Selçuk İnan

3-5 tane saçma sapan adam alacaklarına 1 tane alıp en iyisini aldılar. Bununda bir bedeli olacaktı elbette onu da öedik bence fazla değil şu anda Türkiye'de mevkisinin en iyisi adam.

kallström - selçuk - yekta - ayhan rotasyonu seneye avrupayada gidemeyeceğimiz göz önünde bulundurulursa o mevki için standartların çok üstündedir..
 
Ligin en iyi ortasahasını almışız.Yok para fazla bilmem ne,bu kadar etmez.Taraftarmıyız biz muhasebecimiyiz.Umrumda değil ne kadar aldığı.Ayrıca nontvsporun haberine de inanmamak lazım.Yarın açıklanır zaten.

Not:G.Özdemir in Selçuk transferinde dediği herşey çıktı.Maliyeti 18 m.euro değil diyor.
 
NTVspor'un ortalığı kışkırtması o 18 milyon falan. Gökmen Özdemir'e daha çok güvenirim bu konuda. Bu transferde en başından beri bizim önde olduğumuzu söyleyen, bugün de ilk duyuranlardandı. Yarın borsada görürüz zaten. He verilmişse de helali hoş olsun, değer.

Sezonun en iyi yerli transferi oldu. Hangi takım alsa en büyük işi yapmış olacaktı, biz yaptık. Hayırlı olsun, taraftarı olduğun takıma hoşgeldin aslan.
 
hayırlı uğurlu olsun,mustafa,barış,ayhan 3'lüsüne verilen toplam parayı 3'üne bedel selçuk almış buna neden tepki gösteriliyor anlamış değilim.uzun süreden beri selçuk ayarında bir orta saha elemanı olmayan takım için bu transfer son derece faydalıdır.yanına kalström'de alınırsa son derece iyi bir orta saha olacak.sanırım trabzondan ceyhun gülselam'da sözleşmesi sona eren bir oyuncu ve hala uzatmadı onuda takıma kazandırmak gerek.
 
Hayırlı olsun.Böyle kaliteli yerlileri özelliklede fenere kaptırmamalıyız.Selçuk uda alsalardı yerli oyuncuda farkı baya açmış olacaklardı.Şimdi Selçuk un yanına Kallström gibi bir oyuncu şart.Yedekleride Culio-Yekta olur.O bölgede sorunumuz kalmaz.
Birde taraflı yayın yapıyor fln. ama ntvspor un verdiği transfer haberleri genelde doğru oluyor.
 
Ben Selçuk İnan'ı Vestel zamanından beri beğenirim,bu transferde mutlaka beklediğimizi bulacağız,hayal kırıklığı yaşama riski yok gibi bana göre.

Böyle bir oyuncuya inanılmaz derecede ihtiyaç vardı,iyi pas yapan,duran toplarda başarılı,etkili şutları olan bir orta saha hayırlı olsun Galatasarayımıza.
 
Şükür kavuşturana... Baştan Gürcan Bilgiç ve Ercan Saatçi olmak üzere tüm kanaryalara kapak olsun. Yıllık 6 milyon euro falan değildir bence ama olursa da çok şaşırmam. Sonuçta Avrupa'ya gitmiyoruz ve bu kadar önemli bir oyuncu için sağlam para vermemiz gerekir. Kaldı ki bonservis bedeli de yok.. Neyse, yarın tam ortaya çıkar ne kadar alacağı. İlk transferimiz hayırlı olsun..
 
Rıdvan'ın açıklamaları bomba ya. Hazımsızlıktan 10 tane kılıf buldu Selçuk'un Galatasaray'ı tercih etmesine.
İşte Rıdvan'ın videosu ; http://www.ntvspor.net/video-galeri/ridvan-dilmen-selcukun-galatasaraya-transferini-degerlendirdi

Selçuk için kaç para alacağını yazan ntvspor Emenike'ninkini açıklamamış. Sebebi de Fenerbahçe'nin bu rakamı açıklamamasıymış! Sanki biz açıkladık... Töbe töbe. Soda için soda anca hazmedersiniz.

Fenerbahçe'nin Emenike'yi hemen Selçuk'tan sonra açıklaması da raslantıdır kesin :D. Ne zaman bırakacaklar bu küçük oyunların peşini bir bilsem..

