Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldinho 'mu Ronaldinho'yu hiç sevemedim.Ben kırmızı olan takımları desteklerim.Fanatiklik falan da yok.Ben Galatasaray'ın golüne Barca'nın attığı gol kadar sevinsem dediğinde haklısın.İçerisinde bulunduğumuz ülkede futbol olmadığı için sadece sevgim gereği Barca'yı izliyorum.Ronaldinho'yu sevmediğim gibi Ronaldo ve Ribery'i de sevmem.Barcelona'yı ne zamandan beri desteklediğim kimin umrunda ki?Yemişim siyasetini ! Metin Oktay Galatasaray da oynadığı için Galatasaray'ı tutan insanların olduğunu biliyorsundur.Bende Galatasaray'ı Hagi'nin geldiği günden beri seviyorum.Ona da laf etme hakkın doğuyor mu?

250 Milyon Euro harcayıp da şampiyonlar liginde çeyrek final göremeyen Madrid,lig de Barcelona'nın HALA arkasında olan,Kral kupasında adını bile bilmediğim bir takıma elenen Madrid ile tabii ki de dalga geçeceğim.

Barca 40 vermiştir Madrid 250 aradaki farkı kaçırmışsın.Senin olmadığın şampiyonlar ligi yarı finalinde geçen sene beğenmeyip yolladığın 2 eski futbolcunun da olması trajikomik...

Unutmuşum Viva Katalunya !

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Bende Galatasaray'ı Hagi'nin geldiği günden beri seviyorum.Ona da laf etme hakkın doğuyor mu?

Hiçbirşey değil de bu lafın bitirdi beni. Ne yani önceden fenerlimiydin yoksa da Hagi'den sonra Galatasaray'lı oldun? Öyleyse zaten tartışmamız en başından bitmiştir.

Altı üstü Inter, Barcelona'yı yendi, ortalık yine toz bulutu oldu.

Aslında birşeyler yazmak isterdim ama ortam zaten gergin, tadımız daha fazla kaçmasın.

Gazanfer 21 yaşındayım.Hagi bize kaç yılında geldi? 96

96-89:7

Ondan önce neleri hatırlayabilirim söyleyebilir misin?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Gazanfer 21 yaşındayım.Hagi bize kaç yılında geldi? 96

96-89:7

Ondan önce neleri hatırlayabilirim söyleyebilir misin?

Demek istediğini anlıyorum, benim için de aynı durum geçerli ama öyle bir örnek vermişsin ki ordaki konuya sanki başka takımı tutarken Hagi sayesinde Galatasaray'lı oldum imajı vermişsin.Yoksa ben de çocuktum Hagi bize geldiğinde ama ailemde herkes Galatasaray'lı olduğu için hep Galatasaraylıydım.

Neyse konu Şampiyonlar Ligi'nden bizim çocukluğumuza kadar geldi :) Fazla uzatmanın anlamı yok.

Barca'yı son yıllarda tutmaya başlayanlara sinir olduğumu, kendimi bildim bileli Morientes'li dönemlerden beri Real Madrid'i sevdiğimi, aynı şekilde Barca'dan hoşlaşmadığımı söyleyerek kapatıyorum konuyu.

Ama şurda beni bu tartışmalara asıl sokan nokta o altını çizdiğim yerdir.

Dakika 38 Frànck Ribery kırmızı kart görerek B.Münih`i 10 kişi bıraktı.

Bu arada kimse bahsetmemiş, izleyenler görmüştür; B.Münihlilerin maç öncesi yaptıkları kareografi inanılmazdı 8)

Bayern'de 10 kişi kalmaları nedeniyle Ivica Olic - Tymoschtschuk değişikliği yapıldı.
Bayern 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıya iyi başladı , Lyondan daha iyi oynuyor.

Şu Müller denen adam kimdir neyin nesidir kimden torpili vardır ya. Çıldırıyorum Klose gibi bir golcünün, Gomez gibi bir adamın Müller'in arkasında yedek kalmasına! Ayrıca yaşı da az değil 30 küsür..

Tugay Müller yaşlı değil genç bir oyuncu. 21 yaşında henüz.

Tabi bu söylediklerinin haksız olduğunu göstermez, başarısız bir performans sergiledi.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tugay Müller yaşlı değil genç bir oyuncu. 21 yaşında henüz.

Tabi bu söylediklerinin haksız olduğunu göstermez, başarısız bir performans sergiledi.

Abi ben yaşına maçkolik'ten bakmıştım hatta şaşırmıştım nereden geldi bu adam diye ve bu yaşına rağmen bu kadar ısrar edilmesine demek ki yanlış varmış ortada. Ama yaşı onun Klose ve Gomez'in önünde ilk 11'de başlamasına neden değildir asla. İzlediğim her maçta vasat bir görüntü sergiledi. Klose'yi de yedeklerde görünce sinirleniyorum haliyle.

Ne Robben'miş be kardeşim.Adam her turda en kritik golleri atarak takımını final kapısına kadar getirdi.Bayern şampiyon olursa yılın futbolcusu ödülünün Robben'e gitmesi sürpriz olmaz sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...