gece gece efkarlandım, ama böyle herkesin içini döküp rahatlayacağı bir konu lazımdı. hangimiz terkedilmedik, hangimiz karşılıksız aşk yaşamadık, kimimizin lakabı platonik oldu, belki de çoğumuz biten ilişkinin ardından el sallayan olduk. kimimiz, unutmak için günlerce sarhoş gezdi, kimimiz derslerinden, kimimiz işinden, feragat etti. hangimiz duymadik ki o meşhur lafları; ''arkadaş olarak kalalım'', ''sana umut vermek istemiyorum'' hangimiz kendi kendimize gelin güvey olmadık, hayatımızın kadını msn'e girdiğinde hangimizin kalp atışlarımız 2 misli hızlanmadı, kimi zaman bu uğurda gururumuzu ayaklar altına aldık, kimi zaman kahrolduk, ama gözyaşlarımızı içimize akıttık, ses etmedik. sevmek güzel şey be arkadaş, hele bir de karşılığı olunca, daha bir güzel...
kendi mevzuma gelecek olursam, çok uzun bir ilişkiyi bitirdim, yüzükleri attık. 2 ay'a yakın bir zaman oldu, unutamamışım mesaj attım, bensizliğe alışabildin mi diye. bütleri varmış, düşünmeye vakti olmuyormuş. işte bu kadar kolaymış... olan bizim gibi karşılıksız,gönülden, safça, sevenlere oldu yani yine kaybeden ben oldum. sağlık olsun bu da geçer diyelim. onun gibi kolay atlatamam, hatta belki de hiç atlatamam.. neyse, benim hikayem bu...
başlık araklama oldu, zararı olmaz heralde.
kendi mevzuma gelecek olursam, çok uzun bir ilişkiyi bitirdim, yüzükleri attık. 2 ay'a yakın bir zaman oldu, unutamamışım mesaj attım, bensizliğe alışabildin mi diye. bütleri varmış, düşünmeye vakti olmuyormuş. işte bu kadar kolaymış... olan bizim gibi karşılıksız,gönülden, safça, sevenlere oldu yani yine kaybeden ben oldum. sağlık olsun bu da geçer diyelim. onun gibi kolay atlatamam, hatta belki de hiç atlatamam.. neyse, benim hikayem bu...
başlık araklama oldu, zararı olmaz heralde.