Sevmek, hoşlanmak, nefret etmek üzerine...

yazan kişi sen olunca
şaşırdım tabi
bu yazılanları okumak benim tarafımdan bakıldığında oldukça garip :)
gel benim burdan bi bak istersen Murat ...

şaşırt dedik te bu kadar demedik ki Murat :)
yalan söyleme dicem sen yalan söylemezsin
söyler misin
höööööööyt :)

American Woman da mı dans ettiniz canım :p
o zmn bana kanıtlarınla gel
ispat et

Niye yalan söyliyim ki . Hatta Bascısımı ne vardı uzun saçlı . Bir de kız vardı yine gruptan. Hep beraber takılıyorlardı. Winston VIP diye bir bölümdeydik kuruçeşmede işte.
Zaten çirkindi :)

Murat İnal' Alıntı:
Niye yalan söyliyim ki . Hatta Bascısımı ne vardı uzun saçlı . Bir de kız vardı yine gruptan. Hep beraber takılıyorlardı. Winston VIP diye bir bölümdeydik kuruçeşmede işte.
Zaten çirkindi :)

kız dediğin Buket doran
uzun saçlı basçı da Metin Türkcan
oluyo galiba
ama çirkin die hitap ettiğin kim ki
sen mi :)))

kedi ciğer olayı işte :p

herkerste bir efkar ya :shock: bence bir kızdan dost olur hatta benim var çok yakın ayrıca sevgilim de var...kız olan dostumla olan tek sorunum sevgililerini pataklama alışkanlığım ama asla ona sevgili gözüyle bakamadım o kardeşim resmen...sevgilimle de 8 ay oldu 91li biri için iyi gibi duruyo hala daha ilk günkü gibi ayrıca 8) ...sanırım forumda bunları okuyanlardan dayak yicem özellikle kaan abiden :p

Yok Deniz estağfrullah da, kişiden kişiye değişiyor o olay. şimdi güzel kızla dost olunca, bir süre sonra o güzel ben yakışıklı :) o bana bir adım gelince, ben ona 10 adım gidiyorum, olmuyor. yani nefsime çok hakim değilim bu konularda, tabi ki ilk hareketin karşıdakinden gelmesi durumunda :)

Emre Doğan' Alıntı:
Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..

Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":31wexl5f]Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..

Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan :)[/quote:31wexl5f]

Ama erkek de o iki kız arkadaştan birini deliler gibi seviyor ve o kız da arkadaşına ayıp etmemek için yüzvermiyorsa o en acısıdır :(

tek aşk, tek sevgili Galatasaray. siz onu terketmezseniz, o sizi hiç terketmez. sürekli sizi hediyeler boğar.. kadın milleti öyle mi ? bana uzak Allah'a yakın olsunlar artık.