Sazliksozluk.Org

Şu anda kimse giriş yapamıyor.

Benim kişisel sorunlarımdan dolayı ilgilenemem, Uğur'un da dersleri, okulu derken epey geçikti aktif olması ama en kısa sürede Uğur'la görüşüp tekrardan açacağız..

Daha aktif şekilde oluruz umarım, nasılsa okul dönemi de bitti. :)

Sözlükle ilgilenecek, okuyacak ve devamlı yazacak yönetici aranıyor beyler bayanlar.. Ben çok fazla ilgilenemiyorum bu sıralar, nete de az girdiğimden sözlüğü tekrardan aktif edemedik ama ilgilenen birileri lazım.

Uğur; senide yoruyoruz ama işin yoksa yedeği yükleyip açabilir misin? Konuşacak, yazacak çok şey var bu aralar.. İleri de de şu ftp işlerini falan öğrenip seni bu külfetten kurtaracağım, çoğu zaman utana sıkıla yazıyorum sana.. Devamlı başını ağrıtıyorum.. :) Ama yavaş yavaş öğreniyorum, hatta php ile ilgili makaleler okuyorum. Yavaş yavaş öğrenip kodlarla oynama yapabilirsek daha da güzelleştiririz ama dediğim gibi şu zamanlarda ilgisini verebilecek yöneticiler aranmakta..

Scripti kurduğumuzda otomatik şekilde ilk temayı atıyor, değiştirdim gerçi ama şimdiki tema güzel değil mi? Ona göre üstünde oynamalar falan yapalım..

Gmail, Yahoo ve Hotmail'de maalesef spam kutusuna düşüyor. Bunun çözüm yolu var mı bilemiyorum ama araştırayım..

Bu arada Esra yüzünü de, yazılarını da gören cennetlik. Şimdi daha fazla görürüz umarım.. :)