Serie A

Son 3 haftaya İnter 2 puan farkla lider giriyor.

1 Mayıs Cumartesi: Parma - AS Roma
2 Mayıs Pazar: Lazio - FC Inter.

-GOL KRALLIĞI-

25 Di Natale (Udinese)
20 Diego Milito (İnter)
17 Giampaolo Pazzini (Sampdoria) / Fabrizio Miccoli (Palermo)
15 Alberto Gilardino (Fiorentina)

Sercan Özbek' Alıntı:
Son 3 haftaya İnter 2 puan farkla lider giriyor.

1 Mayıs Cumartesi: Parma - AS Roma
2 Mayıs Pazar: Lazio - FC Inter.

-GOL KRALLIĞI-

25 Di Natale (Udinese)
20 Diego Milito (İnter)
17 Giampaolo Pazzini (Sampdoria) / Fabrizio Miccoli (Palermo)
15 Alberto Gilardino (Fiorentina)[/quote

Merak etmiştim iyi oldu.

İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Çok gol kaçırmışlardı ilk yarının bitmesine saniyeler kala attılar.
Lazio'lular çılgınlar gibi seviniyor.

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":1xunmkjw]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.

Laziolular seviniyor mu harbi :) .[/quote:1xunmkjw]
Kendi takımlarından bir oyuncu etkili şut çekince ıslıklıyorlar bile...

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":r16sj7ox]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.

Laziolular seviniyor mu harbi :) .[/quote:r16sj7ox]
Gerçekten seviniyorlar ben hayatımda böyle birşey görmedim.Gerçi 10 senedir sıkı bir şekilde maç izliyorum ama.
Daha önce böyle birşey gören duyan var mı ? Ezeli rakibi şampiyon olmasın diye takımlarının yenilmesini isteyen taraftar.

Ya ne rekabet be kardeşim.Adamlar son sürat düşman birbirlerine :) .

Eee şimdi bir tartışmaya mahal vermek istemem ama Laziolular böyle yapıyor ve yeniliyorlar diye tarihlerine kara leke mi düştü acaba merak ediyorum.Aynı bizim duruma benziyor.Tek fark Şamp.Ligi şansları yok o kadar.

Selim Aktepe' Alıntı:
Ya ne rekabet be kardeşim.Adamlar son sürat düşman birbirlerine :) .

Eee şimdi bir tartışmaya mahal vermek istemem ama Laziolular böyle yapıyor ve yeniliyorlar diye tarihlerine kara leke mi düştü acaba merak ediyorum.Aynı bizim duruma benziyor.Tek fark Şamp.Ligi şansları yok o kadar.

Alakası yok Selim.. Bir kere Lazio ile Roma arasındaki Husumet Sağ-Sol olayına dayanır. Lazio'lular Irkçıdır. Mesela Lazio tarihinde hiç siyahi oyuncu olmamıştır. Yani Lazio-Roma olayı taraftarlık ve spor dışında olan şeyler.. GS-FB olayı ise ne olursa olsun spordan kaynaklı. Zaten Yurtdışında GS-FB olayını bu yüzden merak ediyorlar ya. Din, Irk, siyaset gibi hiç bir ayrım yok iki takım taraftarları arasında. Her GS'lının içinde olan insan yapısı ayrıca FB'lilerin içinde de var. Yani Lazio'luları kabul etmesem de anlayabiliyorum..

Ya tabi bizim mücadelemiz Roma-Lazio'ya benzemiyor da abi yani şimdi eğer Bursa'ya hani kendimizi çok sıkmadan maçı verseydik sırf Fener ligi alamasın diye tarihimize ya da adımıza bir kara leke düşmezdi.Biraz abartıldı sanki o olay.

Selim Aktepe' Alıntı:
Ya tabi bizim mücadelemiz Roma-Lazio'ya benzemiyor da abi yani şimdi eğer Bursa'ya hani kendimizi çok sıkmadan maçı verseydik sırf Fener ligi alamasın diye tarihimize ya da adımıza bir kara leke düşmezdi.Biraz abartıldı sanki o olay.
bence düşerdi,gs'a sevgim,saygım bir kat daha arttı bursa maçından sonra,evet ben bu takımı bu yüzden bu kadar seviyorum dedim