Rock Müzik

Ferhat tamamen katılıyorum Coca cola ymış h2000 miş h3000 müş kaldırmıyor bu beden ,körpe iken birine gitmiştim bunların hatta geçen senede Tiamat için Allahın dağına gidecektik ama kısmete arkadaşın birinde aydınlanma oldu da ne işimiz var bitlilerin içinde dedi :=) gitmedik,neyse ben evladımı rock n coke muş ,wacken miş dynamoymuş yollamam arkadaş yollasamda uyumam o gece :=)

Rotting Christ diyince aklıma geldi çok sevişiriz kendileriyle Selanik te bi halk konserlerine tamamen rastgele geçerken uğramıştık bildiğin Gülhane konseri gibi başlayan konser Yunan gençliğinin son yıllarda anlamadığım rahat batması ve bela çıkarma histerileri yüzünden sonlara doğru tazyikli su ve bilimum gaz bombasıyla bitmişti,Bizim polislere laf söyleyenler yunan polisini görse her gün Vatan cad. gider özür diler,adamların elindeki copları 4 set kaldırsan kol kası kaparsın :=)

Son laf Maiden a daha doğrusu onlara söylenecek laf yok belki yeni Number of the Beast lar Killers lar Fear of the Dark lar çıkmıyor ama hala onları 90 ların başındaki gibi çalıyorlar.

Dün gece kardeşim ve kuzenimle :? Emre Aydın konserindeydim.. Çevremde adımın Saadet olduğunu bilen herkes Emre Aydın'ı ne kadar çok sevdiğimide bilir.. Kendimi çok şanslı hissediyorum en sevdiğim sanatçılardan biri olan Emre'yi çok yakından gördüm.. İlk oldu ama son olmayacak inşallah.. Hayatımın en güzel gecelerinden birini yaşadım.. Herşey çok güzeldi Emre Aydın süperdi.. Konser açık havadaydı Emre Aydın'ı beklerken donduk diyebilirim ama o gelince soğukluk filan hissetmedik heyecandan galiba.. :) Birde bütün şarkılara eşlik edeceğim derken sesimden oldum.. :)

Kargo'nun yeni vokali Mirkelam ...

Daha önce "Soulstuff" tan Reha ile gruba devam edeceklerini açıklamışlardı Şimdi de Reha'dan vazgeçip Mirkelam demişler...
Daha Reha'yı göremeden Mirkelam
Biraz saçma bir karar olmuş
MŞŞ nin gruba geri dönmesiyle tekrardan bir "yalnızlık mevsimi" albümü bekleyen ben ve benim gibiler fazlasıyla hayal kırıklığına uğramıştır diye düşünüyorum ...
Kimileri daha yemeği görmeden yorum yapma deseler de
"Asuman pansuman" Mirkelam Kargoya uymaz

Özlem Nokta' Alıntı:
Kargo'nun yeni vokali Mirkelam ...

Daha önce "Soulstuff" tan Reha ile gruba devam edeceklerini açıklamışlardı Şimdi de Reha'dan vazgeçip Mirkelam demişler...
Daha Reha'yı göremeden Mirkelam
Biraz saçma bir karar olmuş
MŞŞ nin gruba geri dönmesiyle tekrardan bir "yalnızlık mevsimi" albümü bekleyen ben ve benim gibiler fazlasıyla hayal kırıklığına uğramıştır diye düşünüyorum ...
Kimileri daha yemeği görmeden yorum yapma deseler de
"Asuman pansuman" Mirkelam Kargoya uymaz
Mirkelam mı :) .Daha neler gelecek başımıza :).

Tolga Kaplan' Alıntı:
Mirkelam'In asuman pansuman'dan ibaret olmadıgını bilen rock severlerden oldugunuzu umuyorum...

Elbette ben Mirkelam çok kötü bi şarkıcı demiyorum bunu kimse de diyemez zaten ...
Çok fazla olmasa da benim de dinlemekten hoşlandığım şarkıları var
Ama Kargoyla olan çalışması açıkça söylemek gerekirse benim pek hoşuma gitmedi
Kim o grubu Kargo olarak dinler ki?

Sonuç itibariyle yapılan her emeğe saygı duyarım ama beğenip beğenmemek bana kalmış ki ben beğeneceğimi sanmıyorum ...

Sevgili Koray Candemir solo bi albüm yapmıştı zamanın birinde... işte orda bir şarkısı vardı
O şarkıda diyordu ki :
"Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz"

Yalnız Özlem; Yalnızlık mevsimindei birçok şarkının Mirkelam tarzı daha tiz bir vokalle daha güzel gideceğini düşünüyorum ben; Pastel zarlar falan gibi. İş yiner MŞŞ de biter sanki :)

Koray Candemir'in solo albümü 'Sade'nin de yeri ayrıdır yani.

