Sinan Güler

Sinan Güler insan olmak ne demek ne de güzel gösterdin. Senin gibi bir karakterin takımımızda olması bu renklerde ter akıtması ne gurur verici...
 
Bravo Sinan.. Yürek budur işte. biri kendisi, 4 oyuncu sakatlandı ama oyunu hiç bırakmadı. Top kayıpları moralini bozmadı. Carter'la beraber muhteşemdiler. Yeni yönetimden iyi bir sponsor anlaşması bekliyoruz. Sinan'ı kaybetmeyelim.
 
Takımımızın yeni kaptanı Sinan Güler olmuş. Milli takım kaptanlığına getirildikten sonra bu yılda Yenilmez Armada'nın kaptanlığını yapacak. Daha fazla hak edilen bir kaptanlık olmamıştı. Başarılar kaptan!
 
Hiç bir oyuncunun yokluğu ve gidişi etkilemez Sinan'ın yokluğu kadar. Ben bırakıyorum, emekli oldum diyene kadar kontrat yapılsın.

Ndong, Shipp, Arroyo ve Marko da gönlümüzü fethetti ama Sinan ek olarak asimile etti.
 
Helal olsun formamızı giydiği günden buyana birkere olsun mücadele etmediğini görmedim kötü oynadımı oynadı ama hiçbir zaman yüzümü kara cıkarmadı hep zor anlard da tasın altına koydu elini
 
Geçtiğimiz Fenerbahçe'nin maçında Dorsay üst üste iki smacı vuramayınca oyundan alınmışti.
Benchte oturur oturmaz hemen yanına gidip moralini düzeltmeye çalıştı ya çok duygulandim.
Büyük Kaptan..
 
Bugün doğum günü olan oyuncumuz Sinan Güler, onun adına Koruncuk Vakfı'na yapılan bağış miktarı kadar, kendisi de bağış yapacağını açıkladı. ADAMLIK BAŞKA BİRŞEY!
 

Üst