Ben de üye oldum ama henüz onay gelmedi sanırım.
MSN´de Uğur ile sohbet ederken, sözlüğe üye olup geliyorum dedim. Uğur üyeliğini onaylayacak kadar saf mı görünüyorum deyince vazgeçtim.[/quote:1cpbhese]İkinizde şaka yapıyor olmalısınız, sizler sözlükte olmazsa olmaz kişilersiniz..Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Barış Şişman":1cpbhese]...
Bu arada Onur Yavuz, Onur Balcı ve diğer arkadaşları da görmek istiyoruz.
MSN´de Uğur ile sohbet ederken, sözlüğe üye olup geliyorum dedim. Uğur üyeliğini onaylayacak kadar saf mı görünüyorum deyince vazgeçtim.[/quote:22n7ln28]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Barış Şişman":22n7ln28]...
Bu arada Onur Yavuz, Onur Balcı ve diğer arkadaşları da görmek istiyoruz.
Benide kabul edersen sevinirimUğur GÜVEN' Alıntı:Onayladım.Gsbasketten gelen herkesi yazar olarak onaylıyorum
Yahu geleceğim de 2. ve 8. maddeleri anlamadım. Anlamadığım şeyler için söz vermem zor. : )Uğur GÜVEN' Alıntı:Haha Onur abi aramızda olanları neden buaraya yazıyosun Gelmek istemiyosan söyle yani böyle şakalar yapma
Yazar olmadan önce asagida yazilanlari okuyup, söz vermeniz gerekiyor.
1. Dürüst olacagima,
2. Sistemde benden baska, bir yazar ben olmayacagima,
3. 18 yasindan büyük rolü yapmayacağıma,
4. Gereksiz yere bkz verip sözlüğü kirletmeyeceğime,
5. Küfürlü konusmayacagima,
6. Baska inançlara, görüslere saygi gösterecegime, asagilamayacagima,
7. Bölücü faaliyetlerde bulunmayacagima,
8. Konsepti çignemeyecegime
Kerem SEÇER' Alıntı:Ben okumadan onayladım burayı
Evet hoş değildi ama millette Fener'e nefretlerini yazmış, bunu sende söyledin yukarıda..Nilay KIZILOK' Alıntı:Barıs arkadasına(testerenecmi)soyle de biraz sakin olmasını ogrensin. Dun mac nedeniyle nette yoktum. Gerci silinmis ama adminler ve modlar gorebiliyor onun silinmis mesajı. Galatasaray konusuna yazdıgı sey hic hos degil. Orası forum da degil boyle yazacaksa yolu acık olsun..
Erdal Avcı' Alıntı:Nilay abla sende adminliği çabuk benimsedin.