Sevmek, hoşlanmak, nefret etmek üzerine...

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":c16sq2e6]kız ve erkek arkadaş olmaz tezimin doğruluğunu ispatladınız, teşekkürler :) ben de arkadaş olarak takıldığım bir kıza, aşık olmuştum. çok oldu, bir iki ay da çıktık, ama gitmiyor. ne eski dosttan sevgilli, ne de eski sevgiliden dost olur.
Sağol Kaan abi motivasyonu sıfırladın :( :).Kızı çıkartmaya başlıyacaktımki senin bu sözlerin :? .Düşünmem lazım :)[/quote:c16sq2e6]

Mehmet beni öldürceksin ya :)
Kızı çıkartmaya başlıcaktım ne demek ya :)

Doğru yoldasın Mehmet eğer aşk yaşayacaksan(ki küçüksün sadece çıkacaksındır) dostunla yaşamak en iyisidir.Çünkü güven problemin olmaz onu iyi tanırsın hatta diğer parçan olur.Kaan belki de senin kız arkadaşınla temelinde dostluklardan gelen temellerin olsa herşey çok farklı olurdu.Benim 1 yıllık dostluk 1.5 yıllık sevgililik hayatımda çok kavga oldu fakat dediğim gibi bu dostluğun çok artısı oluyor bu işte.

Burak Barut' Alıntı:
Doğru yoldasın Mehmet eğer aşk yaşayacaksan(ki küçüksün sadece çıkacaksındır) dostunla yaşamak en iyisidir.Çünkü güven problemin olmaz onu iyi tanırsın hatta diğer parçan olur.Kaan belki de senin kız arkadaşınla temelinde dostluklardan gelen temellerin olsa herşey çok farklı olurdu.Benim 1 yıllık dostluk 1.5 yıllık sevgililik hayatımda çok kavga oldu fakat dediğim gibi bu dostluğun çok artısı oluyor bu işte.
Moral verdiğin için sağol Burak Abi :).İlaç oldun bana :p :) .

Not:Aşk benim için biraz erken yav :).Daha 14 yaşındayım :).Kısmetse bir 5 sene sonra :)

Bu arada aşk yaşamayacaksan dostunu kaybetmeye göze olacaksın :)

Eğlenilecek kızlar var evlenilecekler var.Senin çıkacakların tanıdık olmasına gerek yok sıradan arkadaş olabilir ;) Evlenecek olduğun Dostun olsun ;)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Vay Burak abi sen neymişsin ya :).Bundan sonra hep sana danışıcam galiba bu konuları :p :)
Kılavuzunu doğru seç Mehmet :) Şaka bir yana aşk konusunda uzmandır Burak.

Bu arada yukarıda bahsettiğim kitaba biraz göz attım da güzel sözler var. Bir bölümünü paylaşayım...

* Sevgi kısa unutmak uzun sürer. Anlamak ise daha uzun.
* Bir zamanlar insanları sever eşyaları kullanırdık. Bugün tam tersini yapıyoruz.
* Yarın yeniden evlensem, hiçbir dostumu bırakmazdım. Hepsini bir çeyiz gibi yanıma alır ve kocama çok zengin bir eşi olduğunu söylerdim.

hehe.. bu konu bi yerlerden tanıdıkk bana...

"dertli gönüllere giren,işte benim zeki mürenn"
:D
hihi
eskilerden forumun güzin ablasıydım.. pek uğramaz olduğum için yeni nesil beni unuttuu...
heyy heyy.. kimlere derman olmadık..
yada daha beter dert olmadık desem daha doğruu :D ;)

sevmek ve nefret etmek demişken...

hiç sevmediğiniz bir sanatçının hiç sevmediğiniz bir şarkısı,sevdiğiniz bir şarkıdan daha önce dilinize dolanır yaaa..
hıh,işte aynen böyle birşey..
nefretinde en az sevmek kadar güçlü bir çekimi var insan üzerinde..

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":h3hp258z]kız ve erkek arkadaş olmaz tezimin doğruluğunu ispatladınız, teşekkürler :) ben de arkadaş olarak takıldığım bir kıza, aşık olmuştum. çok oldu, bir iki ay da çıktık, ama gitmiyor. ne eski dosttan sevgilli, ne de eski sevgiliden dost olur.
Sağol Kaan abi motivasyonu sıfırladın :( :).Kızı çıkartmaya başlıyacaktımki senin bu sözlerin :? .Düşünmem lazım :)[/quote:h3hp258z]
Mehmet demek istediğim; kızla dost gibiydik. el şakaları, naber lan falan diyorduk birbirimize, çıkmaya başlayıncada laçka oldu ilişki. bir süre sonra aşkla dostluk karışıyor... ama şu var; siz seviyeyi korursanız baştan, sonunuz benimki gibi olmaz. daha yaşında ufak ama antrenmanlara başlamak lazım bir yerde :)

Eski günlerden bir sözüm..
"Sevgiyle nefret arasınd çok ince bir çizgi vardır. Bazı zamanlar bu çizginin bir o tarafına geçersiniz bir bu tarafına. İkiside ters duygular olarak görülse de şu kalplerin zor çalıştığı günümüzde ikiside yoğun şekilde çalıştırıyor kalbi. Belki de duygu yoğunluğunun anlamı karışıyor sadece."

Murat İnal' Alıntı:
"Sevgiyle nefret arasınd çok ince bir çizgi vardır. Bazı zamanlar bu çizginin bir o tarafına geçersiniz bir bu tarafına. İkiside ters duygular olarak görülse de şu kalplerin zor çalıştığı günümüzde ikiside yoğun şekilde çalıştırıyor kalbi. Belki de duygu yoğunluğunun anlamı karışıyor sadece."
aşk adamıymışsın Murat :)

Bu gece Bursa sokaklarında sarhoş gezen,birini görür ya da duyarsanız bilin ki o benim. diğer sarhoşlardan farkım, sevdiğinin ismini sayıklamam olur, en fazla.

Murat İnal' Alıntı:

:roll: murat bu sen misin canımm

Giden her sevgilinin ardından Hep biz olduk el sallayan
Haykırsak duyarlar mı sesimizi Hangi sevdadan galip çıktık ki?

Yürüyoruz sessiz ve kederli nevizade geceleri
İnletiyoruz her çıkışında istiklal caddesini

Boşuna çekilmedi bunca çile içiyoruz gündüz gece
Haykırdık ama duymadı hiç kimse peşindeyiz heryerde

Zaten aşklar hep yalan dolan sonu hep acı hüsran
Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY :p