Şike Operasyonu!

Fenerlilerin komik savunma nedenleri var.
Neden Türkiye kupasını alamamışlarmış. Galatasaray-Trabzon-Beşiktaş'ı da mı satın alacaktınız? Şike teklif edecektiniz?
2 kere son maçta şampiyonluğu kaçırmışlarmış. 1'inde Trabzonun onurlu kalecisi Onur ve direkleri geçemediniz. Hatta o sene şampiyon oldunuz siz. hala öyle sananlarınız olabilir. Diğerinde Denizli size maçı verse ligden düşüyordu. Ligden düşmemeyi garantilediğinde ise şampiyon olabilmenizi sağlayacak fırsatları yakaladınız zaten.

Kim şike yaptıysa cezasını çeksin. Temiz bir ligimiz olsun. Ha fener ligden düşerse ligin zevki kalmazmış. Yok öyle bir şey. Çok da iyi oynarız. Çok da zevkli maçlar olur.
aynen katılıyorum..geçen yıl son maçta bir trabzona tecavüz etmedikleri kalmıştı..10-1 bitecek maç 1-1 bitti...
 
2 gün içinde yemin ediyorum futboldan soğudum bu kadar rezil birşey olamaz.Suçlu olanların kesinlikle en yüksek cezaları almasını bekliyorum,işin içinde biz olsaydık bile bu görüşlerim kesinlikle değişmezdi.Ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu tüm dünya gördü böylece.Son olarak bu saatten sonra aklansalar bile bu kadar rezillik yeter onlara.(ki bu şartlarda aklanmaları biraz zor gibi sanki.)
 
Arda Turan da sanırım dersini almıştır. Biz kendisinin iyiliği için Emre B. ve Aziz Yıldırım gibi kişiliksizlerle muhattab olmamasını istemiştik. Başka derdimiz yok, kötü oyun, sakatlık, başarısızlık elbet halledilir,çözülür sorunlar. Ama görüyoruz, şimdi Fenerbahçe ilerleyen yıllarda şampiyon olsa bile bu kişiliksiz herifler yüzünden şikeli şampiyon diye anılacaktır daima..

Ve Aralık ayında savcının operasyona karar verip başlattığı tarihte işkembe salonu açılışında tutuklular ile aynı karede yer alıyor Arda Turan. Umarım kaptanımız bundan sonra onu çok seven taraftarının uyarılarını dikkate alır.

Burası Galatasaray, alnımız ak başımız dik !
 
işin içine konya-fener maçı ve yılmaz vuralda girdi Türkiyeye dönmesi bekleniyormuş maçdan sonra fener tesislerinde görünütlenmiş para aldığı ve futbolcularada dağıttığıu idda ediliyor
 
Benim bu soruşturmadan çıkardığım sonuç Fenerbahçe'den ziyade Aziz Yıldırım isminin üstü çizilmiş durumda artık hiç bir şekilde Aziz Yıldırım kişisel olarak bu olaydan sıyıramaz çünkü belli ki kirli ilişkiler içerisinde olduğu güç odakları tarafından bitirilme kararı alınmış ee suçda çok olunca onu bitirmek çok zor olmuyor.

Beğenin beğenmeyin ama bu davayı ilk olarak başlatan deilleri toplayan hazırlığını yapan savcı Zekeriya ÖZ cesur bir insan, bakın kişiliğinden tarafsızlığında şundan bundan bahsetmiyorum kesin bildiğim tek bir özelliği varsa o da onun Cesur bir Savcı olduğudur. Bu işide bu kadar ileriye götürdüyse geriye adım atacağını sanmıyorum. Bu delillerede bir şekilde ulaşması sağlanmış belli ki, oda o delilleri alıp görüp geriye adım atacak bir adam değil.

Umarım türk futbolu için güzel bir arınma temizlenme sürecinin başlangıcı olur son olarak İYİ Kİ GALATASARAY'LIYIM
 
Birde adamlar bu davayla ilgili yayın yasağı koydurmak için başvuru'da bulunmuşlar.yaptıkları çirkefliğin irdelenmesi işlerine gelmeyecek çünkü,bu dava konuşulduğu sürece kamuoyu baskısı olacağı için davada sıyırma ihtimali daha zor olacak.ben hayatımda bu kadar basit insanlar topluluğu görmedim kesinlikle bu konunun kapatılmaması lazım Allah korusun aynı olay bizde olsaydı düşünemiyorum türkiyede'ki kopan fırtınaları.arena açılışında bile taraftarımızın haklı tepkisine bile bu düzen yalakası camia'nın verdiği tepkiler,aziz yıldırım'ın kendi kongresinde bize karşı sallamaları,işte Allah'ım çok büyük böyle cezalarını veriyor.İnşallah cezalarını bulurlar en ağır sonuçları görmeleri'ni diliyorum.
 
bugün basına 2 fotoğraf verilmiş sanırım az önce gördüm bütün iddialar kanıtlarıyla ortaya çıkmaya başladı bu iş beklediğimizden kısa sürebilir sanırım..
 

Üst