Serie A

Eren Akın' Alıntı:
37 yaşındaki Zanetti İnter ile 2 yıllık sözleşme yenilemiş.Kendisini ayakta alkışlıyorum.
Zanetti kadar Inter yöntimi ve taraftari da alkisi hakediyor. Bizde olsaydi "Yeter artik genclerin önünü ac" diye diye zorla futbolu biraktirirdik adama :)

Eren Akın' Alıntı:
[quote="Mert Göker":2b1rbhmx]O nu milli takıma çağırmayanlar utansın. Tecrübe abidesi adam.

Milli takıma çağırma , Gutierrez'den sağ bek yap.Sonra 'Büyüksün Maradona'![/quote:2b1rbhmx]

Sonra da 4 yıllık sözleşme yap.

Roma İnter'e göre top filan oynamadı geçen sene. İnter buldozer gibi kazanırken -yeter lan sıktın serie 1 , ben biraz cl kascam- tarzı bir yaklaşımla lig maçlarını ciddiye almamaya başladı. Roma da fırsatı kullanıp biraz yaklaştı hepsi bu. Kupa finalinde zaten neyin ne olduğu görülmüştür. Yılların çirkefi Roma... Aldair yok Burdisso var , Tommasi yok De rossi var. Çirkef yine aynı çirkef. O sözde büyük mabetlerine Nİculescu'larla yenecektik az daha sizi ama balınıza kurtuldunuz. Maçtan sonraki saldırılar ise tam bir.............................(anlayan anladı )

Genoa, Giovani'yi bitiriyor

Meksikalı genç yıldız İtalya yolcusu...

Corriere dello Sport'un haberine göre Serie A takımlarından Genoa, geçen yıl Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Giovani dos Santos'u transfer etmek için harekete geçti.

Barcelona altyapısından yetiştikten sonra Tottenham'a transfer olan ancak istedii patlamayı gerçekleşetiremeyen genç hücum oyuncusu, Serie A takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

2010 Dünya Kupası'nda Meksika'yla başarılı bir performans sergileyen Giovani'yle Milan'ın da ilgilendiği ancak Genoa'nın transfer için bir adım önde bulunduğu düşünülüyor.

İtalyan ekibi, daha önce Veloso ve Rafinha gibi iki önemli transfer gerçekleştirmişti.

Kaynak : Goal.com

Genoa'yı tutabilene aşk olsun.

Deniz Baskın' Alıntı:
Roma İnter'e göre top filan oynamadı geçen sene. İnter buldozer gibi kazanırken -yeter lan sıktın serie 1 , ben biraz cl kascam- tarzı bir yaklaşımla lig maçlarını ciddiye almamaya başladı. Roma da fırsatı kullanıp biraz yaklaştı hepsi bu. Kupa finalinde zaten neyin ne olduğu görülmüştür. Yılların çirkefi Roma... Aldair yok Burdisso var , Tommasi yok De rossi var. Çirkef yine aynı çirkef. O sözde büyük mabetlerine Nİculescu'larla yenecektik az daha sizi ama balınıza kurtuldunuz. Maçtan sonraki saldırılar ise tam bir.............................(anlayan anladı )

Roma'nın Inter'i yendiği maçtan bahsetmemişsin Deniz.

Ayrıca CL kasarken ligi son haftaya bıraktılar hatırlarsanız ve o maçta pozisyon olmadan kazandılar. Kazanamasalar, CL şampiyonluğuna acı bir tad ekleyeceklerdi. Roma'nın çabasını kimse küçük göremez. Madem Inter bulldozer gibi giderken salmıştı neredeydi diğer Italyan devleri ?
Roma Italya'da bir lig olduğunu hatırlattı tüm ülkeye ve dünyaya...