Bu arada söylemeyi unuttum. Selçuk hayırlı olsun camiamıza.

Selçuk + Elmander'in bonsevisi = 0
 
benim için transfer dönemi bugünden itibaren başlamıştır en önemli hamlemizi yaptık hem takım hem çevredekiler psikolojisi için.. şimdi şov zamanı işte..
 
Bi kere Selçuk'un aldığı para değil Galatasaray'ın cebinden çıkan para beni ilgilendirir. Muadili olan herhangi bir yerliye vereceğimiz en az 10M £ var. Kaldı ki 5 yıl için 8M £ maaşla oynatman çok zor bir olay. Sonuç olarak baktığımızda gayet başarılı bir iş yapılmıştır.

Ayrıca bu parayı vermeyince de ancak Mustafa Sarp, Barış Özbek falan alıyosun.
 
Yahu bu para hiç bir şey Selçuk gibi bir futbolcu için. Topuz bile kaç para ya yıllık ne ücrete karşıya gittiğini hatırlasınlar sonra yorum yapsınlar.

Şu çok açıktır ki Selçuk bizi tercih etmiştir aldığı ücrette onun ayarında ki bir futbolcu için çok iyidir. Hayırlı uğurlu olsun adam gibi adam selcuk inan ;)
 
Arkadaşlar takip edenler bilir bu transferin 15 gün önce bittiğini söylemiştim. Kaynağımda Fenerbahçe kanadındaydı. Bu şekilde kaynağın güvenilirliği sağlanmış oldu. Şimdi gelelim aynı kaynaktan aldığım diğer habere. Galatasaray Drogba'nın peşinde değil. Daha doğrusu ilk hedef Drogba değil. 1. adayı duyunca şoka gireceksiniz. Şu anda Italya'da pazarlıkları yapılıyor.

Galatasaray Samuel Etoo ile el sıkıştı. Şu an Inter ile pazarlıklar yapılıyor. Eğer fiyatta anlaşılırsa Etoo'da aramıza katılacak. Beklemeye devam...
 
Kale icin Sinan Bolat tercih edilmemeli.Yedek kaleci olarak kabul edilebilir ama Galatasarayin kalecisi tartismasiz bir isim olmali.
 
Ulan ntvspor yeter artık adamların açıklaması Gs borsaya 2milyon euro diye bildirdi ama asıl alacağı 5 yıl için 18milyon euro diyo . Yılın transferini yaptık Fb nin emenikeye verdiği 2.5milyon euroyu neden yazmıyorlar 4 yıl için toplam 19milyon euro maliyeti olduğunu neden yazmıyorlar bırakın bu işleri .
 
Kaynak sağlam. İlk hedef şu an Etoo. Olmazsa Drogba. Hatta Drogba medyaya yem olsun diye atılmış. Hakan Ünsal dünkü yazısında İtalya'dan 2 isim diyordu. Biri 100% Etoo diğeri de kaleci diye tahmin ediyorum. Frey yada Buffon aklıma geliyor. Bu yaz çok hareketli geçecek. Beklemeye devam...
 
Ntvspor'a kesinlikle güvenmiyorum. Onu baştan yazayım. Şimdi Türkiye liginde Selçuk'a en yakın yapılabilecek transfer Murat Ceylan diye düşünüyorum. Murat Ceylan'dan başkası o kalitede değil. Bir de Fener'deki Emre var. Emre'yi almayacağımıza göre Murat üzerinden konuşalım. Şimdi Murat için Gaziantep'e gitsek isteyeceği en düşük bonservis 8'den başlar. Murat'a da yıllık 1 buçuk versek ortaya çıkacak rakam 15.5 milyon euro. Hiç bir büyük takım tecrübesi olmayan ve Selçuk'tan daha iyi oyuncu olmayan Murat'a verilecek rakamdansa Selçuk'a 5 yıllık 18 verilmesine bile razıyım. Ama şimdi vereceğimiz ücret 12,5-13 gibi birşey. Hem yerli, hem kendini kanıtlamış, hem yaşına göre tecrübeli, hem tam ihtiyacımız olan yer.. Her yönden kardayız.Fb tv ve fb 2 tv istedikleri kadar çekemeyip çırpınabilir. Ucuz etin yahnisini çok yedik bu güne kadar. Artık işler değişti.
 

Üst