Sazliksozluk.Org

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1cpbhese]...
Bu arada Onur Yavuz, Onur Balcı ve diğer arkadaşları da görmek istiyoruz. :)
MSN´de Uğur ile sohbet ederken, sözlüğe üye olup geliyorum dedim. Uğur üyeliğini onaylayacak kadar saf mı görünüyorum deyince vazgeçtim.[/quote:1cpbhese]İkinizde şaka yapıyor olmalısınız, sizler sözlükte olmazsa olmaz kişilersiniz..

Uğur, şu anda onay bekleyen hiç bir üyelik yok. Kullanıcı adını yazarsan tekrardan kontrol edeyim..

-----

testerenecmi benim arkadaşım, ileteceğim kendisine.. ;)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":22n7ln28]...
Bu arada Onur Yavuz, Onur Balcı ve diğer arkadaşları da görmek istiyoruz. :)
MSN´de Uğur ile sohbet ederken, sözlüğe üye olup geliyorum dedim. Uğur üyeliğini onaylayacak kadar saf mı görünüyorum deyince vazgeçtim.[/quote:22n7ln28]

Haha Onur abi aramızda olanları neden buaraya yazıyosun :p Gelmek istemiyosan söyle yani böyle şakalar yapma :)

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Haha Onur abi aramızda olanları neden buaraya yazıyosun :p Gelmek istemiyosan söyle yani böyle şakalar yapma :)
Yahu geleceğim de 2. ve 8. maddeleri anlamadım. Anlamadığım şeyler için söz vermem zor. : )

Bir de sözlük kuralları sıralanırken neden Türkçe karakter kullanılmıyor? Bkz. aşağı;

Yazar olmadan önce asagida yazilanlari okuyup, söz vermeniz gerekiyor.

1. Dürüst olacagima,
2. Sistemde benden baska, bir yazar ben olmayacagima,
3. 18 yasindan büyük rolü yapmayacağıma,
4. Gereksiz yere bkz verip sözlüğü kirletmeyeceğime,
5. Küfürlü konusmayacagima,
6. Baska inançlara, görüslere saygi gösterecegime, asagilamayacagima,
7. Bölücü faaliyetlerde bulunmayacagima,
8. Konsepti çignemeyecegime

Sen değişme Uğur, bu halinle sevdik seni. : )

Ben kaprisli biriyim kardeşim, önce sorunları çözün sonra üye olurum. : )

Sözlüğü takibe aldım.Yaza doğru bende katılmayı düşünüyorum.Bizdende destek gelsin.

Bu arada ben bilmem beyin bilir süper olmuş.Tebrikler.

Barıs arkadasına(testerenecmi)soyle de biraz sakin olmasını ogrensin. Dun mac nedeniyle nette yoktum. Gerci silinmis ama adminler ve modlar gorebiliyor onun silinmis mesajı. Galatasaray konusuna yazdıgı sey hic hos degil. Orası forum da degil boyle yazacaksa yolu acık olsun..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Barıs arkadasına(testerenecmi)soyle de biraz sakin olmasını ogrensin. Dun mac nedeniyle nette yoktum. Gerci silinmis ama adminler ve modlar gorebiliyor onun silinmis mesajı. Galatasaray konusuna yazdıgı sey hic hos degil. Orası forum da degil boyle yazacaksa yolu acık olsun..
Evet hoş değildi ama millette Fener'e nefretlerini yazmış, bunu sende söyledin yukarıda..

Ben kendisiyle 4-5 senedir farklı platformlarda hep biraradaydım, kendisinin yanlış birşey yapacağını sanmıyorum. Ayrıca zaten o da mesajında belirtmiş, o mesaja karşılık bir tepki mesajıdır demiş gördüğüm anda da hem Fenerbahçe hem de Galatasaray başlıklarında ki o entryleri sildim..

Neyse ben onunla konuşacağım ama herkesinde daha sağlıklı yazması lazım, orası sonuçta ayrı bir yer. Orada Fener'de konuşulacak, iktidar da.. Belki bu uç bir örnek oldu ama sözlükte her kafadan insanlar var ve olacaktırda..

Bunu benden daha iyi biliyorsun sen.

Fenerbahçe başlığında nefretler uçup giderken..
Adam akıllı : atatürk'e suikast planlayan ve idam edilen başkana sahip cumhuriyet! . yazdım.
Allah aşkına bunun neresinde bir yanlışlık var? Yalan mı?