Serie A

Ve Robinho Milan'da!

Ibrahimovic'le transfer piyasasını sallayan Milan, bir bomba daha patlattı. Rossoneri, City'nin Brezilyalı yıldızı Robinho'yu renklerine bağladı!

6 senelik şampiyonluk hasretine bu sene son vermek için transferde büyük atağa kalkan Milan, City'den ayrılacağını açıklayan Robinho'da mutlu sona ulaştı.

Brezilyalı oyuncunun sağlık kontrolü için İngiltere'den Milano'ya hareket ettiği belirtildi.

Milan Marco Borriello konusunda yaptığı yanlışın farkına elbet varacaktır.

Ben Trezeguet'in Roma'ya katılacağını düşünüyordum ama çok daha iyisi oldu. Umarım Marco Borriello ve takımımız açısından güzel bir sezon olur.

Roma için hayırlı olsun...

marcoborrielloitalia.jpg

İlk maçımızda iyi başladık . Evimizde Lecce`yi 4-0 yendik ...

Transferlerde çok iyi . Hücum hattına 2 tane çok önemli takviye yaptık : Robinho ve İbrahimoviç .

Bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz ...

Yalnız Boriello'yu nasıl bırakır Milan yahu..Geçen seneyi en formda geçiren hücum oyuncusuydu , daha güçlü bir Milan'da daha iyi katkı verebilirdi..

Takımımıza yeni katılanların forma numaraları;

AS ROMA
8-Adriano
89-Stefano Okaka
23-Leandro Greco
30-Simplicio
3-Castellini
13-Antunes
25-Gulliermo Burdisso
87-Aleandro Rosi
40-Alex Pena
22-Borriello

Tugay Aktepe' Alıntı:
Takımımıza yeni katılanların forma numaraları;

AS ROMA
8-Adriano
89-Stefano Okaka
23-Leandro Greco
30-Simplicio
3-Castellini
13-Antunes
25-Gulliermo Burdisso
87-Aleandro Rosi
40-Alex Pena
22-Borriello

Şu Boriello'yu iyi aldınız Tugay.. Milan milanlığını yaptı.. Hani okyanuslarda köpek balıkları büyük avlara çıkarmış da onların avlanmasıyla suya yayılan parçaları küçük balıklar yermiş.. Milan İbrahimovic'e saldırırken Boriello ortaya saçıldı. Roma İbrahiomovic'e sulanamaz ama o avdan payına bir şey düştü..Bence gerçek bir santrafor.. Kafa vuruyor, duvar oluyor, her haltı yapıyor.. İyi adam.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1q41s96x]Takımımıza yeni katılanların forma numaraları;

AS ROMA
8-Adriano
89-Stefano Okaka
23-Leandro Greco
30-Simplicio
3-Castellini
13-Antunes
25-Gulliermo Burdisso
87-Aleandro Rosi
40-Alex Pena
22-Borriello

Şu Boriello'yu iyi aldınız Tugay.. Milan milanlığını yaptı.. Hani okyanuslarda köpek balıkları büyük avlara çıkarmış da onların avlanmasıyla suya yayılan parçaları küçük balıklar yermiş.. Milan İbrahimovic'e saldırırken Boriello ortaya saçıldı. Roma İbrahiomovic'e sulanamaz ama o avdan payına bir şey düştü..Bence gerçek bir santrafor.. Kafa vuruyor, duvar oluyor, her haltı yapıyor.. İyi adam.[/quote:1q41s96x]

Evet Emre Abi, bence sessiz ama Serie A'nın flaş transferlerinden biri oldu bu sezon için. Borriello Milan'da beğendiğim futbolculardan biriydi geçen sezon. Havadan gelen her topa röveşata vuruşu denemesi yapıyordu. Ümit Karan misali. :)
Forvet hattımız bu sezon oldukça tehlikeli. Vucinic, Borriello, Adriano ve Totti.
Ligin en oturmuş takımı diyebileceğimiz Inter'in Mourinho'nun gidişi Benitez'in gelişi ile bir sallantı durumu olduğunda tepesine çıkmaya adayız, buna hazırız...

Milan'ın yeni transferlerinden garip açıklamalar devam ediyor.

Robinho : Avrupa'dan bir çok kulüpten teklif aldım , Milan'da oynamak en büyük hayalimdi.

İbrahimovic : Milan Barcelona'dan daha büyük kulüp , Inter umrumda değil.

:)

Eren Akın' Alıntı:

Robinho : Avrupa'dan bir çok kulüpten teklif aldım , Milan'da oynamak en büyük hayalimdi.

Robinho: Bileğimi kesseniz siyaha kaçan kırmızı akar valla :)

Eren Akın' Alıntı:

ibra barcaya geldiğinde dünyanın en büyük klubune geldim bundan otesı yok demıstı :) :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3q7blrou]Bu hafta unutulmalı...

Derhal !

tugay,yazmak yeni aklıma geldi.
fena bozguna uğradınız..hoş,bez bebek'ten fırsat bulup izleyemedik..[/quote:3q7blrou]

Aslında ilk haftada oynadığımız futbol iyiydi berabere kalmamıza rağmen ama bu hafta galibiyet beklerken farklı mağlubiyet şaşkına döndürdü beni Tolga.
Roma ilk haftaları iyi oynayan bir takım olamadı yıllardır, olsa zaten son haftalarda aradığı puanların hanesine yazılması sayesinde şampiyon olurdu.