Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Bence finalde diğer eşleşmelere nazaran eş güçlerin karşılaşmaları için Arsenal - Chelsea veya Manu-Barca finali olsun...

Arsenal - Barca finali bence sabaha kadar oynansa Barca'nın olur...

Mustafa Yanar' Alıntı:
Bence finalde diğer eşleşmelere nazaran eş güçlerin karşılaşmaları için Arsenal - Chelsea veya Manu-Barca finali olsun...

Arsenal - Barca finali bence sabaha kadar oynansa Barca'nın olur...

Mustafa her iki cümlende de Barcelona'yı direk finale yazmışsın, ona rakip arıyorsun.
Benim haberim mi yok, Barcelona finale mi çıktı ?

Barcelona finale çıkamayabilir(bence rahat geçecektir) tabi ama ben finalde eşleşmenin başa baş olması için ya Manu-Barca yada Arsenal-Chelsea olsun diyorum.

Manchester United'da sakatlığı bulunan Rio Ferdinand ve Patrice Evra'nın bu maçta oynaması bekleniyormuş. Maça büyük ihtimalle tam kadro çıkacaklar. Arsenal'de ise Robin Van Persie bilmecesi devam ediyor. Daha önce kesin oynamayacağı açıklanan Hollanda'lı, Pazartesi gün yapılan antrenmana katıldı. Muhtemelen görev verilirse oynayabilecek.

Arsenal finale çıksa daha iyi olur bence ama ManU finale daha yakın görünüyor. En azından tecrübeleri ile beraberliği koruyabilirler Londra deplasmanında, yinede 3 ihtimalli bir maç..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Manchester United'da sakatlığı bulunan Rio Ferdinand ve Patrice Evra'nın bu maçta oynaması bekleniyormuş. Maça büyük ihtimalle tam kadro çıkacaklar. Arsenal'de ise Robin Van Persie bilmecesi devam ediyor. Daha önce kesin oynamayacağı açıklanan Hollanda'lı, Pazartesi gün yapılan antrenmana katıldı. Muhtemelen görev verilirse oynayabilecek.

Arsenal finale çıksa daha iyi olur bence ama ManU finale daha yakın görünüyor. En azından tecrübeleri ile beraberliği koruyabilirler Londra deplasmanında, yinede 3 ihtimalli bir maç..

Yapacağız, yapacağız. Bir Londra finali yapacağız. :)

Emre Doğan' Alıntı:
İnşallah çakacaklar Arsenale..Barca-ManU finali..Offf düşünemiyorum bile. :)

Düşünme zaten öyle bir final olmayacak. :)

Eren Aydın' Alıntı:
Tugay, ne olacak kardeşim senin bu halin :ehue :ehue

Arsenal genç takım olmanın zorluklarını bu denli zor turlarda çekiyor maalesef.

Ama ümidimiz bitmiş değil final adına. Londra'dan Chelsea isteklerimize yanıt verecektir. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":72e4jgb7]Chelsea mi ?? :)

Barca ciddiye alırsa 4-1 falan biter deyip ortamı alevlendireyim :)

Liverpool da turnuva takımıydı, futbol kültürü vardı. Hani nerede ? :)[/quote:72e4jgb7]

Ben öyle birşey söylemediğim için muhattapı değilim bu sorunun :) Neyse az kaldı zaten cevabını öğreneceğiz :)

Liverpool'un nasıl elendiğini sende gördün Tugay abi.İlk maçta yediği 3 golün 2 si zaten duran toptan. 2. maçtada nerdeyse 0 dan gol atıyo Anelka.
Ama Arsenal dün kepaze oldu.Bende Arsenal'i tutuyordum ama Man U 'nun o savunması felaket birşey ya.Beni futboldan soğuttu dün o savunma.Bi ara Rooney bile sol bekte adam kovalıyordu.

Emre abi Barcelona bugün 2 golden fazla atsın birdaha ne futbol oynarım,nede futbol hakkında konuşurum. :)

Chelsea çok rahat geçicek.

Kalbim her zaman Chelsea'nin oynadığı takımdadır ve buradada gönlüm Barcelona'dan yana.Barça'nın işi gerçekten zor ama Chelsea'ye göre daha iyi futbol oynadıkları kesin.Ama bu akşam güzel bir maç olacak.

Dün ManU tur atladı. İlk gol ve ondan sonra frikik ile olay zaten belli oldu. Ondan sonra da ManU savunması Arsenal'e fırsat vermedi ve finale çıkan takım oldu.
Bugün de Barça, Chelsea'ye bir ayar çeker. Londra takımları da evlerinde paşa paşa otururlar... :)