2004'den bu yana katıldığı hiç bir grand slam'den yarı final öncesi elenmemiş.. soderling, geçen sene de nadal'ın rekorunu durdurmuştu.. federer topraktaki oyununu geliştirmeye çalışıyor ama hiç bir zaman diğer kortlardaki gibi olamayacağı belli.. bugün pek rakip olamadı soderlinge.. ben soderling'in değil berdchyh 'in iyi rakip olacağını düşünüyordum aslında ama olmadı.. soderling- berdhcy yarı finali yeterince sürpriz bir yarı final.. berchyh'in hala set vermemiş olması her şeyi açıklıyordur.. alt tarafta bugün djokovic - melzer ve nadal- almagro yarı finalleri var.. nadal da henüz set vermedi.. çok müthiş bir tenis oynamıyor ama gemiyi yürütüyor.. bu akşama bakacağız artık..
29 yaşında schiavone, wozniacki karşısında bilgisayar oyunu gibiydi.. inanılmaz droplar, loblar, sürekli çizgi üzerine düşen toplar.. maçtan sonra da eğilip toprağı öptü zaten.. kariyerinin sonunda en yüksek noktaya çıktı.. wozniacki'nin toprakta eksikleri vardı.. kaybetmesi normal böyle bir oyuna karşı.. nadia petrova sakat sakat oynadı ama dementieva'ya elendi.. çok iyi bir turnuva geçirdiği için sanıyorum çekilerek bu iş bitsin istemedi.. son seti 6-0 kaybederek elenmeyi yeğledi..dementieva her maç biraz daha iyi ama bu schiavone'yi yenmek çok zor..
servis kraliçesi stosur, bugün serena'yı indirmek için kortta olacak.. kalbimiz onunla..jankovic ise ipek şenoğlu'nun eski çiftler partneri shvedova'nın rüyasını bitirmeye çabalayacak..
güzel ve önemli maçlar var..
29 yaşında schiavone, wozniacki karşısında bilgisayar oyunu gibiydi.. inanılmaz droplar, loblar, sürekli çizgi üzerine düşen toplar.. maçtan sonra da eğilip toprağı öptü zaten.. kariyerinin sonunda en yüksek noktaya çıktı.. wozniacki'nin toprakta eksikleri vardı.. kaybetmesi normal böyle bir oyuna karşı.. nadia petrova sakat sakat oynadı ama dementieva'ya elendi.. çok iyi bir turnuva geçirdiği için sanıyorum çekilerek bu iş bitsin istemedi.. son seti 6-0 kaybederek elenmeyi yeğledi..dementieva her maç biraz daha iyi ama bu schiavone'yi yenmek çok zor..
servis kraliçesi stosur, bugün serena'yı indirmek için kortta olacak.. kalbimiz onunla..jankovic ise ipek şenoğlu'nun eski çiftler partneri shvedova'nın rüyasını bitirmeye çabalayacak..
güzel ve önemli maçlar var..