Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben final'de Barcelona ve Inter karşılaşır demiştim ama yarı final'de eşleşmeleri kötü oldu.

Ayrıca hemen hemen hiç kimse Inter'e şans tanımıyor.

Kupa'nın bir numaralı favorisi Inter dir. ;)

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Ben final'de Barcelona ve Inter karşılaşır demiştim ama yarı final'de eşleşmeleri kötü oldu.

Ayrıca hemen hemen hiç kimse Inter'e şans tanımıyor.

Kupa'nın bir numaralı favorisi Inter dir. ;)
Hiç kimse derken :) , hepimiz İnter taraftarıyız o gün abicim :) .

Şamil´im önce Arsenal, şimdi Inter, bakalım sonrasında kim olacak. Avrupa´da tutmadığınız takım kalmayacak yakında. : )

Sir çok kızdı
Bayern Münih'in Manchester United'a 3-2 yenilmesine rağmen tur atladığı mücadele sonrası, Kırmızı Şeytanların hocasından Rafael'in kırmızı kart gördüğü pozisyona sert tepki geldi.
Ferguson, Brezilyalı oyuncu Rafael'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda hakem Nicola Razzoli'nin Bayernli oyuncuların etkisi altında kaldığını belirtti. Tecrübeli teknik adam; ''Son 40 dakikayı 10 kişi oynadık, evet kabul ediyorum genç oyuncu Rafael biraz tecrübesizliğinin kurbanı oldu ama Bayernli oyuncuların tipik bir Alman şeklinde hakemin üzerine yürümesi hakemin kararını etkiledi. Eğer 11 kişi devam etseydik hiçbir problem olacağını düşünmüyordum ve Alman ekibinin de 3-1'i bozabileceğini hiç zannetmiyordum'' dedi.

Ferguson pozisyonda hakemin belki de ikinci sarı kartı vermeyeceğini ama Bayernli oyuncuların hakemin üzerine yürüyerek kartı getirdiğini üzerine basa basa belirtti. Kendi performanslarını ise beğendiğini sadece biraz şanssızlıkla sonuçlanan bir gece olduğunu söyledi. Sir,10 kişi kalmalarından sonra iyi defans yaptıklarını düşündüğünü fakat müthiş bir oyuncunun gidişatı bozduğunu belirterek Robben'i övdü.

Alman ekibinin Teknik direktörü Vaan Gaal ise maçtan sonra yaptığı toplantıda Ferguson'a katılmadığını ve her oyuncunun sarı kartlı olduğunu bilerek oynaması gerektiğini belirtti. Kırmızı kartın ise oyunun gidişatını değiştirip değiştirmeyeceğinin bilinemeyeceğini ama giden bir turun ardından bunun bir bahane olarak kabul edilebileceğini de sözlerine ekledi.

08.04.2010
Kaynak : DHA

Ee olacak artık o kadar.Son 3 senedir Premier Lig'de şampiyon oldu bu takım.Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde 2 sene üst üste final oynadı ki birini kazanmak suretiyle.Bu sene hatta gelecek sene bile Manchester kupa alamazsa kimse bu takıma başarısız diyemez.Ronaldo ve Tevez gibi önemli isimler takımdan ayrıldı.Muhtemelen Van Der Sar da maksimum 1 sene daha oynar.Manchester'da muhtemel bir değişim söz konusu.

Transfere 254 milyon euro harcayıp başarısız olmuyor bu takım en azından :) .

Ya da lige ambargo koyan rakibini masabaşı oyunlarla ligden düşürtüp başarılıyım diye geçinmiyor :) .

Artık İnter'i,Real Madrid'i,Arsenal'i,Bayern Münih'i,Chelsea'yi,Liverpool'u,Valencia'yı da Avrupa'nın zirvesinde görmek isteriz.Malum sitemizde Manchester,Barcelona gibi başarılı takımlar hakkında atıp tutan ama yukarıda saydığım başarısız takımları destekleyen ve koruyan nice arkadaşımız var.

Her hafta bela okumaktan küfretmekten bıktım bunlar küfür yemekten bıkmadılar. Elinde yayın hakkı olup da bu maçı açık kanaldan vermeyen bir televizyon için tek dileğim tez zamanda batması olur.

aceto'da okudum dün gece..
00.30 da özet varmış, internet sitelerinde karşısına "kaçırmayın " yazmışlar..
o saatte bitmiş maçın özetini kaçırsam ne olur, kaçırmasam ne olur..
aydın doğan medyacılığı budur işte..
karamehmet grubuna bakıyorum ( lig tv -spormax ) , doğuş grubuna bakıyorum ( ntv-ntvspor) bir de bunlara bakıyorum ( star-d smart-kanal d).. spor yayıncılığı alanındaki açık farkı görüyorum her normal insan gibi..
ilker yasin, ertem şener , emre tilev.. bu adamlardan ne beklenir ki ?
tiplere bak..
uydudan taramaya inanacağız artık. azeri, mazeri..

Eser Atalay' Alıntı:
bu arada maci Emre Tilev anlatacakmis ,İlker Yasin yoırumluyacak,Ertem Sener de sallayacakmis.

bu emre tilev'in galatasaraylı olması, şu seçkin kulüp için ne kadar da acı..
saçma konuşmayı spikerlik sananlar kümesinin elemanları..
ilker yasin zaten bombalar bombası.. the curse of ilker yasin..

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":31hrqimm]bu arada maci Emre Tilev anlatacakmis ,İlker Yasin yoırumluyacak,Ertem Sener de sallayacakmis.

bu emre tilev'in galatasaraylı olması, şu seçkin kulüp için ne kadar da acı..
saçma konuşmayı spikerlik sananlar kümesinin elemanları..
ilker yasin zaten bombalar bombası.. the curse of ilker yasin..[/quote:31hrqimm]

Emre abi bu "Hem gol hem penaltı" bombasını patlatan da İlker Yasin miydi ?? :) :)

Edit: Hatta yanılmıyorsam Palermo maçıydı :) :)

Eser Atalay' Alıntı:
bu arada maci Emre Tilev anlatacakmis ,İlker Yasin yoırumluyacak,Ertem Sener de sallayacakmis.
Sabri Ugan unutulmuş ama çok ayıp
''Dileriz bu yağmur, Galatasar'ın gol çiçeklerini sulamak için yağıyordur''

Abi sövünce sövdü diyorlar sonra, ulan bu nasıl bir sözleşmeymiş de tek maç yayınlanıyor?

Kerem'in duasına aynen katılıyorum, tez zamanda batar inşallah D-Smart!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...