Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

herkes chelsea'yi cok hafife almıs. barca'nın ligde r.madrid'i 6-2 yenmesinden dolayı. ama unutmayalım ki bu lig degil ve CL apayrı bir kulvar.

Chelsea'nin Barcelona'dan daha çok şansı olduğunu düşünüyorum,gönlüm de Chelsea'den yana ama iki İngiliz takımının finalde olması da beni üzer tabi.

Kadrolar:

Chelsea

----------------Cech-----------------
Cole ----- Alex ----- Terry ----- Bosingwa
Malouda -- Ballack -- Essien -- Anelka
Lampard
Drogba

Barcelona

---------------Valdez-----------------------
Abidal------ Toure -----Pique --------Alves
Busquets-------Xavi ----------Keita
Messi------- Etoo----- Iniesta

Xavi-İniesta-Messi üçlüsüne bu maçta çok güveniyorum ve Barça alacak diyorum..

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1ncr3qjq]Chelsea finale çıkarsa Chelsea ' yi,
Barcelona finale çıkarsa ManU ' yu destekleyeceğim...

Sen ManU'yu sevmiyordun ama ? :)[/quote:1ncr3qjq]

Hala da sevmiyorum.

Olası Barcelona-ManU finalinde Şampiyonlar Ligi Kupası'nın Katalunya'ya gideceğine İngiltere'ye gitmesini isterim.
Ayrıca ManU kupayı alsa da şu olmayan Liverpool kültürü ve ruhunu aldığı kupa ile ezse diyorum...

İlk yarı 1-0 geçti. Es geçilen 2 penaltı pozisyonuda var bana göre. Bu arada İlker Yasin'in maçı müthiş anlatmasıda cabası. İkinci yarı teknik bir sorun olsa da spikersiz izlesek şu maçı..

İlk yarı 1-0 Chelsea üstünlüğü ile tamamlandı. Ayrıca Chelsea'nin bir de verilmeyen penaltısı var. İkinci yarı bu oyunla final gelecek inşallah...

Maçın hakemi koşarken göbeği arkasından gidiyor , ilk yarı vermediği kararlar da cabası..Nasıl böyle bir maça atamışlar anlayamadım.

Malouda'nın düşürüldüğü yeri göbeği sayesinde göremedi sanırım.
Faul pozisyonu net olarak ceza sahası içinde yapılıyor. Hatta çizgi üzerinde olsa bile bildiğim kadarıyle çizgi de bu alana dahil oluyor.

Umarım bu yanlış karar maçın kaderini etkilemez...

Maçın sonunda o Chelsea'li çocuk ne güzel ağlıyordu ya.Ne olursa olsun , Nasıl olursa olsun Londra takımları finale çıkamadı ya gerisi önemli değil.

2008-2009 Şampiyonlar Ligi Finali
Manchester United - Tom Henning Ovrebo karşılaşmasında görüşmek üzere...

Hakem sayesinde haksızlık kelimesinin anlamını öğrenmiş olduk.
Vermediği penaltı sayısı kadar başına taş düşsün diyorum başka da birşey demiyorum...

3 tane net penaltıyı verme cesareti göstermeyen bir hakem aslında kimin daha iyi olduğunu açıkça ortaya koydu. Teşekkürler Ovrebo, İspanya seninle gurur duyuyor..

Maçtan önce kimin turu geçmesini istersiniz deseler, düşünmeden Barcelona derdim ama finale böyle çıkmasını istemezdim asla.

Turu geçmeyi sonuna kadar hak eden Chelsea, finale çıkan Ovrebolu Barcelona...

Bir sözüm de İlker Yasin´e. Lise yıllarımda Ercan Taner ile birlikte maçları sunmasını istediğim yegane isim"di". Barcelona ve İspanya Milli Takımı forması giyen Pique için "genç ve istikbal vaad eden bir oyuncu" tanımı çok hoş! Oyuncunun ulaşacağı bir üst nokta neresi, merak ettim?