Serie A

Napoli, Palermo ile 0-0 berabere kaldı.Ligde kendi sahasında mağlup olmayan Napoli bu durumu sürdürdü.Ama şampiyonlar ligine katılım anlamında yarıştığı rakibine avantaj kaybetti.Bu sonuçla Napoli puanını 34'e yükselterek 4. sırada yer aldı. Palermo ise 31 puanla 6. sırada.

Bu arada Palermo bir penaltıyı kullanamamış.Yazılanlara göre De Sanctis önemli kurtarışlar yapmış.

Juventus : 1 - 2 : ROMA

İşte istediğimiz takım bu !

Juventus'u Torino'da 1-0 geriye düşmemize rağmen Totti ve Riise'nin golleriyle mağlup ettik. Aramızdaki puan farkını 5'e çıkardık.

Juventus Rannieri'ye yaptığının bedelini ödemiş oldu böylece...

Yürüyedur Roma !

İddia yapmıştım son maça kaldım.Romanın galip gelmesi gerekiyordu.Son dakikada gelen gole baya bir sevindim.Juve'nin golden sonra Roma açıldı.Oyunu yıktı.Açıkçası haketmişlerdi.Romalıları tebrik ederim.

Livorno 0 - 2 Napoli

Napoli, Livorno deplasmanından 3 puanı kaptı.Goller Maggio ve Cigarini'den geldi.Napoli bu galibiyetle puanını 37'ye yükseltti.Juventus'un kaybettiği, İnter - Milan derbisinin olduğu haftada çok önemli üç puan alındı.

İtalya kupa'sı çeyrek final maçı'ın da Inter Juventus ile karşılaşıyor.

Bana göre Inter bir adım önde.Juventus'da Del Piero oynamayacakmış.

İnter de ise Lucıo , Zanetti ve Sneijder yok.

Roma 2 - 1 Siena

Bu hafta bizim açımızdan karlı bir hafta oldu.

Milan evinde Livorno ile 1-1, Napoli evinde Genoa ile 0-0, Juventus evinde Lazio ile 1-1 berabere kaldı. Parma-Inter maçı ise ertelendi.

Milan ile puanlarımızı eşitledik. Sadece onların 1 maçı eksik...

Roma,Roma,Roma...

Fiorentina : 0 - 1 : Roma

Tek golümüz 82. dakikada Mirko Vucinic'ten geldi ve maç fazlasıyla Milan'ın üzerine çıkarak 2. olduk...

Huntelaar'ın gecesi: 3-2
İtalya Ligi Serie A'nın 24. haftasının açılış mücadelesinde Milan sahasında Udinese'yi 3-2'lik skorla mağlup etti.

Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Milan'a galibiyeti getiren golleri 7. ve 57. dakikalarda Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar ile 39. dakikada Pato kaydetti. Konuk ekip Udinese'nin gollerini ise 45. dakikada Antonio Floro Flores ile 87. dakikada Antonio Di Natale kaydetti.

Milan takımında Gattuso mücadelenin 59. dakikasında gördüğü sarı kart ile bu sezon toplamda dördüncü sarı kartını görmüş oldu ve 25. haftada oynanacak olan Bari karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Milan puanını 45 çıkartıp ikinci sıraya yerleşirken, Udinese ise 24 puanda kaldı. İtalya Ligi Serie A'nın 25. haftasında Milan deplasmanda Bari ile karşı karşıya gelirken, Udinese ise Genoa'ya konuk olacak.

Roma alev alev: 4-1
İtalya Serie A'da 23. hafta mücadelesinde Roma sahasında Palermo ile karşılaştı. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 kazandı.

Roma'ya galibiyeti getiren goller 33. ve 62. dakikalarda Matteo Brighi, 53. dakikada Julio Baptista ile 83. dakikada John Arne Riise'den geldi.

Palermo'nun tek golünü ise 80. dakikada penaltıdan Fabrizio Miccoli kaydetti.

Zirve takibini sürdüren Roma, bu sonuçla 47 puana yükseldi. Palermo ise 37 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Roma yine sahasında Catania ile oynayacak. Palermo ise kendi evinde Lazio ile karşılaşacak.

Sercan Özbek' Alıntı:
Roma alev alev: 4-1
İtalya Serie A'da 23. hafta mücadelesinde Roma sahasında Palermo ile karşılaştı. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 kazandı.

Roma'ya galibiyeti getiren goller 33. ve 62. dakikalarda Matteo Brighi, 53. dakikada Julio Baptista ile 83. dakikada John Arne Riise'den geldi.

Palermo'nun tek golünü ise 80. dakikada penaltıdan Fabrizio Miccoli kaydetti.

Zirve takibini sürdüren Roma, bu sonuçla 47 puana yükseldi. Palermo ise 37 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Roma yine sahasında Catania ile oynayacak. Palermo ise kendi evinde Lazio ile karşılaşacak.

Yarın Inter'in mağlup olmasını bekleyeceğiz. Böylece puan farkı 6 olur.

Luca Toni'nin sağlıklı dönüşü ile sezon sonuna kadar kovalarız şampiyonluğu...