G
Guest
Misafir
Ronaldinho 'mu Ronaldinho'yu hiç sevemedim.Ben kırmızı olan takımları desteklerim.Fanatiklik falan da yok.Ben Galatasaray'ın golüne Barca'nın attığı gol kadar sevinsem dediğinde haklısın.İçerisinde bulunduğumuz ülkede futbol olmadığı için sadece sevgim gereği Barca'yı izliyorum.Ronaldinho'yu sevmediğim gibi Ronaldo ve Ribery'i de sevmem.Barcelona'yı ne zamandan beri desteklediğim kimin umrunda ki?Yemişim siyasetini ! Metin Oktay Galatasaray da oynadığı için Galatasaray'ı tutan insanların olduğunu biliyorsundur.Bende Galatasaray'ı Hagi'nin geldiği günden beri seviyorum.Ona da laf etme hakkın doğuyor mu?
250 Milyon Euro harcayıp da şampiyonlar liginde çeyrek final göremeyen Madrid,lig de Barcelona'nın HALA arkasında olan,Kral kupasında adını bile bilmediğim bir takıma elenen Madrid ile tabii ki de dalga geçeceğim.
Barca 40 vermiştir Madrid 250 aradaki farkı kaçırmışsın.Senin olmadığın şampiyonlar ligi yarı finalinde geçen sene beğenmeyip yolladığın 2 eski futbolcunun da olması trajikomik...
Unutmuşum Viva Katalunya !
250 Milyon Euro harcayıp da şampiyonlar liginde çeyrek final göremeyen Madrid,lig de Barcelona'nın HALA arkasında olan,Kral kupasında adını bile bilmediğim bir takıma elenen Madrid ile tabii ki de dalga geçeceğim.
Barca 40 vermiştir Madrid 250 aradaki farkı kaçırmışsın.Senin olmadığın şampiyonlar ligi yarı finalinde geçen sene beğenmeyip yolladığın 2 eski futbolcunun da olması trajikomik...
Unutmuşum Viva Katalunya !