Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki hakemlik bir şey yokmuş Kerem. : )

Barça ikinci maçta atması gerektiği kadarını atar, Şamil´i haksız çıkartır. : )

[/quote]Arkadaşlar bence interi es geçmeyelim çok sağlam bi takım bence barcaya rakip olabilir[/quote]

belkide barça evinde tur atacak ama ben interi es geçmeyelim derken bunu kastetmiştim ee işin içinde mourinho var ;)

İnter rövanşta bu maçın son 20 dakikasında oynadığı gibi oynamazsa finale çok yakın.İnter gruplarda Nou Camp'taki maça aşırı savunmacı bir 11le çıkıp 2-0 mağlup ayrılmıştı.
Mourinho bu maça çıktığı gibi bir 11le ve bu maça başladığı anlayışta olursa rövanşta şanslı olan taraf İnter'dir.

Tugay Mourinho'nun takımları serttir hep. Tabi bazen Mourinho oyuncularıyla anlaşamıyor bu konuda. Chelsea'de beyinsiz Del Horno yüzünden belki de şampiyonluktan olmuştu.

Maçın en güzel pozisyonu Lucio'nun çizgiden çıkardığı top esnasında ve sonrasında gösterdiği çabaydı. Ben İnter'in kupayı istediğini biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.

Ekleme: Onur abi Turkcell Süper Lig, La Liga gibi liglere göre değerlendirirsek hakemlik çok şey var ama sahne Şampiyonlar Ligi.

Gerektigi zaman gerektigi kadar atmasini biliriz ;) Madrid'liler iyi bilir 6 yedikleri gunleri...
Izlanda maduru olduk,uzun yol maratonu,yorgunluk ve iniesta'nin olmamasi etkiledi ancak son 20 dakika goruldugu gibi agirligimizi koyduk atabilecek pozisyonlari atamadik ve 3-1 yenildik...
Ispanyada acisi cikacak ve Barca turlicak

forza BARCA

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Sporx'in başlığı çok hoş.

Barcelona'yı "kül" ettiler : 3-1

Gazanfer yanlış anlama da harbiden 2000de ki Fener taraftarlarına benziyorsun bu yazılarınla :) Onlar da UEFA'da ki bütün rakiplerimizi tutmuşlardı sürekli.Yok işte balon şimdi patladı, yok olmadı şimdi patladı .. Lütfen biraz bir sakin ol yahu :) Anlıyorum acını Madrid gene elendi ama hıncını Barçadan çıkarma :)

Emre asıl Fener taraftarı Barcelona'yı tutandır gözümde. Ortada hiçbir şey yokken yok uzay takımı, yok uzaylı, yok böylesi görülmedi falan gibi yazılar Antu'da bulunur genelde :)

İtalya açıklarında uzaylılara rastlanmış... :)

2192.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...