Harbi Uzaylı bu yahu :)
Merve Durgut 0 7 Nis 2010 #465 Erdal Can İçelli' Alıntı: Ertem Şeneri biri durdursun yavv... Genişletmek için tıkla ... onun sesi yüzünden ders çalışamıyorum..yarın sabah sınavda messi messii messi yazıcam bu gidişlee
Erdal Can İçelli' Alıntı: Ertem Şeneri biri durdursun yavv... Genişletmek için tıkla ... onun sesi yüzünden ders çalışamıyorum..yarın sabah sınavda messi messii messi yazıcam bu gidişlee
E Emre Doğan 0 7 Nis 2010 #467 Kaç kaç ?? Edit: Messi ayıp etmişin Arsenalli gençlere ama ya ! Daha kaldıramaz onların beyni bunu 8)
Kaç kaç ?? Edit: Messi ayıp etmişin Arsenalli gençlere ama ya ! Daha kaldıramaz onların beyni bunu 8)
E Erdal Can İçelli Misafir 7 Nis 2010 #468 Emre Doğan' Alıntı: Kaç kaç ?? Edit: Messi ayıp etmişin Arsenalli gençlere ama ya ! Daha kaldıramaz onların beyni bunu 8) Genişletmek için tıkla ... Messi böyle istedi: 4-1
Emre Doğan' Alıntı: Kaç kaç ?? Edit: Messi ayıp etmişin Arsenalli gençlere ama ya ! Daha kaldıramaz onların beyni bunu 8) Genişletmek için tıkla ... Messi böyle istedi: 4-1
Tugay Aktepe 0 7 Nis 2010 #471 Son günlerde hepimizin duygularını ifade eden kelimeler dökülür dudaklarımdan; Sevinmek için sevmedik...
Son günlerde hepimizin duygularını ifade eden kelimeler dökülür dudaklarımdan; Sevinmek için sevmedik...
U Umut Öncel 0 7 Nis 2010 #472 Şu Barça olmasa iyice soğuyacağım futboldan. Bu maçta gördük ki Messi sahiden uzaylı
S Sercan Karabıçak 0 7 Nis 2010 #473 Barcelona-Manchester United finali olacak yine galiba,aynen gecen sene gibi.
Tugay Eren 0 7 Nis 2010 #474 bence barcelona-bayern münih finali olur demedi demeyin.ama inter bir şok yaratmazsa.
B Barış Şişman 0 7 Nis 2010 #475 Messi diyorum başkada birşey demiyorum. Messi bir yana dünya bir yana..
Enes Kömürcü 0 7 Nis 2010 #476 Messi böyle istedi 1-1 oldu. Çalım atmıyor adam yiyor nerdeyse. Parlak çocuk 2 yaptı. Ertem Şener
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Nis 2010 #477 Rooney 1ay yok diyorlardı adam bugun 11de İnsan değilsin Rooney
S Sercan Karabıçak 0 7 Nis 2010 #478 Barcelona'nın oynadığı uzay futbolu ama bu Manchester da maaşallah hiç geri kalr yanı yok uzay olmasada Mars'a yakın.
Barcelona'nın oynadığı uzay futbolu ama bu Manchester da maaşallah hiç geri kalr yanı yok uzay olmasada Mars'a yakın.
S Sercan Özbek 0 7 Nis 2010 #479 Manchester Utd 3 - 1 Bayern 3.dk Gibson 7.dk Nani 41.dk Nani 43.dk Olic Devre Arası