Topice girerken de Kalamış Parkı çalıyordu. Keşke o tarz şarkılar çıksa yine MŞŞ ile beraber; ama Koray Candemir'in yorumu olmadan da ne kadar mümkün olur, bilemem.

Bakalım, maskott ne yapacak?

MŞŞ benim için çok çok ayrı bir yerdeydi grup içersinde ... Yazdığı kitap ve şarkı sözleri onun farkını zaten gösteriyordu .
Kargodan sonra yaptığı albümü dinleme fırsatınız oldu mu bilmiyorum ama çok kötüydü ...
Farklı olucam diye yapılmış bi albüm ...
Koray ve Serkana yapılan göndermeler, çok komikti MŞŞ.. küçük bir çocuk gibi
Sorun bence üstüne basa basa söylüyorum kendi istedikleri gibi bir albüm yapamıcaklar hani çok büyük beklentiler olmasın MŞŞ geri döndü diye ...
Satış kaygılı albümler gelicek... belki de tek bir albümle tıkanıp kalıcaklar ...

MŞŞ demiş ki ŞUA da

hep gibi
tam değil ,
hep gibideyiz
tam da değil
hep gibinin tam olması için
tekrarlanan bu plak çizikleri ...

Maskott la ilgili olarak söyleyebilceğim tek şey bomba gibi geliyolar
Amerikadan gecen hafta döndüler kayıtlar tamam :)
Klip aşamasındalar bildiğim kadarıyla
Çok fazla özlem var her ikisine de
Merakla bekliyorum İstanbul'daki ilk konserlerini

maSKott'u bekleyin, Kargo efsanesi sona erdi artık dirilmez. Mirkelam değil Bülent Ersoy solist bile olsa kemik dinleyici kitlesi dağıldı çoktan zaten..

Sabri Ugan'ın blogunda gördüm bir aksilik çıkmazsa Feridun Düzağaç da 14 Şubat'ta yeni albümünü çıkarıyormuş.Eh artık 14 Şubat'ı bekleme nedenim var:D:D

Forumda Metal müzik dinleyen var mı bilmiyorum ama birkaç gelişme paylaşayım sizlerle..

İsrail'in önemli Folk Metal gruplarından Orphaned Land'in 9 Şubat 2010'da piyasaya çıkacak olan son albümü "The Never Ending Way Of ORwarriOR" den ilk single olan "Sapari", dinleyicilere sunuldu..

Kuzey'in olay adamı Varg Vikernes'in Burzum projesindeki yeni albümü "Belus" 8 Mart 2010'da piyasada olacak. Bu albümün salt Black Metal'den ziyade Dark Ambient tarzı olması bekleniyor Varg amcamızın açıklamalarından..

Polonya'nın psikopat ruhlu sert çocukları Behemoth'un Türkiye Turnesi 12-13-14 Mart tarihlerinde olacak. Sırasıyla; Ankara, İzmir, İstanbul konserleri verecek olan grup, bilet satışlarının sınırlandırılmasını istemiş özel olarak..

5-6 yaslarımda evde son ses Tina Turner dinleyen bir abinin kardesi olarak çaresiz aşık olduk..Olduk ta canlı dinleyebildik mi ?

İşte Babaanne belkide son konserlerinden birini mart ayında Londrada veriyor yanlıs bilgi edinmediysem.Bir mucize lazım bana...

Bu arada Metallica'yı 2. kez dinleyecek ender türk insanlarından biri olmak belkide tek teselli..

Feridun Düzağaç'ın yeni albümü "Meyil Adresim Sensin"in ilk klibi "Mütemadiyen Ağlıyorum" 14 Şubatta müzik kanallarında.

- - -
Feridun Düzağaç'ın 7. Albümü "Meyil Adresim Sensin", Albümün ilk klibi "Mütemadiyen Ağlıyorum" şarkısına çekildi.

Özkan Aksular'ın yönetmenliğinde, terkedilmiş bir okul binasında ve "Steampunk" akımından esinlenerek çekilecek olan videoklipte aşkın iyi ve kötü zamanlarına dokunan kırık kalpli şarkıların ozanı Feridun Düzağaç aşk yenileme makinasına bağlanmış, aşktan sonra yara saran bir anlatıcı olarak görülüyor.

Steampunk= Buhar gücünün yaygın şekilde kullanıldığı, daha sonraki dönemlerde ortaya çıkması gereken bilgisayar, robot ve nano teknolojik teçhizat gibi teknolojik gelişmelerle bilimkurgu ve fantezi öğelerini harmanlayan alternatif bir çağı anlatır.

Mart ayı başında yayınlanacak albümün ilk video klibi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde belki de tüm eski sevgililerin anısına müzik kanallarında gösterilmeye başlanacak.

meyiladresimsensin.com

Bugün yapılan Rock'n Dark'ın Bursa ayağında birinci seçilen Narc grubunu ve bateristi Buğra abimi kutlarım.Yarın ki bateri kursuna başlamadan önce bir baget alırım Buğra abiden.
8) :p