzik alıyorum hemde o şarkılardan sevgilime yollayabileceğim çok güzel sözler çıkartıyorum. :) Nedeni de benim Hayko Cepkin'i sevmem. ;)

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Arman Akboğa":7a5c1]Rashit,Yaşar Kurt unutmayalım =)

Yaşar Kurt'un hapishanede geçen bir klibi vardı.Yaklaşık 8 sene önce falan

Şarkının adını bilmiyorum ama bazı sözleri aklımda
"Silah veriyorlar anne,savaş çıkar diyorlar" gibilerinden birşeydi.Şarkının adını bilen yazabilir mi?[/quote:7a5c1]
ya şarkının adını ben de bilmiyorum ama "yat diyorlar anne kalk diyorlar beynimi yiyorlar" öyle bir şeydi adını bilen yok mu??bu arada ben de türkçe rock severim.Ayrıca mor ve ötesinin son albümünde küçük sevgilim-şirket-büyük düşler-ayıp olmaz mı-kördüğüm şarkılarını şiddetle tavsiye ederim.mor v ötesinden başka duman şebnem ferah athena özlem tekin teomanhayko cepkin ogün sanlısoy çilekeş gripin emre aydın favorilerimdendir

Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
Şarkının adı Yaşar Kurt-Anne

Youtube'dan buldum şarkının ismini.Bu da klibi

http://www.youtube.com/watch?v=dKK7dlZB6A4

Korkuyorum anne , al beni içine
Alışamadım anne , al beni yine
Büyüdüm anne , eller büyüdü
Büyüdü papuçlar , yollar büyüdü
Orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar
Silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar
Yat diyorlar anne kalk diyorlar
Beynimi yiyorlar anne beynimi yiyorlar
Kapat televizyonu anne seni de kandırıyorlar
Oyunu verme anne ,Oyunu verme anne
Oyuna gelme anne

Sözlere bakın...

Bu 8 sene önceki bir şarkı mı şimdi ?

Re: Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Cem YILMAZ":78b8c]Şarkının adı Yaşar Kurt-Anne Youtube'dan buldum şarkının ismini.Bu da klibi [url="http://www.youtube.com/watch?v=dKK7dlZB6A4' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=dKK7dlZB6A4[/url]

Korkuyorum anne , al beni içine
Alışamadım anne , al beni yine
Büyüdüm anne , eller büyüdü
Büyüdü papuçlar , yollar büyüdü
Orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar
Silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar
Yat diyorlar anne kalk diyorlar
Beynimi yiyorlar anne beynimi yiyorlar
Oyunu verme anne ,Oyunu verme anne
Oyuna gelme anne

Sözlere bakın...

Bu 8 sene önceki bir şarkı mı şimdi ?[/quote:78b8c]

Batuhan ben öyle hatırlıyorum.2000 senesine ait olması lazım şarkının ama yanlışta hatırlıyor olabilirim

Anne Albumu 2003 çıkışlı diye hatırlıyorum ben.Super bir albumdur
Hayko Cepkin değişik bir müzik yapıyor.Yaptıgı müziğin sertligiyle böyle biraz Türk müziğinin ezgilerini birleştiriyor.
ayrıca Hayko'nun Fırtınamından daha romantik sarkımı var be =)

Re: Re:

Turgut Sahin' Alıntı:
[quote="Mert Yigit Kazan":619d1]Sonuna kadar Ares :D :D :D
Dün Gta Vice Cİty indirdim Aresden full oyun ;) 8)
Evet +++ repleri görmek istiyorum :D :D :D
GTA' vice city'den sıkılmadın mı? :D[/quote:619d1]

Sorma ya
Bende CD si var ama bazen görev yaptığımda oyundan çıkıyo hata veriyo
Tam tadını alamadım
Tatmin olduktan sonra San Andreasa başlıcam :D :D