Serie A

Roma'dan sonra İnter de forvetine takviye yaptı. İnter'in amacı Yiğit'in de dediği gibi Afrika Kupası'na gidecek Eto'o'nun açığını kapatmak olsa da Pandev beklenenden çok üstün bir performans sergileyecektir bana göre. Balotelli'nin genç bir oyuncu olması nedeniyle gönderilme ihtimalinin düşüklüğünü de düşünürsek Milito'nun üvey evlat muamelesi görmemesi için çok ama çok çalışması gerekecek...

Balotelli- Mourunho ilişkisine bakarsak, topun ağzında olabilecek ilk isim bence Balotelli gözüküyor; Tugay. Bu tahmin sadece. Hiçbir şey belli olmaz tabii.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Balotelli- Mourunho ilişkisine bakarsak, topun ağzında olabilecek ilk isim bence Balotelli gözüküyor; Tugay. Bu tahmin sadece. Hiçbir şey belli olmaz tabii.

Yiğit;

Mourinho İstanbul gibidir. Sabah; fırtına kopar, ortalığı seller götürür. Öğlen; günlük güneşlik bir hava bırakır bizlere. :) Kısaca ne yapacağı belli olmayan türlerden.

Cagliari 2 - 2 Roma

Ah be Roma 90'da 2 gol birden yenir mi... =(

----------------------------------------------------------------------

Lazio 4 - 1 Livorno

İtalya'da politik açıdan en önemli maçlardan biri olan Lazio-Livorno maçını sağ görüşlü Lazio kazandı ve rakibini düşme hattına itti...

Fena dağıldık ama Livorno´yu galip geliyor diye desteklemiyoruz ki diyerek yenilginin üzüntüsünü hafifletmeye çalışalım. : )

Livorno kısa sürede toparlanır ve hak ettiği yerde mücadelesine devam eder.

Yarın ki Milan-Juventus maçı çok çekişmeli geçecek. Milan formda ve Juventus'un ne yapacağı belli olmuyor. Eğer Juventus top oynamaya karar verirse maç berabere biter ama diğer türlü Milan ağır basıyor.

Napoli Sampdoria'yı German Denis'in golüyle 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Takımın başına Walter Mazzarri geçtikten sonra takım baya açıldı.

Deniz Yasan' Alıntı:
Napoli Sampdoria'yı German Denis'in golüyle 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Takımın başına Walter Mazzarri geçtikten sonra takım baya açıldı.
,

http://www.internetspor.com/italyada-na ... 22330.html

Valla bizim De Sanctis'in baya başarılı olduğunu yazıyor, gerçi genelin aksine ben bizdeykende beğenirdim Sanctis'i, hepsi bir yana çok sıcak bi adamdı çok sevdirmişti çoğumuza kendini o yüzden İtalya'dan güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti şahsen.

bence ferrara bu akşamı göremez..
juventus artık kesin değiştirir hocayı..
son yıllarda devam eden ve benim hiç sevmediğim bir akım..

çok iyi futbolcudur.. kulübün sembol oyuncularındandır..
ama hiç teknik direktörlük tecrübesi yoktur.. tutup hoca yaparlar..
mesela hagi.. gittiği her takımı sepete çevirdi. geldi bir tokat da bize attı..
bizden sonra da bir çok takımı paramparça etti..

guardiola gibi iyi örnekler yüzünden yüzlerce hata yapılıyor böyle..
büyük takımın hocası da büyük olur..
juvetus un son 20 yılındaki bazı hocalar;
capello-lippi-trapattoni-ranieri... yanlarında da ferrara..
del piero menajer-oyuncu olsa daha iyiydi..
ferrara kadar juveli.. ondan daha büyük bir sembol.. futbolu da ondan fazla biliyordur.. nasılsa tecrübenin önemi yok..

Inter, deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Bari ile 2-2 berabere kaldı.

Bari'nin gollerinin tamamı penaltıdan, Inter'in 1 golü penaltıdan geldi.

Roma yarın evinde Genoa'yı ağırlayacak.

Milan 4-0 Siena

Ronaldinho`nun 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta Siena`yı farklı mağlup ettik.Liderle aramızda 6 puan fark kaldı ama bizim 1 maç eksiğimiz var.
Bu arada Ronaldinho`nun 4. golü muhteşemdi.

Roma 3 - 0 Genoa

Yeni transferimiz Luca Toni'nin 2 gol attığı maçta Genoa'yı farklı mağlup ettik.

Chievo 1 - 0 Juventus

Torinolular yine mağlup. :) Şu anda 4. durumdalar, her an ilk 5'in dışında kalabilirler.