Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulen ben bile heycan yaptım.Az kaldı olacak gibi..

edit:Tebrikler Beşiktaş.

Ertem Şener'in Rüştü'yü öptüğü pozisyonda bir de ben tebrik ediyorum.Ne diyeyim helal olsun be..

Ayrıca geçenlerde oyuncularını dövmek için gittikleri havaalanına bu sefer Manuyu devirmenin şerefiyle gidiyor Beşiktaş taraftarı hadi bakalım :)

Beşiktaş'ın Avrupa ligine devam etmesi için üç golden aşağı atmaması lazım(tabi yememek şartıyla)

Bildiğim kadarı ile, eğer Manu wolfsburg'u yenerse, beşiktaş 10-0 da kazansa grubu sonuncu bitirecek. yani BJK 2 fark atmaya çalışırken ayrıca wolfsburg'un puan almasını isteyecek..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Emin adın gibi emin misin.:)

Spiker sadece yenmesi lazım dedi de.

[quote="Emin Doğanca":h1mx3rkm]Beşiktaş'ın Avrupa ligine devam etmesi için üç golden aşağı atmaması lazım(tabi yememek şartıyla)
[/quote:h1mx3rkm]
Şöyle,

CSKA'nın -1 averajı var, BJK'nin ise -4.

Son maç BJK'ın 3-0 lık galibiyetiyle(veya daha fazla)biterse BJK daha az gol yediği için yoluna devam ediyor.

Madem bu potansiyel vardı da şimdiye kadar nerdeydiniz diye sorası geliyor insanın :) Şaka bir yana ilk defa doğru kadro ile kurdu takımı (mevcut sisteme göre) Mustafa Denizli. Son bölümde Toraman'ın çıkması ve maç eksiği olan Erhan'ın oynaması biraz defansif sistemi bozdu ama Rüştü çıktı sahneye. Beşiktaş'ın şansı yinede çok az ama maç kazanması bile puan anlamında önemli artık..

Bjk da entresan takım sen git ingiltere de chelsea yi manu yu yen liverpooldan 8 ye kanımca avrupa futbolunun en dengesiz sonuçlarını alan 2 3 takımından biridir son 10 yıldaki

Emin, bu gazla 5 de atar Beşiktaş. : )

Beşiktaş´ın gruptan çıkma şansına gelecek olursam; bizim UEFA kupasını alan kadromuz ile Beşiktaş´ın bugünkü kadrosunu kıyaslayacak kadar cahil değilim (cahilim de o kadar değil yani :) ) ama o sene son iki maça girilirken, imkansız gibi bir şeydi bizim gruptan UEFA vizesi almamız.

Bu işler belli olmaz, belki Beşiktaş da başarır UEFA vizesi almayı.

Çarşı, Old Trafford'tı da yaktın ya ne diyeyim artık. O stattan bile 'kartal gol gol gol' tezahüratını duydum ya ölsem de gam yemem artık. Kadıköy'de kaleci pancu feneri 4-3 yendiniz,chelsea'yı 2-0 yendiniz,manu'yu da bu gece devirdiniz.

Maçı golden sonra seyrettim, helallik top oynadı Beşiktaş, Türkiye'yi Aslanlar gibi temsil ettiğiniz için gururlandım.Rüştü sana da bravo, son 1 dakikadaki net 3 gol pozisyonu çıkardın. Herhalde hayatının en önemli maçlarından biri olmuştur.

Umarım Beşiktaş bu azimle Uefa Kupası'nı Türkiye'mize getirir,bizleri gururlandırır. Tebrikler Beşiktaş!

Ayrıca unutmadan yaşına başına bakmadan fener maçında olsun, bu maçta olsun deliler gibi koşuşturan,defansa gelen her topu kesen,hücumda doğru pasları veren Deli İbo'ya sevgiler!

Emin Doğanca' Alıntı:
CSKA'nın -1 averajı var, BJK'nin ise -4.

Son maç BJK'ın 3-0 lık galibiyetiyle(veya daha fazla)biterse BJK daha az gol yediği için yoluna devam ediyor.

eğer iki takım arasındaki maçlara bakarlarsa ilk maç 2-1 bittiğinden beşiktaşın 2 fark atması lazım. yok genel averaja bakılıyorsa o zaman cska'nın -1 se bjk den 2 yedim cska'nın -3 bjk'nin -2 kalacağından averajı. her halükarda bjk'ye 2 fark yetiyor demektir.

Sanırım ikili averaj hesaplanıyormuş, 1-0 bile yeterli olabilir o durumda Beşiktaş'a yani üçüncülük için.. Kesin bir bilgi bulmak gerek ama ikili averaj hesaplanıyor diye hatırlıyorum bende..

Ferhat az önce Sabri U. söyledi 2'li averaj hesaplanıyormuş. Bu durumda benim yazdığım genel averaj olduğundan geçersiz kalıyor.

Ayrıca Wolfsburg'un mutlaka puan alması lazım.

Evet Wolfsburg'un mutlaka puan alması lazım ManU'dan son hafta. Beşiktaş'a CSKA karşısında 1-0 veya 2 farklı bir galibiyet gerekiyor. 2-1 olursa genel averaja kalır hesap, o zaman CSKA gider UEFA'ya.. Ama Wolfsburg yenilirse Beşiktaş'ın çıkma şansı da kalmıyor bu maçın skoru ne olursa olsun..

Sühan Cem' Alıntı:
Bu arada son hafta maçalrında real marsilyaya yenilir milanda zürihi yenerse avrupa ligine real madridde geliyor..
Öyle bir olay olursa Avrupa ligi ilk senesinde göreceği eziyeti hiç bir sene göremez :)

Ama sanmıyorum Real gibi Juventus gibi Milan gibi tecrubeli takımlar işini şansa bırakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...