Şike Operasyonu!

Gönül isterki başta fener ve aziz olmak üzere herkes en azami cezayı alsınlar ama bende güvenemiyorum,en sonunda bir şekilde olayların üzeri örtülüp ceza alması gerekenler tereyağın'dan kıl çeker gibi çıkarlar işin içinden,yanacaklarda bir kaç tane futbolcu olur okadar.
 
Selçuk Yula
*Bize yapılan saldırılar asla karşılıksız kalmayacaktır...kimse merak etmesin...

*tvlerde yapılan yayınlar bizi ırgalamaz arkadşlar....bizim yapacağımız pretosto herkesin aklını alacaktır...

*SİNE-İ MİLLETTE DÖNME ZAMANIMI.....

*Bütün şikeci şerefsizlerin foyası ortaya çıkacaksa her şeye razıyız...yoksa SİNE-İ MİLLET...

*ülkemizin en büyük pretostosuna hazıır olun Fenerbahçeliler...belki bizi de yarın alırlar....savaşa devam...

*Bu iş siyasete benzemez Fenerbahçeyle oyun olmaz...

*Saldırsan bakalım saldıklararı kadar...biz de yarın konuşacağız...

Hayırdır siz kimsiniz birader, nedir sizin davanız. Kimsiniz de kimi tehdit ediyorsunuz. İçinizde gram delikanlılık var mı, çıkıp deyin yaptıysak ceza vermeyen şerefsizdir diye. Bu tavırlar nedir, nedir bu üste çıkma, ortalığı yıkarız havaları. Nedir sizi dürten, bir şey yoksa rahat olun, bırakın hak-hukuk ne ise çıkar ortaya. Bu hadsizlik ne oluyor, ülkeyi mi yakacaksınız. Yerim sizi de camianızı da kendi çapınızda dillendirdiğiniz ''cumhuriyetçiğinizi'' de...

Beter olun, düşün, eksi puan ile lige başlayın... Zerre üzülmem, ''Fenerbahçe olmadan tat-tuz, rekabet, Galatasaray olmazmış'', olur, bir de güzel olur ki...
 
Valla eğer siyasi erk bu olaya müdehale etmezse yada benzer başka şeyler dönmezse bu olayın sonu Aziz ve içeri alınan diğer kulüp yöneticileri futbolcuların çok canı yanar. Bende çok güvenmiyorum sanki üstü kapatılacak diyorum ama eğer devam ederse hepsi en az 5 yıl ceza yer. fb sivas eskişehir küme düşer. bunların içinde Trabzonspor da olabilir.
en ilginç'i fb ve ts ceza alırsa şampiyonluk bursa'ya gidebilir ama Bursa'nın da bir hukuksal olarak sorunu var başkanları içeride yani gaziantepspor'a kadar gider
ancak tabi davanın bağımsızca devam edip suçluların ceza görmesi gerekir.
 
Taraftarıyla,takımıyla,yöneticileriyle,sporcularıyla,medyasıyla defolu insanlar topluluğu,beter olsunlar.

Birde ne olacak yani taraftarı çok diye Fenerbahçe hakettiği bir cezayı almayacak mı ? Adalet kararlarını verirken güçlüye,güçsüze göremi verecek ? Diyorum işte cins insanlar bunlar.
 
Selçuk Yula V for Vendetta yı izlemiş sanırım gaza gelmiş olm burası T.C bir tane padişah var kime kafa tutuyorsun RTE istesin sen o Hugo kılıklı ifadenle cufcuflarsın bir cezaevinden bir cezaevine ,sanki bir şeye gücü yetecek de İsyankar Selçuk :=)
 
Yakında Selçuk yula yıda içeri alırlar açık açık tehdit ediyor. Ne diyelim olay fb olayı değil bir kere bunu fb liler kafalarına soksunlar. Trabzonspor eskişehir sivas hepsi zan altında. Hadi bakalım dünyaya ülkemzde azda olsa hukukun işlediğini gösterelim. Fenerbahçeliler üzülmesinler bu durumdan ilerleyen zamanlarda kendileri karlı çıkacak. Çünkü aziz gibi bir adamdan kurtulacaklar
 
Benim kafamdaki senaryo şu: Peker şikeye aracı oldu. Fener verdi diğerleri de aldı. Ama direkt vermedi. Böylece kurtulacaklarını sandılar. Ama Peker takip ediliyordu. Böylece yakayı ele verdiler.
 
678020110704080721409.jpg
 
Açıkçası benim kafamdaki senaryoda da bunları başka bir Fenerbahçelinin yaptığına yönelik. Çünkü bu adamlar birbirleri başarılı olduğunda sevinmezler. Bence Azizi Yıldırımın gitmesini isteyenler vardı bu yola başvurdu. şimdi devrilen tahta kendi oturacak. Bütün Fenerbahçelilerin karakterine de bu yakışır zaten.
Takımlarından ziyade o takımı kendileri başarılı yapma hırslerı ve kıskançlıkları vardır.
Umarım bu senaryo doğru çıkar ve bir kez olsun haketmedikleri kupayı geri verirler.

Diğer yandan benim de hiç umudum yok suçlu bulunacaklarına
 
Selcuk Yula tutmayin beni havalarinda kesin buda bu isin icinde.BU kadar feryat etmesi hic normal degil.Zaten Ercan Saatci,Selcuk Yula,Alaattin Metin gibilerin isin icinde olmasi gram sasirtmaz beni.
 
Fenerlilerin komik savunma nedenleri var.
Neden Türkiye kupasını alamamışlarmış. Galatasaray-Trabzon-Beşiktaş'ı da mı satın alacaktınız? Şike teklif edecektiniz?
2 kere son maçta şampiyonluğu kaçırmışlarmış. 1'inde Trabzonun onurlu kalecisi Onur ve direkleri geçemediniz. Hatta o sene şampiyon oldunuz siz. hala öyle sananlarınız olabilir. Diğerinde Denizli size maçı verse ligden düşüyordu. Ligden düşmemeyi garantilediğinde ise şampiyon olabilmenizi sağlayacak fırsatları yakaladınız zaten.

Kim şike yaptıysa cezasını çeksin. Temiz bir ligimiz olsun. Ha fener ligden düşerse ligin zevki kalmazmış. Yok öyle bir şey. Çok da iyi oynarız. Çok da zevkli maçlar olur.
 
Bu operasyon oyle elde saglam deliller olmasa yapılamazdı.
Bu sene lig 12 takımla filan oynanabilir.
Kimse de sike yapsak sampiyon olurduk filan demesin. Kamera goruntusu, telefon gorusmeleri her turlu delil var. Son olarak Allah kume dusmeninde onurlusunu nasip etsin...
 
Asıl önemlisi basketbol maçlarına da bulaşır mı bu iş? Özellikle kadınlar finali, 3 saat içinde değiştirilen hakemler.
 
stad açılışında bu taraftara siyaset yapıyor diyenler şimdi siyasetin kralını yapıyor. yanıyor hepsi. Gürcan Bilgiç ve o'nun gibiler aldıkları lüks otomobillerin hakkın vermek için uğraşıyorlar şimdi.
 

Üst