Roma 1-2 Sampdoria
87.dk
Roma 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü.
87.dk
Roma 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü.
Sercan Özbek' Alıntı:Son 3 haftaya İnter 2 puan farkla lider giriyor.
1 Mayıs Cumartesi: Parma - AS Roma
2 Mayıs Pazar: Lazio - FC Inter.
-GOL KRALLIĞI-
25 Di Natale (Udinese)
20 Diego Milito (İnter)
17 Giampaolo Pazzini (Sampdoria) / Fabrizio Miccoli (Palermo)
15 Alberto Gilardino (Fiorentina)[/quote
Merak etmiştim iyi oldu.
Simone Tiribocchi'nin 11 golü var.Sercan Karabıçak' Alıntı:İtalya'da gol krallığı nasıl gidiyo? Kim önde? Atalanta'lı tribochi'nin kac golü var?
Sercan Özbek' Alıntı:İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Çok gol kaçırmışlardı ilk yarının bitmesine saniyeler kala attılar.
Lazio'lular çılgınlar gibi seviniyor.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":1xunmkjw]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":r16sj7ox]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Selim Aktepe' Alıntı:Ya ne rekabet be kardeşim.Adamlar son sürat düşman birbirlerine .
Eee şimdi bir tartışmaya mahal vermek istemem ama Laziolular böyle yapıyor ve yeniliyorlar diye tarihlerine kara leke mi düştü acaba merak ediyorum.Aynı bizim duruma benziyor.Tek fark Şamp.Ligi şansları yok o kadar.
bence düşerdi,gs'a sevgim,saygım bir kat daha arttı bursa maçından sonra,evet ben bu takımı bu yüzden bu kadar seviyorum dedimSelim Aktepe' Alıntı:Ya tabi bizim mücadelemiz Roma-Lazio'ya benzemiyor da abi yani şimdi eğer Bursa'ya hani kendimizi çok sıkmadan maçı verseydik sırf Fener ligi alamasın diye tarihimize ya da adımıza bir kara leke düşmezdi.Biraz abartıldı sanki o olay.