Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece çok çarpıcı sonuçlar alındı.

Barcelona evinde Rubin Kazan'a Gökdeniz'in golü ile kaybetti. Barcelona için iyi şeyler söylemek güç. Eskisi gibi kolay gol atamıyorlar. Eto'o için acaba diyoruz... Tabi sakat Henry'nin de yokluğu hissediliyor ama yerine oynayan Pedro hakkını vermeye çalışıyor elinden geldiğince.

Arsenalim son dakika golü ile berabere kalsa da bu gruptan çıkmayı garantiledi diyebiliriz. Çünkü kalan 3 maçın 2'si Emirates'te...

Liverpool artık Şampiyonlar Ligi'nde de kendini kaybetmiş durumda. Bu gece de Lyon'a evinde 2-1 ile kybetti. 20 senedir şampiyon olamayıp, her zaman İngiltere'nin fazla takım kontenjanından bu turnuvaya katılan bir takım için başarı kelimesi daima eksik olacaktır...

İtalya Ligi'nde doludizgin giden bir takımı bu turnuvada cidden tanıyamıyorum. Yoksa diyorum kendi kendime İtalya Ligi fazla kalitesiz mi ? İnter evinde 2 puan bıraktı Kiev karşısında. Elbette San Siro'ya yabancı olmayan Sheva'ya da parantez açmak yerinde olur.

Bakıyorum da forumda ki Barça'lılar sadece galibiyet olunca konuşuyor.. :)
Helal olsun Gökdeniz ve takımına.. Çok büyük bir iş başardılar..
Beni en çok şaşırtan takımlardan biri de Liverpool.. Liverpool gibi bir takıma bu durum hiç yakışmıyor.. Bence Benitez artık miyadını doldurdu..:) Bıraksa çok daha hayırlı olur..
Ayrıca Rangers kendi evinde kepaze oldu resmen.. Bir Celtic sepmatizanı olarak çok sevindim.. :)

Sahasında oynayan takımların bu kadar başarısız olduğu başka bir hafta var mıdır acaba? Tabi bu takımlar arasında İnter, Barcelona, Liverpool olunca daha ilginçleşiyor olay.

Rumenler de bayram yapmışlardır :)

A GRUBU
FC B. Münih - Bordeaux 21:45
Maccabi Haifa - Juventus 21:45

B GRUBU
Manchester Utd - CSKA 21:45
Besiktas - VfL Wolfsburg 21:45

C GRUBU
Milan - Real Madrid 21:45
Marseille - Zurich 21:45

D GRUBU
APOEL - Porto 21:45
Atletico Madrid - Chelsea 21:45

E GRUBU
Lyon - Liverpool 21:45
Fiorentina - Debrecen 21:45

F GRUBU
Rubin - Barcelona 19.30
Dynamo K. - Inter 21.45

G GRUBU
Unirea Urziceni - Rangers 21:45
Sevilla - VfB Stuttgart 21:45

H GRUBU
Arsenal - AZ 21:45
Standard - Olympiakos 21:45

Oynar mı oynamaz mı, öldü mü kaldı mı derken Kaka, Milan deplasmanında ilk 11'de. Bir hayli ilginç bir maç olacağa benziyor şimdiden. Real Madrid intikam peşinde, Milan ise ikinci sürpriz amacında..

Skor tahmininizi alalım Nilay hanım :)
Real Madrid bu maçı alacak gibime geliyor ama hem Raul hemde Van Nistelrooy'un yedek olması ilginç oldu biraz. Benzema-Higuan ikilisi ile başlayacaklar maça, onlarda formda ama iki usta oyuncudan biri oynasa fena olmazdı. Onlara üçüncü forvet olarak Milan kalecisi Dida eklenebilir tabi yine :)

İyi geceler Emre :)

Manchester attığı gollerle Wolsburg'a hayat verdi. Wolfsburg gecenin en ballı takımı oldu :)

Tebrik edilmesi gerek bir takım var ise o da Bordeaux'dur.
Juventus ve Münih'in olduğu gruptan 4. maçlar sonunda çıkmayı garantiledi...

Gruptan çıkmayı garantileyen diğer takım Manchester United ve Chelsea.

56 yıl sonra ilk gollerini atmışlar Sansiro'da.İlginç bir istatistik, tebrik etmek istiyorum Real Madrid'i.Keza bu aralar Milan'a gol atamayanı dövüyorlar.

Perez'in algılayamadıgı/kabullenemediği durum şu.Bir anda 500 milyon avro verir Etoo,Lampard,Gerard ı alabilirsiniz.Fakat "organizasyon" dediğimiz sihirli sözcüğü para ile yakalayamıyoruz ne yazıkki.
Zaten Arsen Wenger,Hiddink,Rijkaard'ın bu derece önemli olmalarının temel sebebi bu

Barca nın yenildiği maçlarda bile oyuna hükmetmesi en az 20 senelik bir mirasın ürünü.Buna bir senede ulaşmak imkansız.
Süreci kısaltmak için belli hamleler yapmak mümkün ama bunun için öncelikle antrenörünüzü dogru seçmeniz gerekir.
İlla biz Barca gibi top yapıp oyuna hükmedeceğizse mesele, Wenger'i almalı ve en az 3 sene ona müsade etmeli Real Madrid.
Yok eger olaya makyavalist açıdan bakıp şampiyon olalımda nasıl olursak olalım diyorlarsa Capello tarzı hocalar gerekiyor Real'e.
Karar onların.

Konu başlığına ilişkin bir açıklama yazmak gerekirse; (Koyu kısımlar)

Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi/Avrupa Şampiyonluğu: 9
Avrupa Süper Kupası: 1
Kupa Galipleri Kupası: 0
Kıtalararası Kupa: 3
UEFA Kupası: 2
İspanya Ligi (La Liga) Şampiyonluğu : 31
İspanya Kral Kupası: 18
İspanya Süper Kupası: 10
İspanya Lig Kupası: 35

Barcelona

UEFA Şampiyonlar Ligi/Avrupa Şampiyonluğu: 3
Avrupa Süper Kupası: 3
Kupa Galipleri Kupası: 4
Kıtalararası Kupa: 0
UEFA Kupası: 0
İspanya Ligi (La Liga) Şampiyonluğu : 19
İspanya Kral Kupası: 25
İspanya Süper Kupası: 8
İspanya Lig Kupası: 0

--------------------------------------------

Off daraldım, bunaldım ya...

Barca'nın yetişmesi için kaç sene lazım hesaplayalım mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...