Serie A

Bu hafta da deplasmanda kazanarak 2. sıraya yükseldik. Şimdi hedef liderlik ve arada kalan 4 puanı eritmek. Haftasonu sahamızda Inter'i konuk edeceğiz. Gel Inter gel, geleceğin varsa göreceğin de var... ;)

FORZA ROMA !

AS Roma : 2 - 1 : Inter

Söyle Inter söyle, söyle Mourinho söyle... Söyle ne oldu ?

De Rossi ve Luca Toni'nin golleri ile Inter'i devirdik. Fark eridi, makas daraldı. 1 puanlık farkı da ilerleyen haftalarda eritip liderliği alacağız ve bırakmayacağız. Şampiyonluk ışığını bu akşam tüm takımda gördüm. Tribünler de inanılmazdı.

Şimdi Mourinho'ya laf söyletmem onu belirteyim öncelikle :)

Bu konu da şiddetli tartışmalara sahne olacak sanırım artık :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şimdi Mourinho'ya laf söyletmem onu belirteyim öncelikle :)

Bu konu da şiddetli tartışmalara sahne olacak sanırım artık :)

Abi her kaybettiği maçtan sonra hakeme salça olan başka adam var mıdır ? :)

Ciddi ciddi düşünüyorum Mourinho Fener'de ekmek yiyip su mu içti diye... =)

Tugay hakem ile sınırlayamazsın Mourinho'yu. Ki o eziklerin işidir. Mourinho'nun işi psikolojik baskıdır ki ondan daha iyi yapan biri de yoktur. Karizmasını ve üstün taktik becerisini de es geçmemek lazım. Ki kazandığı para da ortada şöhreti de :) Ayrıca Mourinho CL'yi de alacak bu sene inşallah. Anladın sen onu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tugay hakem ile sınırlayamazsın Mourinho'yu. Ki o eziklerin işidir. Mourinho'nun işi psikolojik baskıdır ki ondan daha iyi yapan biri de yoktur. Karizmasını ve üstün taktik becerisini de es geçmemek lazım. Ki kazandığı para da ortada şöhreti de :) Ayrıca Mourinho CL'yi de alacak bu sene inşallah. Anladın sen onu :)

Anladım abi de yahu psikolojik baskı falan cidden gereken birşey değil takım oynamadıktan sonra. Türkiye'de olsa tamam diyeceğim konuşmalarına söylemlerine de Avrupa'da biraz abes kaçıyor. Düşünsene Ferguson'u, Wenger'i her hafta açıklama yaparken. Sonra Turkcell Premier Lig, hiç bitmesin. :) Karizmasına birşey dediğimiz yok ama bu kadar puan farkından şampiyonluğu verirse sadece karizmayı çizdirmez başka şeyleri de çizdirir abi bunu da sen anladın. :)

Kaybetmez şampiyonluğu zira arkasında istikrar yakalayabilecek takım olmadığından rahat bu konuda bence. (Roma güzel yakalıyor ama yakaladığı istikrar ters yönlü de olabiliyor :))

Bu arada ben de iki düşman takım Roma ve Napoli'yi tutarım gerçekte İtalya'da ama Mourinho'yu bu takımlardan daha çok beğeniyorum. İnşallah karizması falan çizilmez de kazara Fener'e falan gelmez.

Şamil Mourinho biraz ters olur Madrid'e ya. Mourinho şovunu genelde dışarıda yapıyor Madrid içeride :)

Bir de Madrid benim para-performans olarak bildiğim en kötü TD seçen takımdır. Mourinho olmaz, yine bulurlar bi eleman.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şamil Mourinho biraz ters olur Madrid'e ya. Mourinho şovunu genelde dışarıda yapıyor Madrid içeride :)

Bir de Madrid benim para-performans olarak bildiğim en kötü TD seçen takımdır. Mourinho olmaz, yine bulurlar bi eleman.

Yılmaz Vural'ı futbola, Halil Üner'i de basketbola hoca yapacağız Madrid'e.. :)

Sorma Kerem geçen bi yerde yazmıştım Madrid her şeyden önce akıllarda soru işareti bırakmayacak Teknik heyet getirmesi lazım.
Hoca seçimi konusun da sana katılmamak mümkün değil.

Mourinho,Chelsea'nin başındayken de şuan İnter ile düştüğü durumda bulunmuştu bir kere.Manchester ile Chelsea arasında kapanmaz denilen fark Chelsea'nin ard arda maçlar kaybetmesi ile kapanmıştı ve zirve yarışı 30'lu haftalarda tekrar başlamıştı.Fakat sonunda gülen taraf Chelsea olmuştu.
Ben buna benzer bir tablo bekliyorum sezon sonunda.Fark kapandı ama tahminimce gülen taraf Mourinho'nun İnter'i olacak.

İtalya Ligi maçları ilk yarı sonuçları:

Atalanta 1-0 Siena
Bari 0-1 Roma
Cagliari 2-3 Milan
Chievo 0-1Sampdoria
Genoa 0-0 Livorno
İnter 1-0 Bologna
Lazio 1-1 Napoli
Parma 0-1 Fiorentina

Roma ve Milan deplasman haklarını geçtiler bu hafta. Haftaya İnter deplasmana gidecek Floransa'ya ve Roma ile Milan sahasında nispeten kolay maçlar oynayacak. Yani İnter haftaya liderliği bırakabilir.

Atalanta 2-0 Siena
Bari 0-1 Roma
Cagliari 2-3 Milan
Chievo 1-2 Sampdoria
Genoa 1-1 Livorno
İnter 3-0 Bologna
Lazio 1-1 Napoli
Parma 1-1 Fiorentina

bu hafta sampdoria - genoa derbisi var..
luigi ferraris derbisi..
ntvspor milan-catania maçını canlı veriyor ama ankette de derbiyi soruyor..
televizyonda konuşacak kadar, ankette soracak kadar önem verdiğiniz maçı verseniz daha iyi olmaz mıydı. ?
benim öz sampdoria'lı olmam ayrı tabii..
pazzini duble yapar,3-1 kazanırız..